• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
  • Omistautuneet matka-asiantuntijat
  • Testatut laatumatkat
  • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
  • Hintatakuu
  • 24/7 apu
  • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMajoitusTansania

Majoitus: Tansania

Täällä voit tutustua majoituspaikkoihin, joita käytämme safarimatkoillamme Tansaniaan. Voit myös katsella kuvia eri majoituspaikoista.

Highview Hotel

Karatu

Highview Hotel sijaitsee kauniissa ympäristössä rauhallisen kukkulan laella. Hotellilta on vain parin kilometrin matka Karatu-kylän eksoottisille markkinoille, ja sijainti on ihanteellinen kansallispuistoissa vierailua varten.

Hotellissa on 41 huonetta, joissa kaikissa on veranta. Verannalta on kaunis näköala vehreään laaksoon, jonka kahvipensaiden keskellä norsut rakastavat samota. Hotellilla on myös oma kahviviljelmä, jossa tuotettua kahvia voi sekä nauttia hotellissa että ostaa kotiin. Hotellin puutarhassa puolestaan kasvatetaan luomuhedelmiä ja -vihanneksia.

Palveluihin kuuluvat uima-allas, spa ja hierontamahdollisuus, viihtyisä ulkoilmabaari ja tunnelmallinen nuotiopaikka, jossa on mukava viettää iltaa ja kuunnella safaritarinoita. Ravintolan lisäksi hotellilla on suuri oleskelutila, jossa on tulisija ja baari. Hotellin yhteydessä on kaksi masai-taloa, jossa paikalliset masainaiset työskentelevät ja esittelevät vieraille perinteisten rohdosten käyttöä, tekevät masaitaidetta ja valmistavat perinteisiä pukuja ja koruja.

Joukko ystävällisiä ja avuliaita, perinteisiin asuihin pukeutuneita masaita toimii kantajina ja vartijoina.

Hotelli toimii yhteistyössä paikalllisen orpokodin kanssa, jossa voit halutessasi vierailla. Voit halutessasi viedä orpokotiin lahjoituksena esimerkiksi ruokaa tai vaatteita.

Halutessasi voit korottaa huonetasoa valitsemalla Highview Coffee Lodgen.


Highview Coffee Lodge

Karatu

Highview Coffee Lodge on osa Highview Hotelia ja tarjoaa siten samat palvelut kuin Highview Hotel.

Coffee Lodgen huoneet sijaitsevat hieman erillään noin 100 metrin päässä itse hotellista. Lodge koostuu neljästä paritalosta, joista kussakin on kaksi erillistä huonetta. Ne on rakennettu kukkulan rinteille ilmavasti hieman erilleen toisistaan. Kaikissa on suuri kylpyhuone/WC ja oma veranta, jossa on mukava rentoutua vaikkapa kirjan kanssa. Huoneilla on myös omat ruokailuteltat, jossa voit nauttia aamiaisen tai illallisen samalla, kun ihastelet näkymää laakson kahviviljelmille.

Luonnollisesti käytössäsi ovat myös kaikki hotellin palvelut; uima-allas, ravintola, spa ym.

Huoneet ovat suunniteltu kahdelle hengelle. Yhdessä huoneessa mahtuu kuitenkin tarvittaessa majoittumaan myös kaksi aikuista kahden pienen lapsen kanssa.

Huonetason korotus:
Per yö per henki:  130 €
Per yö/2 aikuista & 2 lasta (alle 15 v.) per henki:  95 €

Ikoma Wild Camp

Serengetin kansallispuisto

Ikoma Wild Camp on oma wild camp -suosikkimme. Täällä kaikki on parasta ykkösluokkaa.

Leiri sijaitsee Serengetin kansallispuiston luoteisosassa Grumetin ja Ikorongon suojelualueiden välissä. Tämä niin kutsuttu “läntinen käytävä” on merkittävä etappi eläinten suurella vaelluksella Serengetistä Masai Maraan. Eläimet kulkevat vapaasti sisään ja ulos suojelualueilta, joten voit nähdä norsuja, virtahepoja, seeproja, antilooppeja, kirahveja, puhveleita ja muita kasvinsyöjiä suoraan leirin ravintolan näköalaterassilta. Luonnollisesti paikalla kiertelee myös leijonia, gepardeja ja leopardeja, jotka pyrkivät poimimaan parhaat ateriat ohi kulkevasta “eläinten seisovasta pöydästä”. Vaellusaikaan (kesä-heinäkuu) voit kokea 1,2 miljoonan gnuuantiloopin maailmankuulun vaelluksen – aivan telttasi ulkopuolella! Eläimet vaeltavat savannin yli valtavina laumoina etsiessään uusia, vehreämpiä laidunmaita.

Sijainti kansallispuiston ulkopuolella tarkoittaa myös, että leiri voi tarjota elämyksiä, jotka eivät ole mahdollisia majoituttaessa kansallispuiston sisällä.

Ikoma Wild Campissa voit osallistua lisämaksusta esimerkiksi ”Walking safari” -kävelylle tai ”Sundowner”-yömyssylle sekä ”Night Game Drive” -ajelulle. Nämä ainutlaatuiset elämykset ovat mahdollisia vain Serengetin kansallispuiston ulkopuolella, sillä puiston sisällä erilaiset aktiviteetit voivat olla rajoitettuja tai kiellettyjä.

Jos sinulla riittää energiaa, voit lähteä myös vaikka juoksulenkille leirin ympäri aamulla tai illalla. Lenkkikaveriksi lähtee luonnollisesti vartija, ja maisemat ovat henkeäsalpaavat!

Kun yövyt Ikoma Wild Campissa, varsinaiset safarit suuntautuvat tietenkin Serengetin kansallispuistoon. Tämä tarkoittaa, että leiristä on jonkin verran matkaa puistoon ja takaisin (n. 30-45 minuuttia yhteen suuntaan). Leirin sijainti kansallispuiston rajoitusten ulkopuolella ja sen mukanaan tuomat lisämahdollisuudet sekä leirin tasokkaat palvelut tekevät ajomatkasta kuitenkin ehdottomasti vaivan arvoisen.

Vaihtoehdot
Jos haluat yöpyä Serengetin kansallispuiston sisällä, se voidaan tietenkin järjestää. Voit valita majoituspaikaksi joko Serengeti Wild Camp -leirin tai Serengeti Wildebeest Camp -leirin.

Lue lisää ”wild camp” -leireistä täällä.


Serengeti Wild Camp

Serengetin kansallispuisto

Serengeti Wild Camp sijaitsee Seroneran alueella, joka on keskellä Serengetin kansallispuistoa.

Leiri on klassinen afrikkalainen safarileiri, jossa yövytään rustiikkisissa mutta mukavissa kangasteltoissa. Luonto on heti oven takana. Ei ole harvinaista, että villieläimet vierailevat leirissä yön aikana, ja voit nähdä leirin ympäristössä ainakin gaselleja, antilooppeja, seeproja ja silloin tällöin myös norsuja ja hyeenoja.

Serengeti Wild Campissa on 24 telttaa, ja kussakin teltassa on tilaa 2-3 yöpyjälle. Teltat ovat tilavia ja jokaisessa teltassa on suihku, WC ja kirjoituspöytä sekä isot, hyttysverkoilla varustetut sängyt. Kuhunkin telttaan kuuluu lisäksi pieni “terassi”, jonka pihatuoleissa voit istua ja nauttia upeista maisemista. Tämän lisäksi leirissä on iso yhteisteltta, jota käytetään ruokailutilana.

Serengeti Wild Camp sopii sinulle, joka haaveilet autenttisesta ”Out of Africa” -safaritunnelmasta. Leirissä asut Serengetin kansallispuiston sisällä, ja Serengeti Wild Campissa keskitytään nimenomaan klassisiin safariajeluihin. Jos haluat asua wild campissa, joka tarjoaa erilaisia lisäaktiviteetteja kuten esim. walking safareja, jossa pääset näkemään yöeläimiä, majoituspaikaksi kannattaa valita mieluummin Ikoma Wild Camp.

Lue lisää ”wild camp” -leireistä täällä.

Hinta:
Per yö per henki:  60 €
Lapsi alle 12 vuotta per yö per henki:  43 €

Serengeti Wildebeest Camp

Serengetin kansallispuisto

Serengeti Wildebeest Camp sijaitsee Seroneran alueella, joka on keskellä Serengetin kansallispuistoa. Leirissä on 12 mukavaa kahden hengen telttaa. Tämän lisäksi leirissä on iso yhteisteltta, jota käytetään ravintolana.

Teltoissa on suihku ja WC, sängyt hyttysverkoilla sekä istumapaikkoja sisällä ja ulkona, jossa voit nauttia ympäröivästä luonnosta vaikkapa hyvää kirjaa lukien.

Wildebeest Camp on klassinen afrikkalainen safarileiri, jossa luonto on etusijalla. Villieläimet voivat vierailla leirissä yön aikana, ja voit nähdä leirin ympäristössä ainakin gaselleja, antilooppeja, seeproja ja silloin tällöin myös norsuja ja hyeenoja.

Serengeti Wildebeest Camp keskittyy perinteisiin safariajeluihin. Jos haluat asua wild campissa, joka tarjoaa erilaisia lisäaktiviteetteja kuten esim. walking safareja, jossa pääset näkemään yöeläimiä, majoituspaikaksi kannattaa valita mieluummin Ikoma Wild Camp.

Lue lisää ”wild camp” -leireistä täällä.

Hinta:
Per yö per henki:  60 €
Lapsi alle 12 vuotta per yö per henki:  63 €

Serengeti Safari Lodge

Serengetin kansallispuisto

Serengeti Safari Lodge on täysin ainutlaatuinen 4 tähden lodge, joka sijaitsee keskellä Serengetin kansallispuistoa.

Lodge koostuu 15 yksittäisestä luksusteltasta, jotka on rakennettu kankaasta ja kivestä. Tilavien telttojen sivut ovat kangasta, joten ne antavat sinun aistia luonnon äänet ja tuoksut ja pääset kokemaan todellista vanhan ajan safaritunnelmaa. Olkikatot ja osittain kivestä rakennetut seinät saavat teltat tuntumaan enemmän huonemaisilta. Ylelliset teltat lepäävät korkealla kivipilareiden päällä, mikä antaa ilman virrata vapaasti teltan ympärillä ja tekee teltastasi myös ainutlaatuisen hienon näköalapaikan.

Teltat ovat suuria ja kahden king size -sängyn ympärillä on runsaasti tilaa. Olohuoneesta voit astua suoraan suurelle verannalle, josta on uskomattoman upeat näkymät yli Serengetin tasankojen. Kaikissa teltoissa on oma kylpyhuone, jossa on suihku ja WC. Kylpyhuoneessa on myös amme, jossa voit rentoutua kansallispuiston maisemia ihaillen. Lisäksi käytettävissäsi ovat yksityiset ulkoilmasuihkut, jotka tarjoavat myös fantastisen näköalan Serengetille.

Kauniita maisemia voit ihailla myös uima-altaalta, jossa voit rentoutua tai virkistäytyä pitkän ja elämystentäyteisen päivän päätteeksi. Jos haluat hemmotella itseäsi, voit nauttia lodgen spa-osaston tarjoamista palveluista, joihin kuuluu mm. hieronta.

Myös ravintolasta on panoraamanäkymä tasankojen yli, ja tämän parempaa näköalaa et Serengetistä löydä.

Lisäksi lodgessa on oleskelutila, jossa on baari, tulisija, viihdetoimintaa ja internet-yhteys.

Parempaa 4* lodgea ei Serengetissä ole.

Huonetason korotus:
2 yötä per henki:  295 €

Serengeti Sopa Lodge

Serengetin kansallispuisto

Neljän tähden Serengeti Sopa Lodge on rakennettu luonnonkauniille alueelle rinteeseen, josta on häikäisevät näköalat Serengetin kansallispuiston lounaisien osien yli. Alueella elää tuhansittain villejä eläimiä. Lodgen sijaintipaikka on myös ihanteellinen, jos haluat seurata gnuuantilooppien ja muiden eläinten suurta vaellusta.

Serengeti Sopa Lodge on suunniteltu afrikkalaistyylisesti ja se koostuu 69 tilavasta huoneesta, jotka on varustettu parisängyillä, minibaarilla ja omalla kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja. Verannalta on henkeäsalpaava näköala yli Serengetin, ja viimeistään sitä ihastellessasi ymmärrät, miksi Serengeti on saanut nimen “loputon tasanko”.

Lodgen palveluihin kuuluvat lounge-tila, uima-allas, ravintola, baari ja ulkoalue, jossa voit nautta ateriasi ja istua iltaa drinkki kädessä sundowner-tunnelmissa.

Yleisissä tiloissa on WiFi.

Hinta:
per yö per henki:  421 €
per lapsi (alle 12 v.) per yö per henki:  309 €

Ngorongoro Safari Lodge

Ngorongoron suojelualue

Ngorongoro Safari Lodge sijaitsee Ngorongoron suojelualueen eteläisessä osassa aivan kraatterinreunan ulkopuolella.

Lodgeen kuuluu 10 luksustelttaa, jotka on rakennettu virittämällä kangasseinät teräskehikoiden päälle. Teltoissa on korkeat katot ja kylpyhuone muuratussa laajennusosassa. Luksusteltat on rakennettu kukin omalle korokkeelleen, johon kuuluu suuri puuterassi. Terassilta avautuu upea näköala Eyasi-suolajärvelle.

Teltoissa asutaan melkeinpä kirahvien korkeudella, ja niitä näkeekin usein laiduntamassa telttojen välissä.

Kaikki teltat on sisustettu kauniisti, ja niissä on hyttysverkot, kirjoituspöytä, sohva, kattovalaisin ja runsaasti tilaa.

Ravintolasta on hieno näköala luonnonkauniille alueelle, joka on eläinten vaellusreitin varrella. Alueella elää myös laumoittain eri antilooppilajeja, puhveleita, norsuja, flamingoja ja muita lintuja.

Lodgen spa-osasto tarjoaa hierontaa, mitä voimme ehdottomasti suositella pitkän safaripäivän jälkeen.

 

Huonetason korotus:
Per yö per henki:  125 €

Ngorongoro Wild Camp

Ngorongoron suojelualue

Ngorongoro Wild Camp sijaitsee kauniilla Ngorongoron suojelualueella, ja leiristä on ainutlaatuisen upeat näköalat läheiselle Eyasi-suolajärvelle, joka sijaitsee kraatterin ulkopuolella lyhyen matkan päässä itse kraatterista.

Ngorongoro Wild Camp koostuu 20 suuresta, täysikorkuisesta teltasta, joissa on kiinteät lattiat. Teltat on rakennettu korkealle pilarien päälle, mikä antaa uskomattoman hienon näköalan teltan ulkopuolella olevalta terassilta. Kaikissa teltoissa on oma suuri, laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on juokseva vesi, suihku ja WC.

On tavallista, että kirahvit ja seeprat tulevat leirin alueelle yöaikaan ja pysyttelevät siellä jopa aamupäivään asti. Jos olet onnekas, voit päästä toivottamaan niille hyvät huomenet heti noustuasi.

Ravintolasta on hieno näköala luonnonkauniille alueelle, joka on eläinten vaellusreitin varrella. Alueella elää myös laumoittain eri antilooppilajeja, puhveleita, norsuja, flamingoja ja muita lintuja.

Leirin spa-osasto tarjoaa hierontaa, ja sitä voimme ehdottomasti suositella pitkän safaripäivän jälkeen.

Lue lisää ”wild camp” -leireistä täällä.

Huonetason korotus:
per yö per henki:  100 €
2 yötä per henki:  145 €

Ngorongoro Wildlife Lodge

Ngorongoron suojelualue

Jos haluat korottaa huonetasoa, valitse Ngorongoro Wildlife Lodge.

Ngorongoro Wildlife Lodge sijaitsee strategisella paikalla aivan Ngorongoro-kraatterin reunalla ja 600 metriä kraatterin pohjasta, mikä takaa ainutlaatuiset näköalat lodgelta kraatteriin.

Lodge on rakennettu tyylikkäästi pääasiassa luonnonkivestä ja paikallisesta puusta, minkä ansiosta se sulautuu kauniisti luontoon. Suurista panoraamaikkunoista on mahtavat näköalat.

Kaikista 80 huoneesta on esteetön näköala ja sen lisäksi Rhino Lounge Bar tarjoaa upean panoraamanäköalan kraatterille sen avoimelta terassilta.

Hinta:
Per henki per yö per henki:  345 €
Per lapsi (alle 12 v) per yö per henki:  242 €

Kiboko Lodge

Arusha

Viihtyisä Kiboko Lodge sijaitsee Mount Merun juurella vain kivenheiton päässä Arushan kansallispuistosta.

Lodgen omistaa hollantilainen järjestö, joka työskentelee katulasten parissa kaikkialla Tansaniassa. Järjestö tarjoaa lapsille koulutuksen ja lupaa myös työpaikan nelivuotisen koulutuksen päätteeksi. Lodgessa työskentelevät siis entiset katulapset, jotka ovat oppineet pyörittämään yritystoimintaa ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiboko Lodgessa on 19 erikokoista ja eri tyyliin sisustettua huonetta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, takka ja terassi, josta avautuu hieno näköala ympäröivään luontoon ja Mt Merulle.

Katulasten auttaminen ei ole järjestön ainoa tavoite. Myös ympäristönäkökohdat otetaan huomioon kaikessa lodgen toiminnassa. Energia saadaan ensisijaisesti aurinkokennoista, ja rakennukset on valmistettu paikallisista materiaaleista. Suuri osa kalusteista saadaan järjestön omasta huonekaluverstaasta. Lodge on luonnollisesti myös ruoan suhteen osittain omavarainen: ympäröivillä ravinnerikkailla maa-alueilla kasvatetaan sekä hedelmiä että vihanneksia lodgen ravintolan käyttöön.

Alueen rehevä luonto houkuttelee paikalle paljon eksoottisia lintuja, ja lodgen lähellä sijaitseva lammikossa pitää kotiaan virtahepo, jonka nimi swahiliksi on kiboko.


Kigongoni Lodge

Arusha

Viihtyisä Kigongoni Lodge sijaitsee kahvitilalla muutaman kilometrin päässä Arushasta.

Lodgen 18 mökkiä sijaitsevat hieman erillään toisistaan, joten Kigongonissa voit nauttia halutessasi myös yksityisyydestä. Mökit on rakennettu perinteistä afrikkalaista rakennustapaa noudattaen ja sisustettu paikalliseen, luonnonmateriaaleja korostavaan tyyliin. Kaikissa mökeissä on oma kylpyhuone, hyttysverkot vuoteissa, kamiina ja viihtyisä terassi, josta avautuvaa hienoa näköalaa koristavat kahvipensaat, eksoottiset puut, vehreät kasvit ja (selkeällä säällä) Mount Meru tai Mount Kilimanjaro.

Lodgessa on oma keittiöpuutarha, ja ateriat tarjoillaan viihtyisässä ravintolassa. Drinkin tai pari voit puolestaan nauttia baarissa, joka sulkee ovensa vasta, kun viimeinenkin vieras vetäytyy yöpuulle.

Rentoudu uima-altaalla tai lähde jännittäville retkille, jos kaipaat vaihtelua loikoiluun hyvän kirjan kanssa Kilimanjaron katveessa.


Osiligilai Maasai Lodge

Moshi/Kilimanjaro

Osiligilai Maasai Lodge on viehättävä ja autenttinen masailodge, joka sijaitsee masai-alueella kauniin luonnon keskellä Mount Merun ja Mount Kilimanjaron välissä. Lodgen on masaiden omistama ja pyörittämä, ja täällä majoittuminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua tämän puolipaimentolaisheimon elämään ja kulttuuriin.

Lodgessa on 11 mökkiä, jotka on rakennettu perinteiseen masaityyliin sillä erotuksella, että niissä on myös kaikki mukavuudet, kuten sähkö, WC, juokseva vesi ja suihku, josta tulee lämmintä vettä.

Myös viehättävä sisustus on perinteisen masaityylin mukainen: katosta roikkuvat käsintehdyt koristehelmet, seiniä koristavat kauniit korit ja vuoteissa on upean värikkäät päiväpeitteet. Mökkejä on erikokoisia, joten täältä löytyy sopiva sekä omaa rauhaa etsivälle pariskunnalle että perheelle, joka mieluiten haluaa majoittua samassa mökissä.  Kaikista mökeistä avautuu hieno näköala, joka on parhaimmillaan auringon noustessa Kilimanjaron ylle.

Yhteistiloihin kuuluu viihtyisä ravintola, josta on näköala Kilimanjarolle, sekä uima-allas, jota ympäröivillä aurinkotuoleilla voit lepäillä halusi mukaan varjossa tai auringossa ja nauttia näköaloista Afrikan korkeimmalle vuorelle. Ravintolassa tarjoillaan luomuruokaa, ja lähes kaikki raaka-aineet saadaan lähiseudun tiloilta.

Lodgessa on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja. Halutessasi voit myös vain hemmotella safari- tai patikkaretkellä kipeytyneitä lihaksiasi lodgen saunassa.

Yleisissä tiloissa on (useimpina päivinä) WiFi.


Springlands Hotel

Moshi

Springlands Hotel sijaitsee Kilimanjaron etelärinteellä aivan Moshin kylän vieressä, ja se muodostaa ihanteellisen tukikohdan Kilimanjarolle nousemiseen ja safareille. Hotellissa on hyvä palvelu, nykyaikainen uima-allas, kauniit puutarhat, baari sisällä ja ulkona sekä tilavat, suihkuilla ja hyttysverkoilla varustetut huoneet.

Springlands Hotel on nimetty lähistöllä sijaitsevien makean veden lähteiden mukaan. Lähteet saavat alkunsa sateista ja Kilimanjarolta sulavasta lumesta.


Telttaleiri Kilimanjarolla

Kilimanjaro

Kilimanjaron huipulle nousun aikana majoitutaan teltoissa matkan varrella olevissa leiressä. Yöpyminen tapahtuu kahden hengen teltoissa ohuilla makuualustoilla.

Leirillä on yhteiskäytössä oleva alkeellinen WC. Myös oman WC-teltan vuokraaminen on mahdollista.

WC-teltan vuokra: 100 USD


Marangu-reitin vuoristomajat

Kilimanjaro

Majoissa on tilaa 6-8 henkilölle, ja ne on varustettu kerrossängyillä ja patjoilla. Yöpyjän on tuotava oma makuupussi. Ruokailut tapahtuvat yhteisissä tiloissa, ja leirissä on yhteiskäytössä oleva WC.

Huomaa, että olosuhteet majoissa ovat hyvin alkeelliset. Mandara-mökeissä ja Horombo-mökeissä on juokseva vesi, Kibo-mökeissä ei.

Yhdessä leirissä voi kerrallaan olla jopa n. 120 vierasta.

Yksityisiä mökkejä ei ole saatavilla.

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.