• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaKilimanjaroMarangu-reitti sis. sopeutumispäivä
10 päivää

Marangu-reitti sis. sopeutumispäivä

Nouse Kilimanjaron huipulle pitkin Marangu-reittiä, joka on lyhyin tie Afrikan katolle. Matkaan sisältyy yksi ylimääräinen sopeutumispäivä, mikä parantaa onnistumismahdollisuuksiasi.

Marangu-reitti sis. sopeutumispäivä Marangu-reitti sis. sopeutumispäivä
10 päivää

Marangu-reitti sis. sopeutumispäivä

Nouse Kilimanjaron huipulle pitkin Marangu-reittiä, joka on lyhyin tie Afrikan katolle. Matkaan sisältyy yksi ylimääräinen sopeutumispäivä, mikä parantaa onnistumismahdollisuuksiasi.

Valitse tämä matka, koska…

Marangu-reitti tunnetaan myös nimellä Coca Cola -reitti. Reitti alkaa Marangu Gate -portilta, joka on Kilimanjaron kansallispuiston kaakon puoleinen sisäänkäynti. Vaellat viehättäviä polkuja pitkin läpi metsien ja sademetsän. Sademetsän jälkeen aukeaa nummimaisema, jota koristavat valtavat villakot. Matkalla voit nauttia upeista näkymistä Kibon ja Mawenzin jylhille huipuille. Matkaan sisältyy sopeutumispäivä, minkä ansiosta voit totutella rauhassa korkeaan ilmanalaan. Päivän aikana voit vierailla esimerkiksi Mawenzi Tarn Huts -leirissä tai Zebra Rocks -kivimuodostelmalla. Nummimaisema vaihtuu hitaasti alppimaastoksi, joka yhdistää Kibon ja Mawenzin. Nousu jatkuu ohi Gilman’s Pointin, jossa voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan maisemista ennen huipulle kiipeämistä, joka tapahtuu itäsuunnasta. Huipulta laskeudutaan kaakkoisrinnettä pitkin, ja laskeutumisen aikana pääset ihailemaan Kilimanjaroa matkan varrella olevilta lukuisilta näköalapaikoilta.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kilimanjarolle, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 2 yötä Springlands Hotellissa Moshissa, sis. täysihoito (yksi yö ennen nousua ja yksi yö nousun jälkeen)
 • Nousu Kilimanjarolle Marangu-reittiä pitkin
 • 5 yötä vuoristomajoissa Kilimanjarolla, sis. täysihoito ja yksi sopeutumispäivä
 • Kaikki ateriat paikallisen kokin valmistamina
 • Ammattioppaat ja kantajat koko matkan ajan
 • Lento Kilimanjarolta Suomeen, ml. kuljetus
 • Mahdollisuus pidentää matkaa lisämaksusta safarilla tai rantalomalla nousun jälkeen.
 • Valinnainen lähtöpäivä ja mahdollisuus kiipeämiseen ympäri vuoden
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lento Suomesta Kilimanjarolle

Lento Suomesta Kilimanjarolle välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Kilimanjarolle – Moshi

Saavut Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle. Kentällä sinua on vastassa opas, joka kuljettaa sinut pienessä Moshin kaupungissa sijaitsevaan Springlands Hoteliin. Ajomatka kestää noin tunnin. Moshissa saat ensimmäisen silmäyksen Kilimanjaron lumipeitteisestä huipusta. Kaupunki huokuu afrikkalaista kulttuuria ja tarjoaa monia eksoottisia elämyksiä, joista pääset nauttimaan esimerkiksi paikallisilla markkinoilla ja lukuisissa pikkuputiikeissa.

Iltapäivällä on tervetulotilaisuus, jonka aikana opas käy läpi varusteet ja seuraavan päivän vaellusosuuden kohti huippua.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy

Päivä 3: Moshi - Mandara Huts

Aamiaisen jälkeen ajetaan Moshista Marangu Gate -portille, joka on Kilimanjaron kansallispuiston kaakon puoleinen sisäänkäynti. Ajomatka kestää noin 45 minuuttia. Marangu-portilla on vuorossa sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti, ja täällä tapaat myös oppaista, kokista ja kantajista koostuvan tiimisi. Matka kohti Kilimanjaron huippua voi alkaa. Reitti kulkee viehättäviä polkuja pitkin metsän ja sademetsän läpi, jossa voit nähdä eukalyptuspuita ja monia eri lintulajeja – ja hyvällä onnella myös vilauksen mustavalkoisesta gueretsa-apinasta. Nousun ensimmäinen osuus on matalammalla, joten kannattaa varautua kosteisiin ja mutaisiin olosuhteisiin erityisesti hyvillä jalkineilla. Mandara Hutille saavuttuasi voit ottaa rennosti. Jos jaksat, voit lähteä yhdessä oppaan ja muiden kiipeäjien kanssa retkelle Maundy-kraatteeriin ja tutkia ympäristöä sillä aikaa, kun kokit valmistavat illallisen.

Korkeudet: Moshi: 915 m mpy, Marangu Gate: 1860 m mpy, Mandara Huts: 2 740 m mpy

Etäisyys: 8 km

Vaellusaika: 4-5 tuntia

Päivä 4: Mandara Huts – Horombo Huts

Ensimmäinen osuus tämän päivän vaelluksesta kulkee metsän läpi, jonka jälkeen eteen aukeaa nummimaisema. Matkan varrella voit ihailla Mawenzi-vuoren rosoisia huippuja, jotka kohoavat kohti Afrikan sinistä taivasta. Tässä vaiheessa monet alkavat huomata ensimmäisiä vuoristotaudin oireita, joten seuraa kehosi antamia pienimpiäkin merkkejä ja kerro niistä oppaallesi. Horobo Hutille saavuttuasi voit rentoutua ja nauttia Kibon maisemista sillä aikaa, kun illallista valmistetaan.

Korkeudet: Mandara Huts: 2740 m mpy, Horombo Huts: 3 690 m mpy

Etäisyys: 7 km

Vaellusaika: 5-6 tuntia

Päivä 5: Sopeutumispäivä

Korkeaan ilmanalaan sopeutumista varten vietetään yksi ylimääräinen päivä Horombo Hutissa. Jos tunnet itsesi väsyneeksi tai korkealla olo tuntuu tukalalta, on tärkeää, että pysyttelet leirissä ja rentoudut kunnolla. Jos korkeus ei vaivaa, voit vaeltaa 4330 metrin korkeudessa sijaitsevaan Mawenzi Tarn Huts -leiriin, jonne on nousua 640 metriä. Täältä on upeat näkymät Kibolle ja Mawenzille. Kiipeä rauhalliseen tahtiin ja nauti huikaisevista maisemista. Vaihtoehtoisesti voit patikoida 310 korkeusmetrin matkan vaikuttavalle Zebra Rocks -muodostelmalle, joka sijaitsee 4000 metrin korkeudessa.

Korkeudet: Horombo Huts: 3690 m mpy, Mawenzi Huts: 4330 m mpy, Zebra Rocks: 4 000 m mpy

Päivä 6: Horombo Huts - Kibo Huts

Tänään tiedossa on kauniita ja vaihtelevia maisemia. Reitti kulkee nummimaiseman läpi ja muuttuu pikkuhiljaa kuivemmaksi ja karummaksi ylängöksi, joka yhdistää Mawenzin ja Kibon. Maisemalle ominaisia ovat pienet ja isot vulkaaniset kivet, jotka muistuttavat alueella aiemmin olleista aktiivisista tulivuorista. Nousun viimeinen osuus aina Kibo Huts -leiriin saakka on jyrkkä ja haastava. Saavuttuasi Kibo Huts -leiriin on aika valmistella varusteet ja lämpimät vaatteet seuraavana päivänä tapahtuvaa huiputusta varten. Säilytä juomavesi termospullossa, jotta se ei jäädy yön aikana. Tänään on paras mennä aikaisin yöpuulle ja ladata akkuja Kilimanjaron valloittamista varten.

Korkeudet: Horombo Huts: 3690 m mpy, Kibo Huts: 4 695 m mpy

Etäisyys: 12 km

Vaellusaika: 5-6 tuntia

Päivä 7: Kibo Huts – Gilman’s Point – Uhuru Peak – Horombo Huts

Keskiyöllä on aika herätä ja nauttia kevyt ateria, jonka jälkeen otetaan suunta kohti huippua yön pimeydessä. Maasto on haastavaa ja poluilla on paljon irtokiviä, minkä vuoksi monet kokevat tämän koko nousun vaikeimmaksi osuudeksi. Tavoitteena on saavuttaa Gilman’s Point aamun sarastaessa, jolloin sinun pitäisi ehtiä Kibon korkeimmalle huipulle eli Uhurulle vähän auringonnousun jälkeen. Gilman’s Pointilla pidetään lyhyt levähdystauko ja nautitaan henkeäsalpaavista maisemista. Matka jatkuu kraatterinreunaa pitkin, ja viimeinen osuus aina Uhurulle asti on tasaisesti nousevaa maastoa. Matkalla Uhuru Peakille – Kilimanjaron ja koko Afrikan korkeimmalle kohdalle – voi vuodenajasta riippuen sataa lunta. Kun viimein saavutat 5895 metrin korkeudessa häämöttävän huipun, voit onnitella itseäsi, nauttia henkeäsalpaavista näköaloista ja ottaa selfien Uhuru Peak -kyltin kanssa muistoksi urakastasi.

Tämän jälkeen alkaa laskeutuminen Kibo Huts -leiriin, mikä sujuu yllättävän nopeaan tahtiin. Täällä nautitaan lounas ja levähdetään hetki. Matka jatkuu Horombo Huts -leiriin, jossa sinua odottavat ansaitut yöunet.

Korkeudet: Kibo Huts: 4 695 m mpy, Uhuru Peak: 5 895 m mpy, Horombo Huts: 3 690 m mpy

Etäisyys: 6 km ylös ja 15 km alas

Vaellusaika: 8 tuntia ylös, 6 tuntia alas

Päivä 8: Horombo Huts – Mandara Huts – Moshi

Päivän reitti kulkee aukean nummimaiseman halki Mandara Huts -leiriin, jossa nautitaan lounas. Lounaan jälkeen matka jatkuu sademetsän läpi aina kansallispuiston sisäänkäynnille saakka. Uloskirjautumisen jälkeen sinut noudetaan Marungu Gatelta ja kuljetetaan takaisin Moshiin, jossa sinua odottaa herkullinen illallinen. Täällä kaikki vuorelle nousseet saavat diplomin muistoksi urakastaan.

Korkeudet: Horombo Huts: 3695 m mpy, Marangu Gate: 1830 m mpy, Moshi: 915 m mpy

Etäisyys: 20 km

Vaellusaika: 6 tuntia

Päivä 9: Kotimatka alkaa

Tänään on vuorossa uloskirjautuminen, jonka jälkeen sinut kuljetetaan lentokentälle ja kotimatka voi alkaa. Matkan varrella on välilasku/-laskuja.

Päivä 10: Kotiinpaluu

Saavut takaisin Suomeen monta kokemusta rikkaampana.

Pidennä matkaasi

Tutustu masaikulttuuriin Osiligilai Maasai Lodgessa, 2 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 336 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 234 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 210 €

Kaipaatko rentoutumista valloitettuasi Kilimanjaron huipun tai vietettyäsi tunteja safariautossa? Haluatko tutustua masaikulttuuriin ja päästä kokemaan masaiden mielenkiintoisia tapoja ja perinteitä – mukavuudesta tinkimättä? Haluatko herätä auringon noustessa Kilimanjaron ylle ja makoilla uima-altaalla, josta on näköala Afrikan korkeimmalle vuorelle? Silloin sinun kannattaa harkita matkasi jatkamista kahden yön majoituksella Osiligilai Maasai Lodgessa.

Osiligilai Maasai Lodge on autenttinen masailodge, joka sijaitsee runsaan 2 tunnin ajomatkan päässä Moshista ja tarjoaa unohtumattomia luonto- ja kulttuurielämyksiä.

Lodge sijaitsee masaille tyypillisellä ruohikkoseudulla, jonka maisemia hallitsevat aukeat tasangot ja silmänkantamattomiin jatkuvat laidunniityt. Taustalla kohoavat sekä Mount Meru että Mount Kilimanjaro. Lodgen omistavat paikalliset masait, jotka pyörittävät sitä innolla ja rakkaudella ja saavat vierailijan tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja hemmotelluksi. Oleskelu tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia tutustua tähän mielenkiintoiseen puolipaimentolaisheimoon paremmin.

Majoitus tapahtuu perinteisessä masaihytissä, jonka yksinkertainen arkkitehtuuri pitää kuitenkin sisällään kaikki mukavuudet, kuten WC:n, sähkön ja suihkun, josta tulee lämmintä vettä. Mökit on sijoiteltu strategisesti siten, että voit aamuisin ihailla auringonnousua Kilimanjaron ylle – vuoteestasi nousematta.

Majoitukseen sisältyvät kaikki ateriat ja paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten keihäänheittoa. Voit myös nauttia masaiden perinteisistä tanssi- ja lauluesityksistä auringon laskiessa Mount Merun taakse. Halutessasi voit varata maksullisia lisäretkiä ja muita aktiviteetteja, tai voit vain keskittyä rentoutumiseen uima-altaan reunalla kylmästä oluesta ja hyvästä kirjasta nauttien ja näköalaa ihaillen.

Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa (1 yö) & rantaloma Sansibarilla (6 yötä), 7 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1320 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 790 €

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Safari Tarangiren kansallispuistossa ja Manyara-järven kansallispuistossa, 1 yö

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 470 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 215 €

Tarangiren kansallispuisto Tansanian kuudenneksi suurin kansallispuisto, ja siellä on toiseksi eniten eläimiä. Puistoa pitää kotinaan noin 3000 norsua, ja voit nähdä siellä jopa 300 yksilön laumoja. Toinen tunnettu Tarangiren asukki on puunlatvoissa kiemurteleva pytonkäärme. Lisäksi voit nähdä leijonia, leopardeja, hyeenoja ja pahkasikoja. Kansallispuiston alueella vaeltaa myös laumoittain seeproja, gnuuantilooppeja, gaselleja, lehmäantilooppeja, vesiantilooppeja ja impaloja. Pieni naamiokaijanen on vain yksi puiston 550 lintulajista.

Manyara-järven kansallispuisto on yksi Tansanian pienimmistä kansallispuistoista, mutta se on niistä monipuolisin. Heti kansallispuiston sisäänkäynnin jälkeen aukeaa rehevä sademetsä, jonka läpi virtaavat kirkasvetiset purot. Täällä voit nähdä paviaaneja ja Sykes-apinoita. Manyara-järvi muodostaa kolmasosan puiston pinta-alasta, ja sitä reunustavilla savanneilla laiduntaa puhveleita ja gnuuantilooppeja sekä norsu- ja seepralaumoja. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös leopardeja, hyeenoja ja harvinaisia puissa kiipeileviä leijonia. Itse Manyara-järvessä viihtyvät mm. virtahevot, flamingot ja pelikaanit.

Safari Serengetissä, Ngorongorossa ja Manyara-järvellä (4 yötä) & rantaloma Sansibarilla (6 yötä), 10 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 2286 €

Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 804 €

Tansania on tunnettu kauniista maisemistaan ja upeista kansallispuistoistaan. Matka vie sinut Tansanian kolmeen tärkeimpään kansallispuistoon. Ngorongoron suojelualueella pääset myös vierailemaan punapukuisten masaiden luona paikallisessa kylässä.

Serengetin kansallispuisto on Tansanian vanhin. Loputtomia savanneja rikkovat vain akaasiapuut, muutamat lammet ja yksittäiset vesialueet. Puiston alueella elävät käytännössä kaikki legendaarisimmat afrikkalaiset eläinlajit. Serengeti pitää hallussaan eläinmäärän maailmanennätystä, ja kansallispuisto toimii myös suuren eläinvaelluksen näyttämönä. Suuri eläinvaellus saa vuosittain sadat tuhannet gnuuantiloopit, seeprat ja gasellit vaeltamaan paikasta toiseen sadekauden mukaan.

Harva paikka vetää vertoja Serengetille, mutta yksi sellainen on Ngorongoron kraatteri, joka on kuin kadonnut paratiisi Serengetin lounaispuolella. Sammuneen tulivuoren jättämän kraatterin pohjalla elävät kaikki tunnetut savannieläimet.

Manyara-järven kansallispuisto on kooltaan vain 330 km2, mikä tekee siitä yhden Tansanian pienimmistä kansallispuistoista. Vaikka puistolla ei ole kokoa, pienellä alueella on sitäkin enemmän kaunista luontoa ja eläimiä. Kansallispuisto on Tansanian monipuolisin, sillä sen 200 km2 alueelta löytyy sademetsiä, jokia, savanneja ja tietenkin myös puiston nimeä kantava järvi. Täällä voit nähdä paviaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja, harvinaisia puussa kiipeileviä leijonia, norsuja, virtahepoja ja monia saaliseläimiä.

Sansibar sijaitsee Intian valtameressä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Safari Serengetissä, Ngorongorossa ja Manyara-järvellä, 4 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1450 €

Tansania on tunnettu kauniista maisemistaan ja upeista kansallispuistoistaan. Matka vie sinut Tansanian kolmeen tärkeimpään kansallispuistoon. Ngorongoron suojelualueella pääset myös vierailemaan punapukuisten masaiden luona paikallisessa kylässä.

Serengetin kansallispuisto on Tansanian vanhin. Loputtomia savanneja rikkovat vain akaasiapuut, muutamat lammet ja yksittäiset vesialueet. Puiston alueella elävät käytännössä kaikki legendaarisimmat afrikkalaiset eläinlajit. Serengeti pitää hallussaan eläinmäärän maailmanennätystä, ja kansallispuisto toimii myös suuren eläinvaelluksen näyttämönä. Suuri eläinvaellus saa vuosittain sadat tuhannet gnuuantiloopit, seeprat ja gasellit vaeltamaan paikasta toiseen sadekauden mukaan.

Harva paikka vetää vertoja Serengetille, mutta yksi sellainen on Ngorongoron kraatteri, joka on kuin kadonnut paratiisi Serengetin lounaispuolella. Sammuneen tulivuoren jättämän kraatterin pohjalla elävät kaikki tunnetut savannieläimet.

Manyara-järven kansallispuisto on kooltaan vain 330 km2, mikä tekee siitä yhden Tansanian pienimmistä kansallispuistoista. Vaikka puistolla ei ole kokoa, siellä on sitäkin enemmän kaunista luontoa ja eläimiä. Kansallispuisto on Tansanian monipuolisin, sillä sen 200 km2 alueelta löytyy sademetsiä, jokia, savanneja ja tietenkin myös puiston nimeä kantava järvi. Täällä voit nähdä paviaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja, harvinaisia puussa kiipeileviä leijonia, norsuja, virtahepoja ja monia saaliseläimiä.

Rantaloma Sansibarilla, 6 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 866 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 576 €

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.