• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Sosiaalinen vastuu

social-ansvarlighed

Autamme Afrikkaa – niin voit sinäkin!

Järjestämme työksemme matkoja Afrikkaan ja olemme ylpeitä siitä. Meille Afrikka merkitsee kuitenkin enemmän kuin pelkkää liiketoimintaa. Afrikka on meille kaikille tärkeä maanosa, jonka luonto ja eläimistö ovat ainutlaatuisia. Uskomme, että on tärkeää säilyttää ne tuleville sukupolville. Afrikka on myös maanosa, joka tarvitsee apua väestön elinolojen ja taloudellisen kehityksen parantamisessa.

Luontevana osana perusarvojamme haluamme tarjota vastavuoroisesti apua tälle kiehtovalle maanosalle ja sen ihmisille, jotka ovat vuosien mittaan antaneet meille ja asiakkaillemme monia upeita kokemuksia.

Afrikkaa on mahdollista auttaa monella eri tavalla. Yhteistä kaikille on, että yhteistyöllä pääsemme pisimmälle ja jo pienillä summilla voidaan saada aikaan suuri ero. Olemme myös realistisia auttamismahdollisuuksiemme suhteen, ja olemme siksi valinneet avustuskohteeksemme muutaman projektin, jotka ovat meille erityisen tärkeitä. Nämä ovat projekteja, jotka tunnemme hyvin ja joissa vierailemme tasaisin väliajoin. Myös asiakkaamme voivat vierailla näissä projekteissa matkansa aikana.

Haluamme varmistaa, että tarjoamamme avustukset menevät oikeisiin taskuihin ja oikeille ihmisille ja että ne käytetään kokonaisuudessaan jatkuvaan ja kehittyvään avustustyöhön. Siksi olemme valinneet joitain erityisiä projekteja, joita tuemme sekä taloudellisesti että suoran osallistumisen kautta, ja haluamme tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuuden auttaa. Tuemme projekteja muun muassa suorilla lahjoituksilla.

Tämä tapahtuu yksinkertaisesti siten, että kullekin tukemallemme projektille on oma pankkitilinsä. Näin voimme varmistaa, että lahjoitukset menevät suoraan ja kokonaisuudessaan oikeille vastaanottajille. Lahjoitukset talletetaan tilille, joka kuuluu tukemallemme projektille. Tilin käyttöoikeus on vain henkilöillä, jotka tunnemme ja joihin luotamme täydellisesti. Näin tiedämme, että rahat menevät oikeaan kohteeseen ja että ne käytetään tarkoituksenmukaisesti. Jos haluat tukea tiettyä projektia, linkki tai tilinumero löytyy kunkin projektin alta.

Haluamme korostaa, että lahjoituksesi menee suoraan ja lyhentämättömänä haluamallesi projektille. Afrikkasafari ei koske lahjoitukseesi. Lahjoittamasi summa siirretään siis suoraan yhteistyökumppanillemme, joka varmistaa, että rahat käytetään juuri siihen, mihin ne on tarkoitettu.

Lue lisää tukemistamme projekteista alla.

Tukihankkeemme Afrikassa

Børn fra Masai Pre-School Masai Pre-School - Skolebygning Afrika-safaris direktør, Claus Jessen, til åbningen af skolen

Maasai Pre-School, Ngorongoro Conservation Area, Tansania

Yhteistyössä kumppanimme Zara Charityn kanssa olemme perustaneet Tansaniaan Ngorongoro Maasai Pre-school -esikoulun. Esikoulu sijaitsee Ngorongoron suojelualueella, joka on koti tuhansille Masai-kansan jäsenille ja jossa sijaitsee myös Ngorongoron kraatteri, joka kuuluu safariohjelmaamme Tansaniassa.

Afrikkasafari on lahjoittanut esikoulun rakentamiseen USD 30000 ja on yhdessä muiden sponsorien kanssa mahdollistanut esikoulun perustamisen. Esikoulu toimii tietynlaisena ”koulunkäyntikouluna”, jossa 3-6 vuoden ikäiset masailapset opettelevat koulunkäyntiä ja valmistautuvat ”oikeaa” koulua varten, jonne he siirtyvät noin 7 vuoden iässä. Koulu avattiin vuonna 2015, ja tänä päivänä sitä käy noin 40 masailasta, jotka myös asuvat esikoulun yhteydessä olevan oppilaitoksen asuntolassa.

Esikoulun toiminta on riippuvainen jatkuvista lahjoituksista, joilla maksetaan opettajien palkat ja koulumateriaalit sekä lasten ateriat. Yksi vuosi esikoulussa maksaa yhden lapsen osalta noin USD 850. Asiakkaillamme on mahdollisuus vierailla esikoulussa Tansanian-safarin yhteydessä.

Jos haluat tukea Maasai Pre-School -esikoulua, klikkaa tästä.

Muista kirjoittaa: ”Maasai Pre-School” kohtaan ”Description”

Loving God Pre-School - Vinke vinke Loving God Pre-School - Så bliver der danset Loving God Pre-School - Der skal også være plads til leg

Loving God Pre-School, Jeppes’ Reef, Etelä-Afrikka

Loving God Pre-School -esikoulun perusti vuonna 2001 Deborah Nkosi, joka tuolloin työskenteli tarjoilijana Pestana Kruger Lodgessa.

Afrikkasafari ja asiakkaamme ovat vierailleet esikoulussa säännöllisesti pian jo 6 vuoden ajan, ja vuosien mittaan kouluun on tehty huomattavia parannuksia ja se on vastaanottanut monia lahjoituksia. Näitä ovat esim. uusi koulurakennus / WC:t ja WC-rakennus / jääkaappi / laatoitus + maalaus sekä paljon ruokaa, vaatteita ja leluja.

Afrikkasafari tukee esikoulua suorilla lahjoituksilla, minkä lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vierailla esikoulussa ja tukea sen toimintaa heidän majoittuessaan Pestana Kruger Lodgessa Etelä-Afrikassa.

Voit tukea projektia lahjoittamalla haluamasi summan seuraavalle tilille:
Standard Bank Malelane
Tilinumero: 081 48 60 73
Konttorin tunnus: 053252
Swift-numero: SB ZA ZA JJ

HUOM: Jos päätät tukea tätä projektia, ole ystävällinen ja kerro asiasta meille sähköpostitse (info@afrikkasafari.fi) suoritettuasi tilisiirron. Näin voimme kertoa koululle etukäteen tulossa olevasta lahjoituksesta.

Muista, että olet vieraana Afrikassa

Avustusten lisäksi kannustamme kaikkia asiakkaitamme pitämään mielessä, että osallistuessaan matkoillemme he ovat vieraina Afrikassa. Siksi toivomme, että:

 • Käytät hieman aikaa kulttuurin ja paikallisten tapojen opiskeluun, ja ennen kaikkea osoitat kunnioitusta maalle ja kansalle, jonka vieraana olet
 • Pyydät aina lupaa, ennen kuin valokuvaat ihmisiä tai heidän omaisuuttaan
 • Huolehdit siitä, että vierailustasi ei jää jälkiä – missä liikutkin, siivoa aina jälkesi
 • Olet oikeudenmukainen kaupankäynnissä – tinkiminen on normaalia, mutta muista, että viimeinen USD 2 merkitsee myyjälle paljon enemmän kuin sinulle
 • Hymyilet – niin sinulle hymyillään takuulla takaisin

Toivomme myös, että nautit upeasta ja unohtumattomasta matkastasi Afrikkaan.

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.