• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
10 päivää

Machame-reitti

Kiipeä Kilimanjaron huipulle pitkin kuuluisaa Machame-reittiä, joka on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä – ja myös onnistumisprosentiltaan erinomainen.

Machame-reitti Machame-reitti
10 päivää

Machame-reitti

Kiipeä Kilimanjaron huipulle pitkin kuuluisaa Machame-reittiä, joka on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä – ja myös onnistumisprosentiltaan erinomainen.

Valitse tämä matka, koska…

Machame-reitti on yksi kauneimmista ja suosituimmista reiteistä, ja suurin osa tämän reitin valinneista pääsee huipulle asti. Machame-reitti tunnetaan myös lempinimellä Whiskey Route. Reitti alkaa Machame Gate -portilta, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lounaan puoleinen sisäänkäynti. Huipulle kiipeämisen aikana maisemat vaihtelevat, ja reitti vie sademetsästä nummivyöhykkeen läpi edelleen kallioisempaan maastoon ja sieltä alppimaisemiin. Shiran tasangolta on huikaisevat näköalat kohti Western Breachin jäätiköitä, ja auringonnousu Stella Pointissa on legendaarinen näky. Viimeinen ponnistus huippua kohti tapahtuu kaakon suunnasta, ja vuorelta laskeudutaan Mweka-reittiä pitkin kohti etelää. Vaellus on rankka ja vaativa, mutta saavutettuasi Uhuru Peakin noin 6 kilometrin korkeudessa sinut palkitaan huikaisevilla näköaloilla. Vuoren valloittaminen on yksinkertaisesti ainutlaatuinen kokemus!

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Meno- ja paluulennot Suomesta Kilimanjarolle*
 • Kuljetus Kilimanjaron lentokentältä hotellille ja hotellilta kentälle
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 2 yötä Springlands Hotelissa Moshissa, sis. täysihoito (yksi yö ennen nousua ja yksi yö nousun jälkeen)
 • Nousu Kilimanjarolle Machame-reittiä pitkin
 • 5 yötä teltassa Kilimanjarolla täysihoidolla
 • Kaikki ateriat paikallisen kokin valmistamina
 • Ammattioppaat ja kantajat koko matkan ajan
 • Mahdollisuus pidentää matkaa lisämaksusta safarilla tai rantalomalla nousun jälkeen.
 • Valinnainen lähtöpäivä ja mahdollisuus kiipeämiseen ympäri vuoden
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta Kilimanjarolle

Lento Suomesta Kilimanjarolle välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Kilimanjarolle – Moshi

Saavut Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle. Kentällä sinua on vastassa opas, joka kuljettaa sinut pienessä Moshin kaupungissa sijaitsevaan Springlands Hoteliin. Ajomatka kestää noin tunnin. Moshissa saat ensimmäisen silmäyksen Kilimanjaron lumipeitteisestä huipusta. Kaupunki huokuu afrikkalaista kulttuuria ja tarjoaa monia eksoottisia elämyksiä, joista pääset nauttimaan esimerkiksi paikallisilla markkinoilla ja lukuisissa pikkuputiikeissa.

Iltapäivällä on tervetulotilaisuus, jonka aikana opas käy läpi varusteet ja seuraavan päivän vaellusosuuden kohti huippua.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy

Päivä 3: Moshi - Machame Gate – Machame Camp

Aamiaisen jälkeen ajetaan Moshista Machamen kylään. Ajomatka kestää n. 50 minuuttia. Täällä tapaat tiimisi, joka koostuu oppaista, kokeista ja kantajista, jotka valmistelevat ja pakkaavat varusteesi. Tämän jälkeen matka jatkuu Machame Gate -portille, joka on Kilimanjaron kansallispuiston lounaan puoleinen sisäänkäynti. Täällä on vuorossa sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti, jonka jälkeen vaellus sademetsän läpi Kilimanjaron huipulle alkaa tosissaan. Kilimanjaro koostuu kolmesta sammuneesta tulivuoresta, jotka ovat Kibo, jonka korkein huippu on Uhuru (5895 metriä merenpinnan yläpuolella), Mawenzi (5149 m mpy) ja Shira (3962 m mpy).

Nousun ensimmäinen osuus on matalammalla, joten olosuhteet voivat olla kosteat ja mutaiset. Vaellat kauniita polkuja pitkin tiheän sademetsän läpi, jossa voit hyvällä tuurilla saada vilauksen eläimistä, kuten kauniista ja harvinaisista mustavalkoisista gueretsoista. Kantajat kulkevat edeltä, jolloin teltat ja varusteet ovat jo paikallaan siinä vaiheessa, kun saavut Machame Campin leirille.

Korkeudet: Moshi: 315 m mpy, Machame Gate: 1634 m mpy, Machame Camp: 2 834 m mpy

Etäisyys: 10 km

Vaellusaika: 7-8 tuntia

Päivä 4: Machame Camp - Shira 2 Camp

Tänään on vuorossa viimeinen sademetsäosuus. Sademetsän jälkeen edessäsi aukeavat nummimaisemat, ja polut alkavat olla kivisempiä. Vaellat Shiran tasangon yli, josta on upeat näkymät Kilimanjaron läntisen puolen kraatterin reunalle ja sen vaikuttavalle jäätikölle. Olet nyt sammuneen Kibon tulivuoren länsipuolella vastakkaisella puolella Marangu-reittiä. Vaellettuasi vähän matkaa länteen päin saavut Shira 2 -leiriin.

Korkeudet: Machame Camp: 2834 m mpy, Shira 2 Camp: 3 840 m mpy

Etäisyys: 6 km

Vaellusaika: 7 tuntia

Päivä 5: Shira 2 Camp – Lava Tower - Barranco Camp

Tänään vaelletaan kohti itää. Mitä korkeammalle nouset, sitä kuivemmaksi, karummaksi ja kivisemmäksi maisema muuttuu. Matkalla voit nauttia kauniista näkymistä Kibon ja Meru-vuoren huipuille, joka kohoaa takanasi kohti taivasta. Parin tunnin vaelluksen jälkeen saavut kuuluisalle Lava Tower -kukkulalle, joka on muodostunut muinaisen tulivuoren toiminnan seurauksena.

Lounas nautitaan Lava Towerin juurella, jonka jälkeen jatketaan nousua kohti Barranco Camp -leiriä, joka sijaitsee laaksossa Great Barranco Wall -seinämän kupeessa. Hyvällä säällä voit nauttia upeasta auringonlaskusta Barranco Campissa. Täältä on myös uskomattomat näkymät Kilimanjaron huipulle ja alas laaksoon vuoren rinnettä pitkin sekä idässä kohoavalle, 300 metriä korkealle Great Barranco Wallille.

Päivän reitti on haastava sekä maaston että nousun suhteen, joten muista ottaa rauhallisesti ja kuunnella kehoasi. Vaikka päivän lopussa ollaan ”vain” 110 korkeusmetriä korkeammalla edelliseen leiriin verrattuna, reitin aikana käydään kuitenkin 790 korkeusmetriä korkeammalla sijaitsevalla Lava Towerilla ennen laskeutumista Barranco Campiin.  Tässä vaiheessa monet alkavat huomata ensimmäisiä vuoristotaudin oireita, joten seuraa kehosi antamia pienimpiäkin merkkejä ja kerro niistä oppaallesi.

Korkeudet: Shira 2 Camp: 3840 m mpy, Lava Tower: 4630 m mpy, Barranco Camp: 3 950 m mpy

Etäisyys: 5 km

Vaellusaika: 5 tuntia

Päivä 6: Barranco Camp – Karanga Valley - Barafu Camp

Vaikuttavan Great Barranco Wallin kupeessa vietetyn yön jälkeen nautitaan tukeva aamiainen ja lähdetään nousemaan tätä kuuluisaa jyrkännettä. Kaikeksi onneksi jylhän jyrkänteen kiipeäminen on helpompaa kuin miltä näyttää. Verhomaisen Heim-jäätikön alta Kilimanjaron henkeäsalpaava maisema avautuu koko komeudessaan.

Reitti jatkuu kohti Karangan laaksoa ja yhdistyy Mweka-reittiin, jota seurataan loppumatka aina Kilimanjaron huipulle saakka. Tunnin pituisen vaelluksen jälkeen saavutaan Barafu Camp -leiriin. Barafu Camp sijaitsee harjulla. Maasto on kivikkoista, ja tuuli puhaltaa usein kovaa. Varmista, että tutustut leiriin ja sen ympäristöön ennen pimeän laskeutumista. Näin voit valmistautua huiputukseen, joka alkaa vähän keskiyön jälkeen.

Valmistele tarvittavat varusteet ja lämpimät vaatteet seuraavan päivän nousua varten. Pakkaa myös juomavettä termoskannuun, jotta se ei jäädy yön aikana. Tänään on paras mennä aikaisin yöpuulle ja ladata akkuja Kilimanjaron valloittamista varten.

Korkeudet: Barranco Camp: 3950 m mpy, Barafu Camp: 4 600 m mpy

Etäisyys: 8 km

Vaellusaika: 6-8 tuntia

Päivä 7: Barafu Camp – Uhuru Peak - Mweka Camp

Keskiyöllä on aika herätä. Kevyen aamiaisen jälkeen on edessä nousun viimeinen osuus ja Kilimanjaron huippu. Maasto on haastavaa, ja monet kokevat n. 6 tunnin vaelluksen Stella Pointille koko nousun vaikeimmaksi osuudeksi. Tavoitteena on saavuttaa Stella Point pian auringonnousun jälkeen. Auringon hidas nousu punertavasta horisontista juuri Stella Pointista katsottuna on yksi matkan vaikuttavimpia näkyjä. Levähdystauko ei ole pitkä, koska muuten uudelleen liikkeelle pääsemisestä tulisi lähes ylivoimaista kylmyyden ja väsymyksen takia. Matka jatkuu kraatterinreunaa pitkin, ja viimeinen osuus on tasaisesti nousevaa maastoa. Matkalla Uhuru Peakille – Kilimanjaron ja koko Afrikan korkeimmalle kohdalle – voi vuodenajasta riippuen sataa lunta. Kun viimein saavutat 5895 metrin korkeudessa häämöttävän huipun, voit onnitella itseäsi, nauttia henkeäsalpaavista näköaloista ja ottaa selfien Uhuru Peak -kyltin kanssa muistoksi urakastasi.

Tämän jälkeen alkaa laskeutuminen kohti Barafu Campia, joka kestää noin 3 tuntia. Lyhyen lepotauon jälkeen jatketaan matkaa kivikkoista polkua pitkin alas Mweka Campiin saakka, jossa sinua odottavat ansaitut yöunet. Leiri sijaitsee sademetsän reunamilla, joten alueella on usein sumusta ja myöhään iltapäivällä myös sateista. Täällä sinua odottaa myös lämmin vesi ja lämmin ateria.

Korkeudet: Barafu Camp: 4600 m mpy, Uhuru Peak: 5895 m mpy., Mweka Camp 3100 m mpy

Etäisyys: 5 km ylös ja 12 km alas

Vaellusaika: 6-7 tuntia ylös, 7 tuntia alas

Päivä 8: Mweka Camp – Moshi

Vaelluksen viimeinen etappi on Mweka Gate, jonne patikoidaan 3 helppoa tuntia kansallispuiston läpi. Uloskirjautumisen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin Moshin kylään. Hotellissa sinua odottaa maukas lounas sekä ihana – ja varmasti kaivattu – kuuma kylpy. Kaikki vuorelle nousseet saavat diplomin muistoksi urakastaan.

Korkeudet: Mweka Camp 3100 m mpy, Mweka Gate 1850 m mpy, Moshi 915 m mpy

Etäisyys: 10 km

Vaellusaika: 3 tuntia

Päivä 9: Kotimatka alkaa

Tänään on vuorossa uloskirjautuminen, jonka jälkeen sinut ajetaan lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Päivä 10: Paluu Suomeen

Saavut takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Pidennä matkaasi

Safari Serengetissä, Ngorongorossa ja Manyara-järvellä, 4 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1450 €

Tansania on tunnettu kauniista maisemistaan ja upeista kansallispuistoistaan. Matka vie sinut Tansanian kolmeen tärkeimpään kansallispuistoon. Ngorongoron suojelualueella pääset myös vierailemaan punapukuisten masaiden luona paikallisessa kylässä.

Serengetin kansallispuisto on Tansanian vanhin. Loputtomia savanneja rikkovat vain akaasiapuut, muutamat lammet ja yksittäiset vesialueet. Puiston alueella elävät käytännössä kaikki legendaarisimmat afrikkalaiset eläinlajit. Serengeti pitää hallussaan eläinmäärän maailmanennätystä, ja kansallispuisto toimii myös suuren eläinvaelluksen näyttämönä. Suuri eläinvaellus saa vuosittain sadat tuhannet gnuuantiloopit, seeprat ja gasellit vaeltamaan paikasta toiseen sadekauden mukaan.

Harva paikka vetää vertoja Serengetille, mutta yksi sellainen on Ngorongoron kraatteri, joka on kuin kadonnut paratiisi Serengetin lounaispuolella. Sammuneen tulivuoren jättämän kraatterin pohjalla elävät kaikki tunnetut savannieläimet.

Manyara-järven kansallispuisto on kooltaan vain 330 km2, mikä tekee siitä yhden Tansanian pienimmistä kansallispuistoista. Vaikka puistolla ei ole kokoa, siellä on sitäkin enemmän kaunista luontoa ja eläimiä. Kansallispuisto on Tansanian monipuolisin, sillä sen 200 km2 alueelta löytyy sademetsiä, jokia, savanneja ja tietenkin myös puiston nimeä kantava järvi. Täällä voit nähdä paviaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja, harvinaisia puussa kiipeileviä leijonia, norsuja, virtahepoja ja monia saaliseläimiä.

Rantaloma Sansibarilla, 6 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 866 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 576 €

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Tutustu masaikulttuuriin Osiligilai Maasai Lodgessa, 2 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 336 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 234 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 210 €

Kaipaatko rentoutumista valloitettuasi Kilimanjaron huipun tai vietettyäsi tunteja safariautossa? Haluatko tutustua masaikulttuuriin ja päästä kokemaan masaiden mielenkiintoisia tapoja ja perinteitä – mukavuudesta tinkimättä? Haluatko herätä auringon noustessa Kilimanjaron ylle ja makoilla uima-altaalla, josta on näköala Afrikan korkeimmalle vuorelle? Silloin sinun kannattaa harkita matkasi jatkamista kahden yön majoituksella Osiligilai Maasai Lodgessa.

Osiligilai Maasai Lodge on autenttinen masailodge, joka sijaitsee runsaan 2 tunnin ajomatkan päässä Moshista ja tarjoaa unohtumattomia luonto- ja kulttuurielämyksiä.

Lodge sijaitsee masaille tyypillisellä ruohikkoseudulla, jonka maisemia hallitsevat aukeat tasangot ja silmänkantamattomiin jatkuvat laidunniityt. Taustalla kohoavat sekä Mount Meru että Mount Kilimanjaro. Lodgen omistavat paikalliset masait, jotka pyörittävät sitä innolla ja rakkaudella ja saavat vierailijan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja hemmotelluksi. Oleskelu tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia tutustua tähän mielenkiintoiseen puolipaimentolaisheimoon paremmin.

Majoitus tapahtuu perinteisessä masaihytissä, jonka yksinkertainen arkkitehtuuri pitää kuitenkin sisällään kaikki mukavuudet, kuten WC:n, sähkön ja suihkun, josta tulee lämmintä vettä. Mökit on sijoiteltu strategisesti siten, että voit aamuisin ihailla auringonnousua Kilimanjaron ylle – vuoteestasi nousematta.

Majoitukseen sisältyvät kaikki ateriat ja paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten keihäänheittoa. Voit myös nauttia masaiden perinteisistä tanssi- ja lauluesityksistä auringon laskiessa Mount Merun taakse. Halutessasi voit varata maksullisia lisäretkiä ja muita aktiviteetteja, tai voit vain keskittyä rentoutumiseen uima-altaan reunalla kylmästä oluesta ja hyvästä kirjasta nauttien ja näköalaa ihaillen.

Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa, 1 yö

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 470 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 215 €

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Safari Serengetissä, Ngorongorossa ja Manyara-järvellä (4 yötä) & rantaloma Sansibarilla (6 yötä), 10 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 2286 €

Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 804 €

Tansania on tunnettu kauniista maisemistaan ja upeista kansallispuistoistaan. Matka vie sinut Tansanian kolmeen tärkeimpään kansallispuistoon. Ngorongoron suojelualueella pääset myös vierailemaan punapukuisten masaiden luona paikallisessa kylässä.

Serengetin kansallispuisto on Tansanian vanhin. Loputtomia savanneja rikkovat vain akaasiapuut, muutamat lammet ja yksittäiset vesialueet. Puiston alueella elävät käytännössä kaikki legendaarisimmat afrikkalaiset eläinlajit. Serengeti pitää hallussaan eläinmäärän maailmanennätystä, ja kansallispuisto toimii myös suuren eläinvaelluksen näyttämönä. Suuri eläinvaellus saa vuosittain sadat tuhannet gnuuantiloopit, seeprat ja gasellit vaeltamaan paikasta toiseen sadekauden mukaan.

Harva paikka vetää vertoja Serengetille, mutta yksi sellainen on Ngorongoron kraatteri, joka on kuin kadonnut paratiisi Serengetin lounaispuolella. Sammuneen tulivuoren jättämän kraatterin pohjalla elävät kaikki tunnetut savannieläimet.

Manyara-järven kansallispuisto on kooltaan vain 330 km2, mikä tekee siitä yhden Tansanian pienimmistä kansallispuistoista. Vaikka puistolla ei ole kokoa, pienellä alueella on sitäkin enemmän kaunista luontoa ja eläimiä. Kansallispuisto on Tansanian monipuolisin, sillä sen 200 km2 alueelta löytyy sademetsiä, jokia, savanneja ja tietenkin myös puiston nimeä kantava järvi. Täällä voit nähdä paviaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja, harvinaisia puussa kiipeileviä leijonia, norsuja, virtahepoja ja monia saaliseläimiä.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa (1 yö) & rantaloma Sansibarilla (6 yötä), 7 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1320 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 790 €

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Ylimääräinen sopeutumispäivä: 266 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.