• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Matkat Namibiaan

Kun matkustat Namibiaan, voit kokea kontrastientäyteisen maan ja nähdä joitain maailman vanhimmista maisemista.

Namibiassa sinua odottavat hienot kansallispuistot, upeat eläimet ja monet ainutlaatuiset ja kiehtovat luontokohteet, jollaisia et muualta löydä.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Namibiaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Namibia Namibia

Matkat Namibiaan

Kun matkustat Namibiaan, voit kokea kontrastientäyteisen maan ja nähdä joitain maailman vanhimmista maisemista.

Namibiassa sinua odottavat hienot kansallispuistot, upeat eläimet ja monet ainutlaatuiset ja kiehtovat luontokohteet, jollaisia et muualta löydä.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Namibiaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Miksi kannattaa matkustaa Namibiaan?

Enemmän kuin mikään muu Afrikan maista, Namibia on täynnä kontrasteja. Namibiaa luonnehtivat ainutlaatuinen luonto, jollaista et muualta löydä, monipuolinen eläimistö ja kiehtova kulttuuri, jossa sekoittuvat saksalaisen siirtomaahallinnon ja alkuperäisheimojen vaikutteet.

Namibia on erinomainen matkakohde, jos olet kiinnostunut omatoimisesta autolomasta Afrikassa tai haluat vierailla vähemmän kysytyssä safarikohteessa. Lähde Namibiaan ja koe yksi Afrikan parhaiten säilyneistä salaisuuksista.

Matkamme Namibiaan

Valikoimassamme on kuusi eri matkaa Namibiaan, jotka ovat kestoltaan 8-18 päivää. Voit matkustaa Namibiaan jollain neljästä klassisesta kiertomatkastamme tai valita kahdesta omatoimisesta autolomasta. Valitut Namibian matkamme on myös mahdollista yhdistää safariin Botswanassa.

Kiertomatkat Namibiassa

Kuudesta matkastamme neljä ovat perinteisiä kiertomatkoja, joiden aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle sovittuina aikoina. Kiertomatkat ovat kestoltaan 8-16 päivää.

Kiertomatkamme keskittyvät kulttuuriin, luontoon, safarielämyksiin tai kaikkien kolmen yhdistelmään. Lue lisää kiertomatkoista valitsemalla ”Lue lisää” kunkin matkan kohdalla sivun yläosassa.

Autolomat Namibiassa

Valikoimaamme kuuluu kaksi erilaista autolomaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutkia Namibiaa omatoimisesti. Namibian infrastruktuuri on yksi Afrikan parhaista, ja siksi maa sopii erinomaisesti autolomailijoille.

Autolomamme vievät sinut joihinkin Namibian merkittävimmistä nähtävyyksistä, kuten pääkaupunki Windhoekiin ja Sossusvlein hiekkadyyneille. 14 päivän matkalla vieraillaan mm. Fish River Canyonissa, joka on maailman toiseksi suurin kanjoni, ja seurataan eläinten elämää Kalaharin aavikolla. 18 päivän matkalla puolestaan käydään safariajelulla Etoshan kansallispuistossa.

Lue lisää omatoimisista autolomista valitsemalla ”Lue lisää” kunkin matkan kohdalla sivun yläosassa.

Namibian kohokohdat

Namibia on yksi maailman parhaista safarikohteista, ja siellä voit nähdä monia legendaarisia safarieläimiä ja mielenkiintoisia aavikkomaisemaan sopeutuneita eläimiä, kuten norsuja, sarvikuonoja ja leijonia.

Namibian luonto tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja kiehtovia elämyksiä. Namibiassa voit nähdä esimerkiksi Namib-aavikon, jota pidetään yhtenä maailman vanhimmista aavikoista, sekä Kalahari-aavikon, jossa elävien sanien katsotaan olevan yksi Afrikan vanhimmista kulttuureista.

Namibia tarjoaa monia erilaisia elämyksiä. Seuraavassa on vain joitain kohokohtia, jotka ovat tehneet erityisen suuren vaikutuksen asiakkaisiimme.

Sossusvlein oranssinpunaiset hiekkadyynit

Sossusvlein oranssinpunaiset hiekkadyynit ovat yksi Namibian tunnetuimmista nähtävyyksistä. Täällä voit nähdä valokuvista tutut namibialaiset maisemat livenä. Karuista olosuhteista huolimatta aavikolla elää lukuisia eri eläimiä, kuten kuiviin oloihin sopeutuneita keihäsantilooppeja ja hyppyantilooppeja.

Sossusvlein maisemat ovat erityisen kauniita aamun sarastaessa, jolloin voit ihailla aavikon värien dramaattista vaihtumista auringon noustessa hitaasti taivaalle. Voit myös nousta korkean hiekkadyynin huipulle, josta on upeat näköalat Sossusvlein yli.

Kolme neljästä kiertomatkasta ja molemmat autolomat vievät sinut Sossusvleihin.

Safari Etoshan kansallispuistossa

Etoshan kansallispuiston erikoisuus on, että noin 25 % puiston pinta-alasta koostuu 5000 km2 kokoisesta suolatasangosta, joka on muodostunut kuivuneesta järvestä.

Äärimmäisistä olosuhteista huolimatta Etoshan kansallispuisto on yksi Namibian eläinrikkaimmista alueista, ja puisto tunnetaankin yhtenä maailman parhaista safarikohteista. Erityisesti kuiva kausi on hyvää aikaa eläinten tarkkailuun, koska eläimet kerääntyvät silloin suurin joukoin harvojen juomapaikkojen läheisyyteen.

Etoshassa voit nähdä monia eläimiä, kuten kirahveja, gnuuantilooppeja, seeproja, norsuja, leijonia ja harvinaisempia eläinlajeja, kuten hirviantilooppeja eli elandeja (yksi suurikokoisimmista antiloopeista), Damara dik-dik -antilooppeja (yksi pienikokoisimmista antiloopeista) ja keihäsantilooppeja. Sadekaudella voit lisäksi bongata yli 340 eri lintulajia.

Kolme kiertomatkaamme ja yksi autoloma vievät sinut safarille Etoshan kansallispuistoon.

Fish River Canyon

Fish River Canyon on hiuksia nostattava kokemus. Kanjoni on peräti 160 km pitkä ja jopa 27 km leveä – ja joissain kohdissa kokonaista 550 metriä syvä.

Kanjonin huipulla on useita huikaisevan hienoja näköalapaikkoja, ja Fish River on vierailun arvoinen ympäri vuoden. Kuivana kautena on mahdollista ajaa kanjonin pohjalla, kun taas sadekaudella voit päästä uimaan kanjonin pohjalla kulkevassa joessa, joka tyypillisesti on mahdollista vain kesäkuukausina marraskuusta helmikuuhun.

14 päivän omatoiminen autoloma vie sinut Fish River Canyoniin.

Namibian muut kohokohdat

Namibia on täynnä mahtavia elämyksiä. Edellä mainittujen lisäksi voit kokea Namibiassa myös:

 • Vierailun san-kansan eli busmannien luona Ombili Foundationissa
 • Saksalaisen siirtomaa-ajan tunnelman lomakaupunki Swakopmundissa, joka sijaitsee Atlantin rannikolla
 • Twyfelfonteinin laakson, jossa voit nähdä 6000 vuotta vanhat luolamaalaukset, jotka ovat UNESCOn maailmanperintöluettelossa
 • Okonjima Nature Reserven, joka on Afrikan suurille petoeläimille tarkoitettu kuntoutuskeskus
 • Pääkaupunki Windhoekin, jossa eurooppalaiset perinteet ja afrikkalainen kulttuuri sulautuvat yhteen.

Yhdistä matkaan safari Botswanassa

Huipenna seikkailusi Namibiassa safarimatkaan Botswanassa. Voit esim. lähteä safarille Choben kansallispuistoon tai Okavangon suistoon.

Choben kansallispuisto

Choben kansallispuisto sijaitsee Pohjois-Botswanassa ja koostuu 10.000 km2 kaunista ja koskematonta luontoa. Puistosta löytyy tietysti myös suuri ja monipuolinen eläimistö. Kansallispuistossa tiedetään asustavan jopa 50 000 elefanttia, mikä on Afrikan suurin määrä. Sen lisäksi voit nähdä leijonia, norsuja, vuohia, kirahveja, seeproja ja monia muita eläimiä. Chobe on myös paratiisi lintujen ystäville, ja puistossa on vähintään 450 erilaista lintulajia, esim. sininärhi – Botswanan kaunis kansallislintu.

Game Drive -safariajelun ja leveän Chobe-joen risteilyn yhdistelmä antaa sinulle monipuolisen ja rikkaan safari-kokemuksen. On itse asiasssa lähes mahdotonta löytää kauniimpaa ja afrikkalaisempaa auringonlaskua kuin se, minkä voit nähdä Chobe-joella.

Okavangon suisto

Okavangon suisto sijaitsee Luoteis-Botswanassa. Se on yksi maailman suurimmista kosteikkoalueista, mikä on erityisen kiehtovaa siksi, että suisto sijaitsee keskellä Kalaharin aavikkoa. Suiston pinta-ala on n. 14.000 km2, ja mm. jokavuotisten tulvien takia sen luonto on niin ainutlaatuinen, että se on valittu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon.

Vesi houkuttelee paikalle tuhansia eläimiä, minkä ansiosta suisto on myös erinomainen safarikohde. Okavangon suisto on yksi Afrikan parhaista paikoista nähdä norsuja, ja lisäksi se on todellinen lintubongarin paratiisi. Täällä voit myös nähdä maailman uhanalaisimpien joukkoon kuuluvia eläimiä, kuten gepardeja, isossarvikuonoja, pensassarvikuonoja ja afrikkalaisia villikoiria. Alueella elää myös muita klassisia safarieläimiä, kuten kirahveja, seeproja ja monia eri antilooppilajeja.

Onko sinulla kysyttävää matkoistamme?

Käytännön tietoa -sivulta voit löytää tietoa esimerkiksi säästä, viisumista ja monesta muusta Namibiaan matkustamiseen liittyvästä asiasta.

Lisäksi olet tervetullut ottamaan yhteyttä matkailuneuvojiimme, joilla on monen vuoden kokemus Afrikan-matkoista. Testaamme matkojamme jatkuvasti, jotta voisimme vastata kaikkiin kysymyksiisi. Voit tutustua kaikkiin elämysmatkoihimme Afrikassa täällä.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Afrikkasafari.fi – Pääse vielä lähemmäs!

Katsele valokuvia
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan afrikkasafarilta

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Afrikassa.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.