• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaTansaniaTansanian ylellinen fly-in safari & rantaloma Sansibarilla
13 päivää

Tansanian ylellinen fly-in safari & rantaloma Sansibarilla

Koe Serengetin upea luonto ja eläimet mukavuudesta tinkimättä. Nauti maisemista keskellä Serengetiä sijaitsevassa ylellisessä safarilodgessa ja päätä matka ihanaan rantalomaan Sansibarilla.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Tansanian ylellinen fly-in safari & rantaloma Sansibarilla Tansanian ylellinen fly-in safari & rantaloma Sansibarilla
13 päivää

Tansanian ylellinen fly-in safari & rantaloma Sansibarilla

Koe Serengetin upea luonto ja eläimet mukavuudesta tinkimättä. Nauti maisemista keskellä Serengetiä sijaitsevassa ylellisessä safarilodgessa ja päätä matka ihanaan rantalomaan Sansibarilla.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kilimanjarolle, ml. kuljetus
 • 1 yö Kiboko Lodgessa Arushassa, sis. täysihoito
 • Lentomatka pienemmässä koneessa suoraan Arushasta Serengetin kansallispuistoon
 • Kuljetus paikalliselta Serengetin kentältä Serengeti Safari Lodgeen
 • 3 yöpymistä 4 tähden Serengeti Safari Lodgessa, joka on keskellä Serengetin tasankoja
 • Täysihoito Serengeti Safari Lodgessa
 • Täysi safariohjelma Serengeti Safari Lodgessa
 • Kaikki kuljetukset ja paikallinen englantia puhuva safariopas safarimatkalle, ks. ohjelma
 • Kansallispuistomaksut
 • Kuljetus Serengeti Safari Lodgesta paikalliselle kiitoradalle Serengetiin
 • Lentomatka pienemmässä koneessa Serengetistä Sansibarille
 • Kuljetus lentokentältä hotelliin Sansibarilla
 • 6 yöpymistä 4 tähden Ocean Paradise Resortissa
 • Puolihoito Sansibarilla (aamiainen ja illallinen)
 • Lento Sansibarilta Suomeen, ml. kuljetus
 • Mahdollisuus pidentää oleskelua Sansibarilla
 • Lentokenttäverot ja -maksut
 • Turistivero Tansaniassa
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Matkatakuurahaston maksut
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti:

On tuskin epäilystä siitä, että Tansania on yksi maailman parhaista safarimaista. Serengetin loputtomat tasangot, jotka ovat miljoonien villieläinten koti, salpaavat hengen useimmilta.

Tällä matkalla pääset aivan lähelle Serengetin upeaa luontoa ja eläimistöä – mukavuudesta tinkimättä.

Olemme huolehtineet siitä, että aikasi hyödynnetään optimaalisesti. Lennät siksi suoraan ainutlaatuiselle Serengetin tasangolle, jossa odottaa yksi maailman parhaista safareista. Asut loistavassa 4 tähden safarilodgessa Serengetin keskellä. Näköala lodgesta on verraton, ja huoneesi on kuin hienoimmasta turistiesitteestä. Ylelliset safariteltat on rakennettu kankaasta ja kivestä, ja saat sekä autenttisen safaritunnelman että kaiken modernin luksuksen, jota voit toivoa.

Päivät Serengetissä ovat täynnä safariretkiä. Majoitus on täyden palvelun lodge – ja kun et ole safarilla, voit nauttia uima-altaasta, lukea hyvää kirjaa omalla verannallasi, nauttia näköalasta baarista tai ehkäpä saada rentouttavan hieronnan.

Serengetistä lennät Sansibarille, jossa odottaa 5 päivän paratiisi. Asut kauniissa 4 tähden resortissa aivan turkoosinsinisen Intian valtameren äärellä. Majoitus sisältää puolihoidon.

Päivät Sansibarilla ovat vapaita. Retkiä voidaan järjestää, jos niin haluat, mutta arvauksemme on, ettet oikeastaan halua lähteä resortista.

Jos haluat todella hemmotella itseäsi matkan 5 tähden luksuspäätöksellä, voimme lämpimästi suositella päivitystä upeaan Zuri Zanzibar -resortiin. Siellä sinut majoitetaan kauniiseen viiden tähden resortiin rannalla, joka on saaren parhaita. Suuressa troppisessa puutarhassa olevaa eksklusiivista bungalowia leimaa loistava sekoitus luksusta ja boheemiutta, ja siinä on erittäin suuri kalustettu veranta. Myös tämä majoitus sisältää puolihoidon. Katso päivityshinnat ohjelmasta.

Miksi valita tämä matka?

 • Lennät suoraan Serengetiin, joten sinulle jää mahdollisimman paljon aikaa autenttisista safarielämyksistä nauttimiseen
 • Majoitut upeassa lodgessa keskellä Serengetiä ja nautit henkeäsalpaavan kauniista maisemista!
 • Näet Serengetin tasangoilla vaeltavat, silmänkantamattomiin jatkuvat eläinlaumat seeproineen ja antilooppeineen
 • Serengetissä vietetyn jännittävän safarin jälkeen lennät Sansibarin valkoisille hiekkarannoille

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Ensimmäisenä päivänä on edessä lento Suomesta Tansaniaan. Matkan varrella on välilaskuja.

Päivä 2: Saapuminen Kilimanjaron lentokentälle Tansaniassa

Jo lentokoneesta voit nähdä vilauksen Kilimanjarosta, Afrikan korkeimmasta vuoresta. Lumihuippuinen vuori kohoaa majesteettisena peräti 4800 metrin korkeuteen (5895 mpy).

Kilimanjaron lentokentällä sinua on vastassa yhteistyökumppanimme, joka auttaa sinut maahantulotarkastuksen läpi. Lentokentältä on runsaan tunnin ajomatka Arushaan, missä majoitut yhden yön. Seuraavana aamuna matka jatkuu suoralla lennolla kohti Serengetiä.

Majoitus:
Päivä 3: Arusha – Serengeti

Varhaisen aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan aivan kaupungin ulkopuolella sijaitsevalle lentokentälle, josta lennät Serengetiin.

Perillä sinua odottaa opas, joka kuljettaa sinut majoituspaikkaasi. Seuraavat kolme yötä yövyt viihtyisässä lodgessa keskellä kansallispuistoa, jossa sinua odottavat monet huikeat safarielämykset.

Ensin sinua kuitenkin hemmotellaan maukkaalla lounaalla, ja hyvällä onnella safari alkaa jo nyt. Lodgen ravintolasta on nimittäin ilmiömäinen näköala tasangoille, eikä ole tavatonta nähdä leijonia, kirahveja ja tietenkin valtavasti antilooppeja aivan lodgen ulkopuolella.

Uima-altaalla vietetyn lepotauon tai iltapäivänokosten jälkeen seikkailu alkaa toden teolla, sillä edessä on matkan ensimmäinen game drive -ajelu. On mahdotonta ennustaa, mitä kaikkea tulet näkemään, mutta safarilla sinua odottavat ainakin lukemattomat eläimet: miljoonat gnuuantiloopit ja seeprat, tuhannet antiloopit ja puhvelit, sadat leijonat, norsut, leopardit, virtahevot ja krokotiilit ja kymmenet eri lintulajit. Serengetissä on mahdollista kokea todella ainutlaatuisia ja taatusti ikimuistoisia eläin- ja luontoelämyksiä.

Lodgelle palattua on vuorossa illallinen, jonka jälkeen voit vetäytyä yöpuulle luksustelttaasi ja nukahtaa savannin ääniä kuunnellen. Uskallamme arvata, että nukut oikein hyvin!

Päivät 4-5: Safari Serengetin kansallispuistossa

Sinulla on kokonainen päivä aikaa nauttia eläimistä ja luonnosta mahtavassa Serengetissä.

Puiston ekosysteemiä pidetään yhtenä maailman vanhimmista. On vaikea olla tuntematta sekä hämmästystä että nöyryyttä, kun istuu landcruiserissa ja sulattelee ympäristön antamia moninaisia vaikutelmia. Kuivien kausien ulkopuolella alueella esiintyy jo mainittujen eläinten lisäksi suuret määrät thomsoningaselleja, puhveleita, topiantilooppeja, grantingaselleja, hirviantilooppeja, pahkasikoja, kotkia, strutseja jne. Tänään pääset myös näkemään ja haistamaan suuret virtahevot, jotka kieriskelevät ”hippo pool” -lammissa.

Hieman päivän game drive -ajeluista riippuen voit myös nauttia hienosta lodgestasi. Ehkäpä sinua houkuttaa kylmä drinkki uima-altaalla tai autossa vietettyjen tuntien jälkeen rentouttava hieronta? Kun ollaan safarilla, on vaikea sanoa tarkasti, milloin ollaan missäkin. Ei ole kahta samanlaista päivää: luonto ja eläimet määräävät päivän reitit ja ohjelman. Mutta tämä myös tekee siitä todella kiehtovaa. Ehkä juuri sinä olet onnekas ja näet leopardin vetävän saaliinsa ylös puuhun tai gepardien juoksevan yli tasankojen 120 kilometrin tuntinopeudella. Oppaat ovat taitavia ja tietävät parhaat tilaisuudet nähdä eläimiä. Tämä merkitsee myös sitä, että joinakin päivinä voit joutua olemaan safarilla koko päivän ja palaat lodgeen vasta illalliselle. Tällaisina päivinä opas tietenkin huolehtii siitä, että autossa on hyvät eväät, jotta saat parhaan mahdollisen ilon safarimatkastasi.

Safarilodgemajoitus sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen.

Päivä 6: Aamusafari Serengetissä ja lähtö Sansibarille

Viimeisen aamusafarin ja lodgen näköalaterassilla nautitun aamiaisen jälkeen suunnataan paikalliselle kiitoradalle, jossa sinua odottaa lentokone Sansibarille. Lentosi saapuu perille iltapäivällä, joten pääset hotellille ennen illallisaikaa. Lento vie noin 2½ tuntia ja Sansibarille saavuttaessa sinut ottaa vastaan paikallinen oppaamme ja sinut viedään hotelliisi itärannikolle.

Päivät 7-11: Rentoutumista ja rantaloma Sansibarilla

Päivät ovat vapaita.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti kaikkea, sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Sinua odottavat liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan rantalomasta ympäri vuoden.

Sansibarin dramaattinen historia vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Täällä sijaitsee myös yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Eikä pidä unohtaa swahilikeittiön herkullisia antimia ja saaren ystävällisiä asukkaita!

Alla on valikoima retkiä, joita on mahdollista ostaa oleskelun aikana.

Päivä 12: Lähtö Sansibarilta

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatkasi alkaa.

Päivä 13: Saapuminen Suomeen

Saavut Suomeen unohtumattoman upean matkan jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Elämyksiä Stone Townissa, 2 yötä

Jos rakastat Marrakechiä, rakastut takuulla myös Stone Towniin. Kaupungille ovat ominaisia kapeat, kiemurtelevat kadut ja kujat, jotka jalkakäytävien puutteesta huolimatta vilisevät lapsia ja aikuisia, polkupyöriä, aaseja ja kauppiaita, jotka myyvät tienvarren pikkuisissa kaupoissa kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Siellä täällä katujen muodostaman labyrintin keskellä on aukioita, joita reunustavilla ”barazoilla” (sisäänrakennettu kivipenkki) miehet istuvat nauttimassa vahvasta kahvista ja juttuseurasta samalla kun lapset potkivat palloa ja raukeat kissat venyttelevät auringon lämmössä.

Ensi silmäyksellä kaupunki vaikuttaa ränsistyneeltä, mutta tarkemmin katsoessasi et voi olla kiinnittämättä huomiota talojen oviin! Isoja, raskaita ja kauniisti koristeltuja puuovia pidetään Sansibarin suurimman kaupungin tunnusmerkkinä.

Stone Town tarjoaa markkinoita ja museoita, paljon erilaisia retkivaihtoehtoja ja eksoottista satamakaupunkitunnelmaa. Päiväsaikaan satama houkuttelee paikallisia kävelylle ja nuorukaisia kokeilemaan huikeita uimahyppyjä laiturin nokasta. Kalastaja- ja turistiveneitä saapuu ja lähtee jatkuvasti, ja illalla täällä pidetään värikkäät markkinat.

Stone Town on monella tapaa ja kaikilla aisteilla nautittava elämys. Tuoksut, äänet, makuelämykset, värit, historia ja kulttuuri – Stone Town tarjoaa kaikkea. Ei ihme, että kaupunki on valittu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 750 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 4 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.