• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
  • Omistautuneet matka-asiantuntijat
  • Testatut laatumatkat
  • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
  • Hintatakuu
  • 24/7 apu
  • Matkatakuurahaston jäsen

Majoitus: Namibia

Täällä voit lukea lisää majoituspaikoista, joita käytämme matkoillamme Namibiaan.

Klein-Aus Vista

Aus

Klein-Aus Vista sijaitsee erinomaisella paikalla Aus-vuorten juurella ja “Die Sperrgebiet” – timanttikaivosalueen rajalla.

Lodgeen kuuluvat Desert Horse Inn ja Eagle’s Nest Chalets, jossa meidän asiakkaamme yöpyvät. Eagle’s Nest Chalets sijaitsee 7 km päässä päärakennuksesta, ravintolasta ja loungesta, jossa on puhelin, faksi ja internet-yhteys.

Eagle’s Nest Chalets koostuu 9 chalet-mökistä, jotka on rakennettu suurista kivijärkäleistä tai koverrettu suoraan kallioseinämään. Kaikissa mökeissä on kivilattia, puukalusteet, kylpyhuone, minikeittiö, takka ja veranta, josta on näköala äärettömälle Namibin aavikolle. Huoneen ikkunasta voit usein nähdä pieniä kalliohyppijä-antilooppeja ja villihevosia, jotka laiduntavat lodgen lähistöllä.

Klein-Aus Vistaa ympäröivät ainutlaatuiset maisemat, ja lähistöllä on monia hienoja näköalapaikkoja, joissa kannattaa poiketa vaellus- tai maastopyöräretkellä.


Palmwag Lodge

Damaramaa

Luoteis-Namibian Damaramaassa – Uniab-joen varrella – sijaitsee Palmwag, pieni kolmen tähden lodge. Joki tuo elämää koko alueelle. Suojaavat palmupuut luovat keitaan tunnelmaa keskelle aavikkoa, ja vesi houkuttelee paikalle myös eläimiä. Ympäröivällä luontoalueella voit nähdä seeproja, kuduja ja norsuja.

Huoneet ovat yksinkertaisia mutta toimivia, ja kaikissa on oma kylpyhuone. Lodgen ravintolasta on upea näköala joelle, eikä ole harvinaista nähdä aamiaisella norsujen tallustelevan ohi. Lodgessa on kaksi uima-allasta ja viihtyisä lounge-alue, jossa voit lukea alueen elämästä kertovia kirjoja.


Onjala Lodge

Yksityinen luonnonsuojelualue

Onjala Lodgessa on neljä bungalowia, jotka sijaitsevat bush-alueella lyhyen matkan päässä päärakennuksesta. Kukin bungalow on jaettu kahteen erilliseen ja tilavaan huoneeseen, jotka on sisustettu lämpimin afrikkalaisin värein. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Verannalla voit istua ja lukea kirjaa, nauttia ympäröivästä luonnosta tai kuunnella monenlaisten eläinten ääniä. Jos olet onnekas, voit nähdä pahkasian tai antiloopin kävelyllään.

Ateriat tarjoillaan viihtyisässä olkikattoisessa ravintolassa, josta on hieno näköala laaksoon.

Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi voit virkistäytyä pulahtamalla lodgen uima-altaaseen.

Ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys ovat Onjala Lodgessa keskeisiä periaatteita. Vähäinen sademäärä ja lukuisat aurinkoiset tunnit tekevät erityisesti veden kierrätyksestä ja uusiutuvasta energiasta tärkeitä painopistealueita. Onjala Lodge onkin rakentanut oman vedenpuhdistuslaitoksen ja aurinkolämpöjärjestelmän.


Etosha Gateway

Etosha

Tämä kolmen tähden hotelli sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Andersson Gatesta, joka on yksi kulkuväylistä Etoshan kansallispuistoon. Etosha Gateway on kuin pieni keidas keskellä muuten niin kuivaa ympäristöä – kolmessa uima-altaassa on ihana virkistäytyä pitkän safaripäivän päätteeksi. Hotellilla on oma puutarha ja yrttitarha. Puutarhaa pitää kotinaan vaikuttava määrä lintuja, jotka kokoontuvat mopanepuiden varjoisille oksille.

Kaikki huoneet ovat viihtyisiä ja ne on sisustettu vaaleiden värien ja tummien, raskaampien kalusteiden yhdistelmällä, mikä luo huoneeseen vaikutelman keveydestä ja mukavuudesta. Kaikissa huoneissa on pieni terassi, kahvin- ja teenkeittovälineet, ilmastointi, hyttysverkko. Koko hotellin alueella on ilmainen WiFi.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullisia namibialaisia ruokia, jotka usein maustetaan hotellin omasta puutarhasta kerätyillä yrteillä.


Etosha Village

Etoshan kansallispuisto

Etosha Village sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Andersson Gatea, joka on portti Etoshan kansallispuistoon.

Hotellissa on 45 bungalowia, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja viihtyisä veranta, jossa voit rentoutua ja nauttia ympäröivän luonnon kauneudesta. Kaikissa bungaloweissa on ilmastointi, jääkaappi, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä tallelokero.

Hotellissa on peräti kolme uima-allasta. Uima-altailla olevissa aurinkotuoleissa on mukava nauttia drinkki päivän safarin päätteeksi.

Lisäksi hotellissa on sekä ravintola että baari ja pieni myymälä.

Etosha Village kuuluu Taleni-hotelliketjuun.


Etosha Safari Camp

Etoshan kansallispuisto

Kotoisa kolmen tähden Etosha Safari Camp sijaitsee vain 10 km päässä Etoshan kansallispuistosta. Leiriin kuuluu 50 viihtyisää ja tunnelmallista mökkiä, jotka on sisustettu lämpimin afrikkalaisin värein. Kaikissa mökeissä on oma kylpyhuone, ilmastointi, hyttysverkko, tallelokero ja oma terassi.

Ateriat tarjoillaan rustiikkisessa ravintolassa, ja ruoan päälle voit nauttia drinkin värikkäässä baarissa, joka on sisustettu paikallisen maalaispubin tyyliseksi.

Leirissä on luonnollisesti myös uima-allas, jossa on mukava virkistäytyä päivän safariajelun jälkeen. Etosha Safari Camp on rustiikkinen ja viihtyisä leiri, jolla on oma ainutlaatuinen viehätyksensä.


Etosha Safari Lodge

Etoshan kansallispuiston

Etosha Safari Lodge sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Etoshan kansallispuiston sisäänkäynnistä, kaukana maailman melusta ja kiireestä.

Hotelli koostuu 65 bungalowista, joissa kaikissa on oma kylpyhuone, ilmastointi ja yksityinen veranta, jossa kelpaa nauttia ympäröivästä luonnosta. Viihtyisien ja tyylikkäiden bungalowien lisäksi hotellissa on ravintola ja baari, ja uima-allasta ympäröivistä aurinkotuoleista on upeat näköalat alueen ainutlaatuiseen luontoon.

Vietettyäsi jännittävän päivän villieläinten jäljillä Etoshan kansallispuistossa voit rentoutua ja nauttia maisemista samalla kun nautit herkullisen illallisen ravintolan verannalla tähtitaivaan alla.  Päivän päätteeksi on mukava tarinoida leirinuotion ympärillä tai kuunnella luonnon kiehtovia ääniä auringonlaskuterassilla.


Mokuti Lodge

Etoshan kansallispuisto

Mokuti Etosha Lodge sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Etoshan kansallispuiston itäisestä sisäänkäynnistä, Von Lindequiest -portista.

Lodge sijaitsee omalla 4000 hehtaarin luonnonsuojelualueellaan lähellä historiallista Namutoni-linnoitusta ja aivan kiehtovan kansallispuiston vieressä. Lodge koostuu charmikkaista olkikattoisista rakennuksista ja kahdesta kristallinkirkkaasta uima-altaasta, jotka sijaitsevat suuressa puutarhassa kasvavien paikallisten kasvien ja puiden keskellä. Tästä lodge on saanut nimensäkin: Mokuti on paikallista ovambo-kieltä ja tarkoittaa “metsän keskellä”.

Lodgessa on kaikkiaan n. 100 huonetta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja WC, ilmastointi, minijääkaappi, tallelokero, ja maksuton internet-yhteys. Joissain huoneissa on myös TV.


Mopane Village Etosha

Etoshan kansallispuisto

Rustiikkinen Mopane Village Etosha -leiri sijaitsee noin 14 km päässä Andersson Gatesta, joka on suosituin sisäänkäynti Etoshan kansallispuistoon.

Leirissä on 10 tilavaa telttamaista rakennusta/mökkiä, jotka muodostavat huoneet. Kussakin viihtyisässä telttamökissä on oma kylpyhuone/WC, ja ne sijaitsevat riittävän etäällä toisistaan, mikä takaa yöpyjille oman rauhan, mutta riittävän lähellä toisiaan, jotta kukaan ei tunne oloaan eristäytyneeksi.

Leirissä on ravintola, pieni uima-allas, boma ja WiFi. Leirin ympäristössä on erilaisia kävelyreittejä, joissa vierailla on mahdollisuus kävellä.


Mushara Lodge

Etoshan kansallispuisto

Mushara Lodge sijaitsee 8 km päässä Von Lindequist Gatelta Etoshan kansallispuiston itäreunalla.

Lodgen rakennuksissa näkyy viehättävästi sekä perinteinen afrikkalainen tyyli että moderni rakennustyyli.

Lodge koostuu 10 tilavasta olkikattoisesta chalet-mökistä, jotka on sijoitettu hevosenkengän muotoon uima-altaan ympärille. Mökeissä on ilmastointi, hyttysverkko, minibaari, tallelokero, WiFi, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä oma kylpyhuone.

Lisäksi vieraiden käytössä on yhteinen oleskelutila, jossa on takka. Lodgessa on myös baari viinikellareineen sekä ravintola.


Gelukspoort Guestfarm

Fransfontein-vuoristo

Gelukspoort Guestfarm on 5000 hehtaarin kokoinen maatila, joka sijaitsee Fransfonteinin vuorilla.

Tilalla on 6 tilavaa ja viihtyisää chalet-mökkiä, joissa on laattalattiat ja jotka on sisustettu tummilla puukalusteilla. Kaikissa mökeissä on oma kylpyhuone ja veranta, josta käsin voit nauttia upeista maisemista.

Tilan mukavuuksiin kuuluvat myös uima-allas, ravintola ja lounge-tila, jossa on baari ja takka.

”Sundowner”-terassilta on 360 asteen näköala ympäröivään luontoon. Voit nähdä villieläinten kokoontuvan illalla juomapaikoille ja ihastella punahehkuista auringonlaskua.


Cañon Lodge

Gondwana Canyon Park

Cañon Lodge sijaitsee kukkulan huipulla jättimäisten kivenlohkareiden keskellä yksityisessä Gondwana Canyon Park -luonnonpuistossa.

Lodge koostuu 25 olkikattoisesta bungalowista, jotka on rakennettu puusta ja luonnonkivestä ympäröivään luontoon sopiviksi. Bungalowit on varustettu mukavilla sängyillä, hyttysverkoilla, ilmastoinnilla ja omalla kylpyhuoneella.

Lodgessa on baari ja ravintola, jotka sijaitsevat kolmen baijerilaisen veljeksen vuonna 1908 alun perin maataloksi rakentamassa tilassa.

Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi voit rentoutua uima-altaalla, josta on upea näköala karun mutta kiehtovan maiseman yli.

Iltapäivällä auringon laskiessa on aika nauttia ”sundowner” lodgen omalla vuorella.


Bagatelle Kalahari Game Ranch

Kalahari

Bagatelle Kalahari Game Ranch sijaitsee etelä-Kalaharin laitamilla punaisten hiekkadyynien ja viheralueiden ympäröimänä.

Lodge on rakennettu ja sisustettu luonnonmateriaaleilla, jotka ovat sopusoinnussa ympäröivän luonnon kanssa.

Bagatelle Kalahari Game Ranch koostuu kolmesta erityyppisestä chalet-mökistä: 4 mökkiä on rakennettu pilareille punaisten hiekkadyynien päälle ja niistä on esteetön näkymä kaakkoon, 6 mökkiä on rakennettu olkipaaleista hiekkadyynien väliin ja 4 mökkiä ovat “puutarhamökkejä”, jotka sijaitsevat päärakennuksen ja sen olkikattoisen verannan vieressä. Yhteistä kaikille on, että ne on rakennettu samojen standardien mukaisesti ja varustettu ilmastoinnilla, kattotuulettimella, minibaarilla, kahvin- ja teenkeittovälineillä sekä omalla kylpyhuoneella.

Yhteistyössä Cheetah Conservation Fund -järjestön kanssa Kalahari Game Ranch toimii “eläintenhoitajana” joukolle gepardeja, jotka elävät aidatulla alueella, joka on rakennettu maan matkailu- ja ympäristöministeriön vaatimusten mukaisesti. Näitä kauniita kissaeläimiä ei syystä tai toisesta voi enää koskaan päästää takaisin luontoon, ja siksi niille pyritään järjestämään mahdollisimman luonnonmukaiset oltavat.

Lodgesta on upea näköala yli karun maiseman, ja auringonlaskut ovat erityisen kauniita. Lodgesta on näkymä myös juottopaikalle, jossa voit nähdä eläimiä juomassa ja gepardeja leikkimässä.

Lisäksi lodgessa on oleskelualue, jossa on biljardipöytä ja riippumattoja, sekä uima-allas, baari, eteläafrikkalaisiin viineihin erikoistunut viinikellari ja ulkoilmaravintola, jossa tarkoillaan namibialaisia ja kansainvälisiä ruokia.


Namib Desert Lodge

Namibin aavikko

Suuren punaisen hiekkakivikallion kupeessa – puiden varjossa – sijaitsee Namib Desert Lodge. Aikaisen aamun ja myöhäisen iltapäivän valon kauneutta ei voi sanoin kuvailla – se on itse koettava!

Lodgen 68 huoneessa on kaikissa oma veranta ja kylpyhuone. Huoneet on sisustettu rustiikkisin värein, jotka ovat sopusoinnussa ulkona olevan aavikon kanssa.

Lodgessa on kaksi uima-allasta aurinkotuoleineen, ravintola ja ulkoilmabaari – viimeksi mainitusta on upeat näköalat ympäröivään maisemaan.


Okonjima Plains Camp

Okonjima

Okonjima Plains Camp on alun perin jo 1920-luvulla toiminut karjatila Omoroko-vuorilla Okonjiman luonnonsuojelualueella. Tänä päivänä tila on myös Namibian suurten kissaeläinten kuntoutukseen keskittyvän AfriCat Foundationin säätiön kotipaikka.

Okonjima Plains Campissa on 30 huonetta, joissa on jääkaappi, kahvin- ja teenkeittovälineet, kattotuuletin, tallelokero, puhelin ja veranta, josta on kaunis näköala tasankojen yli.

Leirin mukavuuksiin kuuluvat myös uima-allas, ulkoilmaravintola ja lounge, josta on näkymä juomapaikalle, johon villieläimet kerääntyvät juomaan.

Leirillä on mahdollisuus osallistua vaellusretkille ja bushman walk -kävelyille sekä tutustua Namibian suuriin kissapetoihin ja suojelualueen yli 250 lintulajiin.


Erongo Wilderness Lodge

Omaruru

Erongo Wilderness Lodge sijaitsee lähellä pientä Omarurun kaupunkia, jota ympäröivät aavikot, pensassavannit ja vuoret. Lodge on rakennettu Erongo-vuorten valtavien graniittimuodostelmien sisään. Vuoret ovat syntyneet 130 miljoonaa vuotta sitten tapahtuneesta tulivuorenpurkauksesta. Kauniiden vuorten lisäksi alueella elää monia harvinaisia ja kotoperäisiä kasveja ja eläimiä.

Lodge on rakennettu pilareille ja rakennusten välillä kuljetaan ympäristöön kauniisti sointuvia, korotettuja kävelysiltoja ja kiviportaita pitkin. Lodge koostuu 10 viihtyisästä chalet-mökistä, joissa kaikissa on kattotuuletin, minibaari, kylpyhuone ja veranta, josta voit ihailla maisemia.

Aamiainen ja päivällinen tarjoillaan ravintolassa, josta on näkymä valaistulle juomapaikalle. Virvokkeista voi nauttia sundowner-terassilla.

Tapahtumientäyteisen päivän päätteeksi on mukava pulahtaa virkistäytymään lodgen uima-altaaseen.


Otjiwa Safari Lodge

Otjiwarongo

Otjiwa Safari Lodge on yksi Namibian vanhimmista maatiloista, ja se sijaitsee keskellä Otjiwarongon alueen koskematonta luontoa. Lodgen tilukset koostuvat 12000 hehtaarin kokoisesta pensassavannialueesta, jossa elää 25 luonnonvaraista eläinlajia.

Lodgessa on viisi nykyaikaista kahden huoneen chalet-mökkiä, jotka on sisustettu afrikkalaiseen tyyliin. Kaikista huoneista on upea näköala, ja kaikissa on myös oma kylpyhuone, minibaari ja ilmastointi.

Tämän lisäksi lodgessa on lounge-alue, baari, ravintola ja uima-allas, josta on hieno näköala savannille ja Omkoroko-vuorille.

Lodge tarjoaa erilaisia aktiviteetteja ja retkiä, kuten patikointiretkiä, game drive -ajeluja, lintubongausta, vierailuja korppikotkien ruokailupaikalle ja sarvikuonojen jäljitystä.

Otjiwa Safari Lodge on paikka, jossa luonnonrauha ja kiehtovat seikkailut kohtaavat.


Waterberg Wilderness Lodge

Otjiwarongo

Waterberg Wilderness Lodge sijaitsee Otjosongomben laaksossa, joka on vehreä keidas Waterbergin vuoriston eteläpuolella.

Lodge on rakennettu paikallisesta punaisesta hiekkakivestä, ja sen 10 bungalow-tyyppistä huonetta sijaitsevat suurten, varjoisien puiden katveessa. Kaikissa huoneissa on oma veranta ja oleskelualue. Iltapäivisin tarjoillaan iltapäiväteetä ja leivonnaisia lodgen “teepuutarhassa”. Uima-altaan vesi saadaan paikallisesta lähteestä, ja allas on vapaasti vieraiden käytettävissä.

Iltaisin vieraat kokoontuvat nuotion ympärille nauttimaan aperitiivin ennen päivällistä. Ateriat valmistetaan tuoreista aineksista, joista osa saadaan lodgen omasta puutarhasta.


Elegant Desert Lodge

Sesriem

Elegant Desert Lodge sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Sesriemistä etelään. Lodge on rakennettu pääasiassa luonnosta saatavista materiaaleista, kuten suurista kivistä ja puusta, joten se sopii täydellisesti ympäröivään luontoon.

Kaikissa huoneissa on oma veranta, jossa voit istua ja nauttia näköalasta äärettömien tasankojen yli taustalla kohoaville vuorille saakka. Jos olet onnekas, voit nähdä ohi vaeltavan keihäsantiloopin tai seepralauman.

Uima-allas kutsuu virkistäytymään, ja uinnin jälkeen voit nauttia varjoisessa paikassa vaikka hyvästä kirjasta tai vain ihastella ympäröivää luontoa.


A Little Sossus Lodge

Sesriem

A Little Sossus Lodge sijaitsee vuorten ympäröimällä paikalla näköetäisyydellä punaisilta hiekkadyyneiltä n. 35 km Sesriemistä kaakkoon. Lodge on remontoitu vanhasta maatalosta, ja maalaistunnelma ja viihtyisyys on onnistuttu säilyttämään hienosti etenkin päärakennuksen yhteiskäytössä olevalla lounge-alueella. Voit nauttia aamiaista ja illallista suurella terassilla, josta on kaunis näköala lodgen puutarhaan – ja lodgen keittiössä käytetäänkin paljon omasta puutarhasta saatavia paikallisia raaka-aineita. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen voit virkistäytyä lodgen pienessä uima-altaassa.

Lodgeen kuuluu 20 mökkiä, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja WC. Mökkien kattotuulettimet ja valot toimivat aurinko- ja tuulienergian voimalla, ja saippuat ja shampoot ovat luonnollisesti ympäristöystävällisiä. Huomaa, että huoneissa ei ole televisiota.


Desert Quiver Camp

Sossusvlei

Ainutlaatuiset näköalat, fantastinen luonto ja vain 5 kilometrin matka Sossusvlei-suolapannulle tekevät Desert Quiver Camp -leirin sijainnista täydellisen. Leirin 24 mökkiä ovat kuin pieniä asuntoja, ja ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheille tai muuten vain lisätilaa arvostaville matkaajille. Mökeissä on mahdollisuus myös valmistaa omia aterioita.

Kaikissa mökeissä on oma kylpyhuone, suuri veranta grillillä, ulkokeittiö jääkaapilla sekä ruokailuun sopiva istuinalue. Voit lainata ruoanvalmistusvälineitä vastaanotosta, josta voit myös tilata tuoreita aineksia joka päivä. Jos et halua käyttää lomaasi ruoanlaittoon, Sossusvlei Lodge ja sen ravintola ovat vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Kullakin mökillä on oma pysäköintipaikka.

Päärakennuksessa on baari, yhteiskäytössä oleva TV ja WiFi, ja luonnollisesti leiristä löytyy myös uima-allas.


Hoodia Desert Lodge

Sossusvlei

Hoodia Desert Lodge on perheomisteinen majatalo, joka sijaitsee majesteettisten vuorien ympäröimällä paikalla Tsauchab-joen rannalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Sesriem Gatesta, joka toimii sisäänkäyntinä Sossusvlein maailmankuuluille punaisille hiekkadyyneille.

Lodge koostuu 11 chalet-mökistä, jotka sijaitsevat riittävän etäällä toisistaan taatakseen kaikille asukkaille oman rauhan tässä henkeäsalpaavan kauniissa ympäristössä. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, jääkaappi, hyttysverkot, ulkoilmasuihkut ja veranta.

Lisäksi lodgeen kuuluu uima-allas, viihtyisä lounge-alue tulisijalla sekä ravintola ja baari.


Sossusvlei Lodge

Sossusvlei

Sossusvlei Lodge sijaitsee aivan Namib Naukluft -luonnonpuiston sisäänkäynnin tuntumassa ja se on täydellinen tukikohta, kun haluat vierailla Sossusvleissa ja Sesriemin kanjonissa.

Huoneet ovat kuin viihtyisiä bungalowin ja teltan välimuotoja. Lattia ja kylpyhuone on muurattu ja laatoitettu, kun taas seinät ja katto ovat kankaasta. Kaikissa 45 huoneessa on katettu terassi, josta on näköala läheisille dyyneille. Huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi ja tallelokero.

Lodgessa on ravintola, baari, uima-allas ja pieni matkamuistomyymälä.


Beach Hotel Swakopmund

Swakopmund

Beach Hotel Swakopmund sijaitsee vain 50 metrin etäisyydellä merestä ja vain kävelymatkan päässä Swakopmundin keskustasta.

Hotelli tarjoaa laajan valikoiman huoneita, jotka on sisustettu vaalein ja rauhallisin värein ja joista on pääsy parvekkeelle. Hotellin katolla on aurinkoterassi ja pieni uima-allas. Näköalat ovat henkeäsalpaavia.

Hotellissa on ravintola, baari ja kuntokeskus sekä hierontamahdollisuus.


Hotel Zum Kaiser

Swakopmund

Ylellinen Hotel Zum Kaiser sijaitsee Swakopmundin historiallisessa kaupunginosassa. Tämä tarkoittaa, että kaupungin nähtävyydet, arkkitehtuuri, ostosmahdollisuudet ja ranta ovat heti hotellin oven ulkopuolella.

Hotellissa on 21 huonetta, ja kaikissa on ilmastointi, oma kylpyhuone ja WC, kahvin- ja teenkeittovälineet, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja WiFi. Hotellissa on bistro ja viihtyisä kattoterassi baareineen, jossa voit nauttia auringonlaskusta merellä.


Organic Square Guesthouse

Swakopmund

Organic Square Guesthouse sijaitsee Swakopmundin historiallisen kaupunginosan sydämessä, lähellä Atlantin sinisiä aaltoja, kahviloita ja kuuluisaa Jetty 1905 -kala- ja äyriäisravintolaa.

Majatalon seitsemän modernia ja tilavaa huonetta on varustettu TV:llä, WiFillä, jääkaapilla, kahvin- ja teenkeittotarvikkeilla, kylpyhuoneella ja pienellä yksityisellä puutarhalla.

Lisäksi majatalossa on ravintola.


Swakopmund Plaza Hotel

Swakopmund

Swakopmund Plaza on moderni, 66 erikokoisen huoneen hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa historiallisten rakennusten ympäröimällä paikalla. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja, ilmastointi, taulutelevisio, minibaari, tallelokero ja teen- ja kahvinkeittotarvikkeet.

Aamiainen tarjoillaan pohjakerroksen pienessä bistrossa, jossa on saatavilla myös kevyitä lounasruokia. Kannattaa myös käydä katsastamassa hotellin kattoterassi, josta avautuu upea näköala kaupungin yli hiekkadyyneille ja merelle.

Hotellissa on ilmainen WiFi.


Swakopmund Sands Hotel

Swakopmund

Viihtyisä Swakopmund Sands Hotel sijaitsee kivenheiton päässä rannalta. Idyllinen kävelyreitti rantaa pitkin johdattaa sinut kaupungin keskustaan.

Tässä pienessä hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet ovat nykyaikaisia ja tyylikkäästi sisustettuja, ja kaikissa on TV, jääkaappi, oma kylpyhuone ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Yhteisissä tiloissa on WiFi, ja hotellin lähelle on helppo pysäköidä.


Tsauchab River Camp

Tsauchab-joki

Tsauchab River Camp sijaitsee Tsauchab-joen suojaisilla rannoilla Naukluft- ja Tsaris-vuorten ympäröimällä paikalla. Leiri sijaitsee entisellä maatilalla, joka on perustettu jo 1911 mutta toiminut leirinä jo vuodesta 1930. Saksalaiset geologit pitivät leiriä tukikohtanaan tutkiessaan ympäröiviä alueita – ja se kertoo paljon paikan geologian ja luonnon ainutlaatuisuudesta.

Huoneet ovat pieniä olkikattoisia mökkejä, jotka on sisustettu maanläheisillä väreillä sointumaan kauniisti ympäröivään luontoon.

Leiriin kuuluu myös ravintola, baari ja uima-allas, ja tarjolla on monenlaisia aktiviteetteja.


Twyfelfontein Country Lodge

Twyfelfontein

Twyfelfontein Country Lodge sijaitsee lähellä Twyfelfonteinin kalliopiirrosaluetta, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Lodge rakennettiin vuoden 2000 tienoilla palvelemaan yhä kasvavia vierailijamääriä, joita kiehtovat kalliomaalaukset houkuttelevat paikalle.

Lodge on valmistettu paikallisista materiaaleista ja maalattu väreillä, jotka saavat sen sulautumaan kauniisti ympäristöönsä. Lodgeen kuuluu 56 kahden hengen huonetta. Lisäksi lodgessa on lounge-alue, avoin ravintola-alue ja baari.


Rivendell Guesthouse

Windhoek

Rivendell Guesthouse on viihtyisä majatalo, joka sijaitsee juuri sopivan kävelymatkan päässä Windhoekin keskustasta.

Majataloon kuuluu 12 erikokoista ja eri tyyliin sisustettua huonetta. Kaikissa huoneissa on kattotuuletin, joissain myös ilmastointi. Huoneissa ei ole televisioita. Jos kuitenkin haluat pitää itsesi ajan tasalla maailman menosta, löydät TV:n loungesta, jossa voit television katselun ohessa myös helposti päästä juttusille muiden vieraiden kanssa. Pikkuinen baari on ”honesty bar” -tyyppiä, eli se toimii rehellisyysperiaatteella: tarjoilet itse itsellesi haluamasi juoman kylmäkaapista ja laitat rahat kassaan.

Rivendellin viihtyisässä puutarhassa on pieni uima-allas ja muutama aurinkotuoli, joissa on mukava rentoutua päivän elämysten jälkeen. Yleisissä tiloissa on WiFi.


Safari Court Hotel

Windhoek

Safari Court Hotel sijaitsee Windhoekin eteläosassa. Tilavissa huoneissa on oma kylpyhuone ja WC, ilmastointi ja satelliitti-TV.

Hotellissa on ravintola ja baari sekä iso uima-allas vehreässä puutarhassa. Lisäksi hotellin palveluihin kuuluvat spa ja kuntokeskus.

Maksuton sukkulabussi kulkee puolen tunnin välein hotellilta keskustaan ja takaisin.


The Elegant Guesthouse

Windhoek

The Elegant Guesthouse sijaitsee Klein Windhoekissa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Joe’s Beerhousesta, joka on Afrikan kuuluisin ravintola/pubi.

Majatalossa on kuusi siistiä kahden hengen huonetta, ja kaikissa on TV, puhelin, ilmastointi, kahvin- ja teenvalmistustarvikkeet, tallelokero ja oma kylpyhuone.

Muihin mukavuuksiin kuuluvat WiFi, lounge-alue jossa TV ja DVD-soitin ja pieni kirjasto sekä puutarha ja uima-allas.


Windhoek Gardens Boutique Hotel

Windhoek

Windhoek Gardens Boutique hotel on viehättävä pieni boutiquehotelli, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Windhoekin keskustasta.

Hotellissa on 28 huonetta, jotka on sisustettu yksilöllisesti, kukin oman Namibia-teemansa mukaisesti. Huoneet ovat nykyaikaisia ja tilavia, ja niiden kalustukseen kuuluu kirjoituspöytä. Lisäksi huoneissa on ilmastointi, minibaari, taulutelevisio, kahvin- ja teenkeittotarvikkeet sekä oma kylpyhuone, josta löytyy hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Viihtyisällä sisäpihalla on pieni ulkouima-allas. Hotellissa on baari/lounge ja ravintola, jossa tarjoillaan myös runsas aamiaisbuffet. Muina aikoina päivästä voit tilata herkkuja ravintolan a la carte -listalta. Jos haluat hemmotella itseäsi päivän seikkailujen jälkeen, voit varata rentouttavia hoitoja Rejuvenation Beauty Spasta.

Hotellissa on ilmainen WiFi.

Suosituimmat matkamme
Muut matkustavat tänne

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.