• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
10 päivää

Namibian kohokohdat

Tällä matkalla keskitytään Namibian kohokohtiin. Pääset kokemaan saksalaistyylisen Swakopmundin kaupungin, upeat punaiset hiekkadyynit ja safarin Etoshan kansallispuistossa.

Namibian kohokohdat Namibian kohokohdat
10 päivää

Namibian kohokohdat

Tällä matkalla keskitytään Namibian kohokohtiin. Pääset kokemaan saksalaistyylisen Swakopmundin kaupungin, upeat punaiset hiekkadyynit ja safarin Etoshan kansallispuistossa.

Valitse tämä matka, koska…

Tällä matkalla pääset kokemaan kaikki Namibian suurimmat kohokohdat. Swakopmundissa on runsaasti aikaa tutustua tähän yhteen maailman saksalaisimmista kaupungeista. Rannikkokaupunki tunnetaan rikkaasta historiastaan ja upeasta, Saksan siirtomaa-ajalta peräisin olevasta arkkitehtuuristaan.

Namibia on kontrastien maa, ja se käy selväksi viimeistään matkalla Swakopmundista sisämaahan päin kohti satojen metrien korkeuteen kohoavia hiekkadyynejä ja punahiekkaista Namib-aavikkoa, joka ulottuu sinisen Atlantin rannikolta maailmankuuluun Sossusvlein suolapannuun. Namibiassa sijaitsevat myös maailmankuulut Sossusvlein hiekkadyynit.

Pääkaupunki Windhoekista matka jatkuu kohti Etoshan kansallispuistoa. Täällä pääset näkemään monia upeita eläimiä, kuten norsuja, leijonia, leopardeja, kirahveja, keihäsantilooppeja, mustahevosantilooppeja ja isosarvikuonoja.

Matka tapahtuu pienessä kansainvälisessä ryhmässä, ja matkanjohtajana toimii koko matkan ajan sama opas, jolla on hyvä paikallistuntemus.

Huomaa: retki tehdään pienessä kansainvälisessä ryhmässä englantia ja saksaa puhuvan oppaan johdolla.

Huomaathan: Lähdöillä 10. elokuuta 2019 ja 30. huhtikuuta 2020 majoitus on 4. ja 5. päivänä A Little Sossus Lodgen sijasta Tsauchab River Campissa.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Swakopmundiin – paluulento Windhoekista
 • Ohjelman mukaiset kuljetukset paikallisen englantia ja saksaa puhuvan kuljettajan/oppaan johdolla
 • 7 yötä hotelleissa ja lodgeissa
 • 7 x aamiainen (2.-9. päivä)
 • 2 x illallinen (7.-8. päivä)
 • Sisäänpääsymaksu ja opastettu kierros Sossusvleissa & Sesriemin kanjonissa
 • Sisäänpääsymaksu ja gamedrive-ajelu Etoshan kansallispuistossa
 • Ympärivuorokautinen hätäpuhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka toteutetaan, jos matkustajia on vähintään 2

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Lento lähtee Suomesta ja laskeutuu välilaskujen kautta Namibiaan.

Päivä 2: Saapuminen Swakopmundiin

Walvis Bayn lentoasemalla sinua on vastassa paikallinen oppaamme, joka vie sinut hotelliisi. Majoitut Swakopmundissa seuraavat kaksi yötä.

47000 asukkaan Swakopmund on Namibian suurin rannikkokaupunki ja suosittu lomakohde, jonka tunnelmasta ja monista nähtävyyksistä turistit saapuvat nauttimaan kaikkialta maailmasta. Saksan siirtomaa-ajan historia näkyy kaupungin hienossa arkkitehtuurissa, ja siirtomaa-ajan tyyli onkin onnistuttu säilyttämään Swakopmundissa paremmin kuin missään muualla maailmassa.

Päivä 3: Swakopmund

Päivä on vapaata aikaa.

Voit lähteä tutustumaan kaupunkiin omin neuvoin tai varata jonkin maksullisista lisäretkistämme.

Voit vierailla esimerkiksi Swakopmundin museossa, Kristall Galerie -kristalligalleriassa tai Namibian kansallisessa meriakvaariossa. Enemmän vauhtia kaipaavat voivat valita myös katamaraaniristeilyn lahdella tai vaikka mönkijäretken hiekkadyyneille. Suosittelemme myös aavikkoretkeä Swakopmundin ja Walvis Bayn välisiin hiekkadyynimaisemiin, jonka aikana pääset tutustumaan tämän ensinäkemältä varsin kuivan ja karun ympäristön ällistyttävän monipuoliseen elämään.

Päivä 4: Swakopmund – Sossusvlei

Viimeistään tänään käy selväksi, miksi Namibiaa sanotaan kontrastien maaksi. Rannikkokaupungin lomatunnelmasta siirrytään nimittäin sisämaan vaihtuviin maisemiin. Matka vie läpi Gaub Passin henkeäsalpaavan upeiden maisemien pienen Solitairen kaupungin kautta Sossusvleihin, joka sijaitsee aivan Namibian suurimman kansallispuiston Namib-Naukluftin reunamilla. Namib-Naukluftin kansallispuisto kattaa peräti 50.000 km2 kokoisen alueen, eli se on suurempi kuin esimerkiksi Sveitsi tai Hollanti.

Iltapäivällä voit lähteä maksulliselle lisäretkelle tutustumaan ympäristöön tai vain rentoutua ajomatkan päätteeksi.

Huomaathan: Lähdöillä 10. elokuuta 2019 ja 30. huhtikuuta 2020 majoitus on 4. ja 5. päivänä A Little Sossus Lodgen sijasta Tsauchab River Campissa.

Päivä 5: Elämyksiä Sossusvleissa ja Sesriemin kanjonissa

Tänä aamuna on edessä varhainen ajomatka Sossusvleihin, ja matkalla pääset ihailemaan aavikon värimaailman dramaattista muutosta auringon noustessa.

Sossusvlein hiekkadyynit ovat maailman korkeimpien joukossa. Jos haluat, voit kiivetä hiekkadyynin huipulle ja ihailla ainutlaatuista näköalaa Sossusvleille ja Deadvlei-rämeelle, jossa veistosmaiset puunkarahkat venyttävät harvoja oksiaan kohti taivasta. Erityisesti yksi dyyneistä, ”Dune 45”, on maailmankuulu ja varmasti yksi maailman valokuvatuimmista hiekkadyyneistä.

Myöhemmin päivällä vieraillaan Sesriemin kanjonissa. Sesriem Canyon on Tsauchab-joen miljoonien vuosien saatossa kovertama rotko, joka on 30 metriä syvä ja 3 kilometriä pitkä.

Loppuiltapäivä on vapaata aikaa. Voit osallistua esimerkiksi johonkin lodgen tarjoamista aktiviteeteista tai vain rentoutua uima-altaalla.

Huomaathan: Lähdöillä 10. elokuuta 2019 ja 30. huhtikuuta 2020 majoitus on 4. ja 5. päivänä A Little Sossus Lodgen sijasta Tsauchab River Campissa.

Päivä 6: Sossusvlei – Windhoek

Tänään on edessä aikainen lähtö hotellilta. Windhoekiin pyritään ehtimään ajoissa, jotta iltapäivällä olisi vielä riittävästi aikaa kaupunkikierrokselle.

Windhoek on Namibian pääkaupunki ja 300000 asukkaallaan myös maan suurin kaupunki. Se sijaitsee 1650 metrin korkeudella kauniissa laaksossa, joka pohjoisessa rajoittuu Eros-vuoriin ja etelässä Auas-vuoriin. Lännessä taas Khomasin ylänkö laskeutuu kohti Namibin aavikkoa ja Atlantin valtamerta.

Windhoek on moderni kaupunki, jonka arkkitehtuurissa näkyy selkeästi Saksan siirtomaavallan vaikutus. Kaupungin keskusta sijaitsee Independence Avenuen ympäristössä, ja siihen on helppo tutustua jalkaisin. Vilkas pääkatu alkaa etelästä Ausspannplatzilta ja jatkuu pohjoiseen Katuturan kaupunginosaan.

Ilta on vapaata aikaa.

Päivä 7: Windhoek – Etoshan kansallispuisto

Tänään matka suuntautuu pohjoiseen Outjon kautta kohti Etoshaa. Etosha on yksi Afrikan erikoisimmista kansallispuistoista. Puiston erikoisuus on 5000 km² kokoinen suolapannu Etosha Pan, joka on niin suuri, että sen voi nähdä avaruudesta. Tämä valtava aukea alue jää jäljelle kuivana aikana haihtuvasta järvestä, ja suolatasangon valkoinen äärettömyys on ainutlaatuinen ja jopa surrealistinen näky.

Äärimmäisistä olosuhteista huolimatta puiston eläimistö on rikas, ja sitä pidetään yhtenä Afrikan parhaista kohteista eläimistä kiinnostuneille. Eläimet kerääntyvät etenkin juomapaikkojen ympärille, ja ne houkuttelevat myös muuttolintuja, jotka saapuvat pohjoisesta Afrikkaan pesimään.

Päivä 8: Elämyksiä Etoshan kansallispuistossa

Etoshan kansallispuisto on ehdottomasti yksi matkan kohokohdista! Kansallispuistoon lähdetään tutustumaan gamedrive-ajelun merkeissä, ja sen aikana voit nähdä leijonia, kirahveja, gnuuantilooppeja, kuduja, seeproja ja norsuja, jotka vaeltelevat savannilla ruokaa ja vettä etsien – tai vain lekottelevat auringossa.

Etoshassa on myös hyvät mahdollisuudet nähdä myös harvinaisempia, mutta sitäkin kauniimpia eläimiä ja lintuja, kuten hirviantilooppeja (yksi suurimmista antilooppilajeista), dikdikejä eli kärsäantilooppeja (yksi pienimmistä antilooppilajeista), keihäsantilooppeja pitkine mustine sarvineen, mustanaamaimpaloja, leopardeja, gepardeja, hyeenoja, liitokotkia ja savannisininärhiä, joilla on upean värikäs höyhenpeite.

Päivä 9: Etosha – Windhoek – kotimatka

Tänään on aika jättää hyvästit Namibialle. Etoshasta palataan takaisin Windhoekiin ja lentokentälle, josta kotimatkasi alkaa – paitsi, jos olet yhdistänyt Namibian-matkaasi esimerkiksi kaupunkiloman Kapkaupungissa?

Päivä 10: Paluu Suomeen

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Pidennä matkaasi

Kapkaupunki, 4 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 836 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 952 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 614 €

Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla Pöytävuoren juurella Atlantin rannikolla. Trendikkäät kahvilat ja ravintolat, rento ilmapiiri, kuhisevat markkinat ja mielenkiintoiset nähtävyydet tekevät Kapkaupungista kiehtovan suurkaupungin, joka sopii erinomaisesti niin shoppailuun kuin retkiin ja rentoutumiseenkin.

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Victorian putoukset, 3 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1028 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 626 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 536 €

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Lisäretket

Choben kansallispuisto, 3 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1189 €
per lapsi (alle 12 v.): + 861 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 521 €

Jos haluat varmistaa näkeväsi matkallasi norsuja, sinun kannattaa valita kohteeksi Choben kansallispuisto Botswanassa. Täällä voit nimittäin nähdä enemmän norsuja kuin missään muualla Afrikan mantereella. Chobessa elää vähintään 50000 norsua – joidenkin mukaan peräti 120000 yksilöä. Lisäksi voit nähdä laumoittain puhveleita, gnuuantilooppeja, seeproja, kirahveja, antilooppeja, leijonia, virtahepoja ja krokotiileja sekä lukuisia eri lintuja, kuten esimerkiksi haikaroita, mehiläissyöjiä ja korppikotkia. Ei ole myöskään harvinaista bongata hyeenoja, leopardeja tai jopa villikoiria. Botswanaa ei suotta pidetä yhtenä Afrikan parhaista safarikohteista!

Choben kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen safarielämyksen, johon kuuluvat niin perinteiset gamedrive-ajelut kuin erilaiset aktiviteetit elämää kuhisevalla Chobe-joella.

Tämä neljän päivän jatkosafari Chobessa tarjoaa parasta, mitä kansallispuistolla on tarjottavanaan niin maalla kuin vesilläkin. Olemme lisänneet ohjelmaan myös yhden vapaan päivän, jolloin voit lisämaksusta osallistua retkelle esimerkiksi majesteetillisille Victorian putouksille tai ylimääräiselle jokiristeilylle tai safariajelulle. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Botswanan parhaat puolet matkallasi Afrikassa.

Mauritius aikuisille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1575 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 500 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 269 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.