• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
  • Omistautuneet matka-asiantuntijat
  • Testatut laatumatkat
  • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
  • Hintatakuu
  • 24/7 apu
  • Matkatakuurahaston jäsen

Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

Autamme Afrikkaa – niin voit sinäkin!

Järjestämme työksemme matkoja Afrikkaan ja olemme ylpeitä siitä. Meille Afrikka merkitsee kuitenkin enemmän kuin pelkkää liiketoimintaa. Afrikka on meille kaikille tärkeä maanosa, jonka luonto ja eläimistö ovat ainutlaatuisia. Uskomme, että on tärkeää säilyttää ne tuleville sukupolville. Afrikka on myös maanosa, joka tarvitsee apua väestön elinolojen ja taloudellisen kehityksen parantamisessa.

Luontevana osana perusarvojamme haluamme tarjota vastavuoroisesti apua tälle kiehtovalle maanosalle ja sen ihmisille, jotka ovat vuosien mittaan antaneet meille ja asiakkaillemme monia upeita kokemuksia.

Afrikkaa on mahdollista auttaa monella eri tavalla. Yhteistä kaikille on, että yhteistyöllä pääsemme pisimmälle ja jo pienillä summilla voidaan saada aikaan suuri ero. Olemme myös realistisia auttamismahdollisuuksiemme suhteen, ja olemme siksi valinneet avustuskohteeksemme muutaman projektin, jotka ovat meille erityisen tärkeitä. Nämä ovat projekteja, jotka tunnemme hyvin ja joissa vierailemme tasaisin väliajoin. Myös asiakkaamme voivat vierailla näissä projekteissa matkansa aikana.

Haluamme varmistaa, että tarjoamamme avustukset menevät oikeisiin taskuihin ja oikeille ihmisille ja että ne käytetään kokonaisuudessaan jatkuvaan ja kehittyvään avustustyöhön. Siksi olemme valinneet joitain erityisiä projekteja, joita tuemme sekä taloudellisesti että suoran osallistumisen kautta, ja haluamme tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuuden auttaa. Tuemme projekteja muun muassa suorilla lahjoituksilla.

Tämä tapahtuu yksinkertaisesti siten, että kullekin tukemallemme projektille on oma pankkitilinsä. Näin voimme varmistaa, että lahjoitukset menevät suoraan ja kokonaisuudessaan oikeille vastaanottajille. Lahjoitukset talletetaan tilille, joka kuuluu tukemallemme projektille. Tilin käyttöoikeus on vain henkilöillä, jotka tunnemme ja joihin luotamme täydellisesti. Näin tiedämme, että rahat menevät oikeaan kohteeseen ja että ne käytetään tarkoituksenmukaisesti. Jos haluat tukea tiettyä projektia, linkki tai tilinumero löytyy kunkin projektin alta.

Haluamme korostaa, että lahjoituksesi menee suoraan ja lyhentämättömänä haluamallesi projektille. Afrikkasafari ei koske lahjoitukseesi. Lahjoittamasi summa siirretään siis suoraan yhteistyökumppanillemme, joka varmistaa, että rahat käytetään juuri siihen, mihin ne on tarkoitettu.

Lue lisää tukemistamme projekteista alla.

Tukihankkeemme Afrikassa

Børn fra Masai Pre-School Afrika-safaris direktør, Claus Jessen, til åbningen af skolen

Maasai Pre-School, Ngorongoro Conservation Area, Tansania

Yhteistyössä kumppanimme Zara Charityn kanssa olemme perustaneet Tansaniaan Ngorongoro Maasai Pre-school -esikoulun. Esikoulu sijaitsee Ngorongoron suojelualueella, joka on koti tuhansille Masai-kansan jäsenille ja jossa sijaitsee myös Ngorongoron kraatteri, joka kuuluu safariohjelmaamme Tansaniassa.

Afrikkasafari on lahjoittanut esikoulun rakentamiseen USD 30000 ja on yhdessä muiden sponsorien kanssa mahdollistanut esikoulun perustamisen. Esikoulu toimii tietynlaisena ”koulunkäyntikouluna”, jossa 3-6 vuoden ikäiset masailapset opettelevat koulunkäyntiä ja valmistautuvat ”oikeaa” koulua varten, jonne he siirtyvät noin 7 vuoden iässä. Koulu avattiin vuonna 2015, ja tänä päivänä sitä käy noin 40 masailasta, jotka myös asuvat esikoulun yhteydessä olevan oppilaitoksen asuntolassa.

Esikoulun toiminta on riippuvainen jatkuvista lahjoituksista, joilla maksetaan opettajien palkat ja koulumateriaalit sekä lasten ateriat. Yksi vuosi esikoulussa maksaa yhden lapsen osalta noin USD 850. Asiakkaillamme on mahdollisuus vierailla esikoulussa Tansanian-safarin yhteydessä.

Jos haluat tukea Maasai Pre-School -esikoulua, klikkaa tästä.

Muista kirjoittaa: ”Maasai Pre-School” kohtaan ”Description”

Loving God Pre-School - Vinke vinke Loving God Pre-School - Så bliver der danset

Loving God Pre-School, Jeppes’ Reef, Etelä-Afrikka

LOVING GOD PRE-SCHOOL, JEPPES’ REEF, ETELÄ-AFRIKKA

Yksi Pestana Kruger Lodgen entisistä työntekijöistä perusti Loving God Pre-Schoolin vuonna 2001. Afrikkasafari on vuosien mittaan tukenut lahjoituksin esikoulun erilaisia hankkeita.

Tänä päivänä koulun johtajana toimii Shadra Maseko, joka tekee paljon työtä pitääkseen koulun avoinna keräämällä lahjoituksia ja pieniä koulumaksuja.

Jos haluat vierailla koulussa majoittuessasi Pestana Kruger Lodgessa, Afrikkasafari kustantaa kuljetukset, jolloin visiitti on sinulle täysin maksuton. Voit tietenkin halutessasi tuoda mukanasi pienen lahjoituksen koululle. Lahjoitus voi koostua esimerkiksi vaatteista, leluista ja muista vastaavista tarvikkeista, jotka tuot mukanasi kotoa, tai voit pysähtyä matkan varrella ostamassa tuomisia. Voit mieluusti ottaa yhteyttä, jos haluat lisätietoja, tai voit kysyä lisää matkaoppaalta Pestana Kruger Lodgessa.

Lapset ovat iältään 3-5-vuotiaita. He rakastavat vieraita ja palkitsevat taatusti lahjoitukset iloisilla hymyillä ja halauksilla.

Asiakkaamme ovat vierailleet esikoulussa säännöllisesti jo vuodesta 2010, ja vuosien mittaan saaduilla lahjoituksilla koulua on paranneltu huomattavasti. Lahjoitusten ansiosta lapset ovat saaneet mm. uuden koulurakennuksen, WC-rakennuksen, jääkaapin, uudet laatta- ja maalipinnat, katoksen, vesipumpun ja -säiliön sekä paljon ruokaa, vaatteita ja leluja.

Voit seurata koulua Facebook-ryhmässä: Loving God Pre-School, South Africa

Voit tukea projektia lahjoittamalla haluamasi summan seuraavalle tilille:

Standard Bank Malelane

Tilinumero: 081 48 60 73

Pankkikoodi: 053252

SWIFT-numero: SB ZA ZA JJ

(Huomaa, että Etelä-Afrikassa ei käytetä IBAN-tilinumeroita)

 

HUOMAA: Jos päätät tukea tätä projektia, ole ystävällinen ja kerro asiasta meille sähköpostitse (info@afrikkasafari.fi) tehtyäsi tilisiirron. Näin voimme kertoa koululle etukäteen tulossa olevasta lahjoituksesta.

Opetusta Nairrataat Primary Schoolissa Emalin kaupungissa Nairrataat Primary School Nairrataat Primary School Opettaja ja lapsia Mwamunga Primary Schoolissa Poika Mwamunga Primary Schoolissa Mwamunga Primary Schoolin sisäänkäynti

Pack for a Purpose

Yhteistyökumppanimme Keniassa toimii yhteistyössä Pack for a Purpose -järjestön kanssa. Järjestö toimii monien orpokotien, koulujen, lastentarhojen ja muiden vastaavien tahojen kanssa kaikkialla maailmassa. Järjestön kautta voit lahjoittaa eri kohteille erilaisia tarpeellisia tavaroita, kuten leluja, kyniä, vaatteita, jalkapalloja jne. Hankkeen verkkosivuilta löydät ajankohtaista tietoa siitä, mitä missäkin tarvitaan – näin et turhaan hanki kymmentä jalkapalloa kylään tai kouluun, jossa tarvitaan enemmän pyyhekumeja.

Afrikkasafarin ja sen yhteistyökumppaneiden kautta sinulla on mahdollisuus tukea kolmea eri hanketta Keniassa riippuen siitä, mille Kenian-matkoistamme osallistut.

Kaikki kolme hanketta ottavat mielellään vastaan seuraavia tuotteita:

Koulutarvikkeita:
Lyijykyniä, kuulakärkikyniä, värikyniä, liimapuikkoja, penaaleja, pyyhekumeja, viivoittimia, teroittimia

Liikuntavarusteita:
Ilmapumppuja, palloja (jalkapalloja, tennispalloja, koripalloja jne.), jalkapallovaatteita, pillejä

Keittiövarusteita:
Patoja ja kattiloita, kulhoja, muovikuppeja ja -lautasia (ei kertakäyttöisiä)

Hygieniatarvikkeita:
Siteitä ja tamponeja

 

Voit tukea näitä hankkeita seuraavilla matkoilla:

 

Tällä matkalla voit tukea koulua, joka sijaitsee Voin kaupungissa lähellä Tsavon kansallispuistoa.

Mombasan rantaloma ja safari 3 kansallispuistossa

Edellä mainittujen lisäksi koulu tarvitsee:
Lastenvaatteita ja -kenkiä, aurinkokennolaskimia, saksia, koulureppuja

 

Näillä neljällä matkalla voit tukea Emalin kaupungissa sijaitsevaa lastentarhaa/koulua.

Karibu Kenia ja rantaloma Mombasassa
Kenian ja Tansanian safari
Karibu Kenia safari
Karibu Kenia ja rantaloma Sansibarilla

Edellä mainittujen lisäksi lastentarha/koulu tarvitsee:
Liituja, aurinkokennolaskimia, puutarhanhoitoa käsitteleviä kirjoja (englanninkielisiä)

 

Näillä matkoilla voit tukea lastenkotia, joka sijaitsee n. tunnin ajomatkan päässä Nairobista.

Karibu Kenia ja rantaloma Mombasassa
Karibu Kenia safari
Karibu Kenia ja rantaloma Sansibarilla
Kenian perhesafari
Hakuna Matata safari
Hakuna Matata ja rantaloma Sansibarilla
Hakuna Matata ja rantaloma Mombasassa

Edellä mainittujen lisäksi lastenkoti tarvitsee:
Koulureppuja, palapelejä, ompelutarvikkeita, koristehelmiä, lastenvaatteita ja -kenkiä, hyttysverkkoja, vuodevaatteita, mattoja, tyynyjä, pyyhkeitä, hiusharjoja, saippuaa, hiuspinnejä ja hiuslenkkejä, hammasharjoja, käsivoidetta, hammastahnaa, lukulaseja

 

Jos haluat tukea jotain näistä hankkeista matkallasi Keniassa, mainitse tästä matkaa varatessasi, niin järjestämme vierailun, jolloin voit itse toimittaa lahjoituksesi paikan päälle!

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.