• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaKeniaKenian ja Tansanian safari
12 päivää

Kenian ja Tansanian safari

Serengeti & Masai Mara: Vierailet kahdessa maassa, jotka kuuluvat maailman parhaisiin safarikohteisiin. Kierrät Keniasta Tansaniaan ja takaisin Keniaan ja halutessasi yhdistät matkaan rantaloman.

Kenian ja Tansanian safari Kenian ja Tansanian safari
12 päivää

Kenian ja Tansanian safari

Serengeti & Masai Mara: Vierailet kahdessa maassa, jotka kuuluvat maailman parhaisiin safarikohteisiin. Kierrät Keniasta Tansaniaan ja takaisin Keniaan ja halutessasi yhdistät matkaan rantaloman.

Valitse tämä matka, koska…

Tällä matkalla vierailet yhdellä kertaa kahdessa maassa, jotka itseoikeutetusti kuuluvat maailman parhaiden safarikohteiden joukkoon. Matkustat Keniasta Tansaniaan ja takaisin Keniaan, ja voit halutessasi vielä jatkaa matkaa rantalomalla.

Matka tarjoaa erityisen hienoja elämyksiä Itä-Afrikan jokavuotisen eläinvaelluksen aikaan, sillä matkasuunnitelma noudattaa lähes samaa reittiä kuin eläimetkin, eli läpi Tansanian Ngorongorosta Serengetiin ja sieltä Kenian Masai Maraan. Tämä kiehtova kiertomatka tarjoaa kuitenkin upeita elämyksiä ympäri vuoden. Sinua odottavat taatusti upeat safarielämykset myös siksi, että matka vie sinut moneen eri kansallispuistoon.

Klassisen safaritunnelman saavuttamisessa auttaa myös, että matkalla majoitutaan suurimmaksi osaksi perinteisissä ”safarileireissä”. Ja leireissä majoitutaan tietenkin safariteltoissa. Teltat ovat niin tilavia, että niissä mahtuu hyvin seisomaan, ja niiden varustuksiin kuuluvat muun muassa oikeat sängyt ja oma kylpyhuone. Kangasseinien läpi voit kuitenkin kuulla ja jopa haistaa ympäröivän luonnon. Ja juuri siitähän on kyse, kun puhutaan autenttisesta safarista!

Matka alkaa Amboselin kansallispuistosta Keniasta. Tunnistat puiston varmasti monista valokuvista, jotka usein esittävät Kilimanjaron edustalla vaeltavia norsuja. Matka jatkuu Tansaniaan ja Tarangiren kansallispuistoon, joka tunnetaan etenkin norsuistaan ja valtavista baobab- eli apinanleipäpuistaan. Ngorongoron kraatterissa sinua odottaa todellinen ”Jurassic Park” -elämys, jonka jälkeen maisemat muuttuvat jälleen dramaattisesti siirtyessäsi Serengetin mahtaville tasangoille. Useimmat safarimatkat päättyvät tänne, mutta tämä ei: ylität nimittäin rajan vielä kerran ja palaat Keniaan ja Masai Maraan. Matkan viimeinen etappi on Naivasha-järvi, josta palaat lopuksi Nairobin lentokentälle. Täältä voit vielä halutessasi jatkaa matkaa rantalomalle Mombasaan, Sansibarille tai Mauritiukselle.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Nairobiin, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 5 yötä Keniassa täysihoidolla
 • Amboselin kansallispuisto – näe norsulaumat Kilimanjaron juurella
 • Rajanylitys Kenian ja Tansanian välillä
 • 4 yötä Tansaniassa täysihoidolla
 • Tarangiren kansallispuisto – satojen norsujen laumat
 • Ngorongoron kraatteri – 30000 eläimen paratiisi.
 • Serengetin kansallispuisto – ”viittä suurta” etsimässä
 • Rajanylitys Tansanian ja Kenian välillä
 • Masai Mara – maailman suurin villieläinpopulaatio
 • Veneretki Naivasha-järvellä
 • Safariajelut nelivetoisella Land Cruiserilla
 • Pullo vettä joka päivä safariajeluilla
 • Kansallispuistomaksut
 • Sisäänpääsy- ja muut maksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Lento Nairobista Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Lähtöpäivä. Matka alkaa lennolla Keniaan välilaskun/välilaskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Nairobiin – Amboselin kansallispuisto

Paikallinen oppaamme on vastassa lentokentällä, kun saavut Nairobiin. Lentokentältä matka jatkuu etelään kohti Amboselin kansallispuistoa.
Vaikka Amboseli on yksi Kenian pienimmistä kansallispuistoista, se tarjoaa suuria luontoelämyksiä. Kansallispuisto tunnetaan etenkin norsuistaan ja huikeista näköaloista Kilimanjarolle, Afrikan korkeimmalle vuorelle. Amboseli oli ensimmäinen paikka maailmassa, jossa alettiin tutkia norsuja ja niiden elämää. Täällä havaittiin esimerkiksi, että norsut sekä juhlivat jälkeläistensä syntymää että surevat kuolleita perheenjäseniään. Suuri osa siitä, mitä tänä päivänä tiedämme norsuista, on Amboselin kansallispuistossa tehdyn tutkimuksen tulosta.
Lennon laskeutumisajankohdasta riippuen syöt lounasta joko matkan varrella tai saavuttuasi lodgeesi Amboselissa. Ensimmäiset safarielämykset ovat ohjelmassa jo samana iltapäivänä, jolloin on vuorossa jännittävä gamedrive-ajelu kansallispuistossa. Norsut ovat tietenkin kaikkien toivelistalla korkealla, ja uskallamme melkein antaa tälle iltapäivälle norsutakuun. Pidä kuitenkin silmät auki myös hyeenojen, seeprojen ja gnuuantilooppien varalta, minkä lisäksi voit hyvällä tuurilla bongata isoja kissoja.
Leiriin palattua on vuorossa illallinen, ja sen jälkeen uni jo maistuukin. Onko mitään hienompaa, kuin nukahtaa Afrikan savannin ääniin?

Päivä 3: Amboselin kansallispuisto

Tämä päivä vietetään safarilla Amboselissa. Kuivan ilmaston ja aukeiden tasankojen ansiosta eläinten näkemiseen on erittäin hyvät mahdollisuudet, ja näköalat ovat muutenkin todella hienoja. Nyt on hyvä tilaisuus ottaa melkeinpä pakollinen kuva traditionaalisesta afrikkalaisesta maisemasta, jossa norsut kulkevat akaasiapuiden koristaman tasangon poikki ja taustalla kohoaa mahtava Kilimanjaro – tässä maisemassa koko Afrikka kiteytyy!

Päivä 4: Amboseli – Tarangire. Rajanylitys Keniasta Tansaniaan

Tänään on edessä aikainen lähtö Amboselista. Saat kyydin Kenian ja Tansanian rajalle, jonne on ajomatkaa runsaat 1½ tuntia. Oppaasi auttaa sinua rajanylitykseen liittyvissä muodollisuuksista ja huolehtii siitä, että ylitys sujuu jouhevasti. Toisella puolella odottaa tansanialainen oppaasi, joka ottaa sinut vuorostaan hoiviinsa. Rajalta matka jatkuu autolla Arushan kautta Tarangiren kansallispuistoon.
Amboselin tapaan myös Tarangire tunnetaan norsuistaan. Siinä missä Amboselin maisemia luonnehtivat akaasiat, Tarangiressa maisemaa hallitsevat valtavat ikivanhat ja majesteettiset baobabit eli apinanleipäpuut.
Myös gnuuantiloopit, seeprat, kudut, impalat ja gasellit viihtyvät alueella. Saaliseläimet houkuttelevat luonnollisesti paikalle saalistajia, joten voit nähdä puistossa leijonia, leopardeja ja hyeenoja – ja jopa villikoiran, jos olet onnekas.
Eläimet saapuvat Tarangire-joelle ympäri vuoden, ja vaikka puistossa ei ole yhtä paljon vierailijoita kuin esim. Ngorongoron kraatterissa, unohtumattomat eläinelämykset ovat taattuja myös Tarangiressä.

Tarangireen saavuttua ajetaan edelleen Highview Hoteliin, jossa majoitut yhden yön.

Päivä 5: Highview’stä Ngorongoron kraatterin kautta Serengetiin

Ngorongoron kraatterin laidalla seistessä on vaikea olla ajattelematta Jurassic Park -elokuvia. Edessäsi avautuu maailman suurin yhtenäinen kaldera. Kaldera muodostuu, kun tulivuoren magmapesäke tyhjenee tulivuorenpurkauksessa, ja juuri näin tapahtui Ngorongorossa 2-3 miljoonaa vuotta sitten. Kraatterinpohja on pinta-alaltaan 260 km² ja runsaat 600 metriä syvä. Ravinnerikas vulkaaninen maaperä houkuttelee sankoin joukoin eläimiä, ja kraatterissa arvioidaan elävän pysyvästi yli 30000 eläintä. Yksi lajeista on uhanalainen pensassarvikuono, joita täällä suojelevat aseistetut riistanvartijat. Kirahvi on ainoa eläin, jota kraatterissa ei esiinny. Pitkillä ja kapeilla jaloillaan ne eivät pysty kävelemään alas jyrkkiä kraatterinseinämiä. Matka Tansaniaan ei ole täydellinen ilman vierailua Ngorongoron kraatterissa, joten se on tänään ensimmäisenä ohjelmassa. Kaikkialla näkyy eläimiä. Voit bongata useita leijonaperheitä, gnuuantilooppeja, puhveleita, seeproja ja valtavasti eri lintulajeja.
Keskipäivän aikaan jätät kraatterin taaksesi, kun matka jatkuu kohti Serengetiä. Ajomatka on harvinaisen kaunis. Maisemat muuttuvat pikkuhiljaa koko ajan tasaisemmiksi. Siellä täällä voit nähdä laiduntavia kirahveja ja seeproja sekä pieniä masaikyliä. Välillä auto joutuu odottamaan, kun masaipaimen ylittää tien vuohilaumoineen. Ylitettyäsi Serengetin rajan ei masaita enää näy. Sen sijaan kaikkialla näkyy eläimiä. Gnuu- ja seepralaumoja on niin pitkälle kuin silmä kantaa. Myös suurikokoiset kuningastrapit ovat täällä kotonaan. Kuningastrappi on Afrikan suurin lentokykyinen lintu, ja se viihtyy erityisesti gnuuantilooppien seurassa, koska se nauttii ruoakseen antilooppeja häiritseviä hyönteisiä.
Majoitut seuraavan yön keskellä Serengetin tasankoa ja voit jälleen kerran nukahtaa Afrikan kiehtovia ääniä kuunnellen.

Huomaa: Serengeti Wildebeest Camp on suljettu huhtikuussa ja toukokuussa 2019 remontin takia. Tänä aikana majoitus tapahtuu jossain muussa wild campissa.

Päivä 6: Safari Serengetin kansallispuistossa

Kokopäiväsafari Serengetissä ”Big Fiven” eli leijonan, leopardin, norsun, sarvikuonon ja puhvelin jäljillä. Sinulla on kokonainen päivä aikaa nauttia luonnosta ja eläimistä mahtavassa Serengetissä.

Puiston ekosysteemiä pidetään yhtenä maailman vanhimmista. On vaikea olla tuntematta sekä hämmästystä että nöyryyttä, kun istuu Land Cruiserissa uskomattoman monipuolisen ja vaikuttavan luonnon keskellä. Kuivien kausien ulkopuolella alueella esiintyy jo mainittujen eläinten lisäksi suuret määrät thomsoningaselleja, puhveleita, topiantilooppeja, grantingaselleja, hirviantilooppeja, pahkasikoja, kotkia, strutseja jne. Tänään pääset myös näkemään ja haistamaan suuret virtahevot, jotka kieriskelevät ”hippo pool” -lammissa.
Seuraavat kaksi yötä majoitut Ikoma Wild Campissa. Ikoma Wild Camp sijaitsee aivan Serengetin kaakkoisen osan ulkopuolella. Leiristä on henkeäsalpaavan kauniit näkymät Serengetin tasangoille, ja siellä on myös mahdollisuus kokea elämyksiä, jotka kansallispuiston sisällä eivät onnistuisi.

Huomaa: Ikoma Wild Camp on suljettu huhtikuussa ja toukokuussa 2019 remontin takia. Tänä aikana majoitus tapahtuu jossain muussa wild campissa.

Päivä 7: Walking safari ja gamedrive pimeän laskeuduttua

Ikoman sijainti kansallispuiston ulkopuolella mahdollistaa monia sellaisia aktiviteetteja, jotka eivät ole sallittuja puiston sisällä. Tänään saat nauttia juuri tästä mahdollisuudesta, sillä ohjelmassa on opastettu kävelyretki kauniissa luonnossa. Patikkaretkelle mukaasi lähtee sekä opas että aseistettu vartija. Safarin kuluessa voit nähdä gaselleja, antilooppeja, seeproja, gnuuantilooppeja, kirahveja, norsuja, hyeenoja, puhveleita – ja jopa leijonia. On mahtava kokemus vaeltaa villissä maastossa luonnon armoilla!
Illalla on ohjelmassa jälleen yksi ainutlaatuinen elämys, joka on mahdollista kokea vain kansallispuiston ulkopuolella, nimittäin pimeällä ajettava gamedrive. Suuri osa afrikkalaisen savannin eläimistä on aktiivisimmillaan yöaikaan. Kun aurinko ei enää paahda taivaan täydeltä, kasvinsyöjät uskaltautuvat aterioimaan yön pimeydessä. Viekkaat kissaeläimet tietävät tämän varsin hyvin. Toisin kuin päivällä, jolloin nämä tassuttelijat pääasiassa makoilevat varjossa huohottaen, voit hämärän aikaan nähdä niin leijonan kuin hyeenan vaeltamassa savannin halki ruoan perässä.

Suosittelemme ehdottomasti game drive -ajelua pimeän laskeuduttua. On taianomaista istua turvallisesti autossa pimeällä savannilla ja aistia ympärillä liikkuvat eläimet. Pimeydessä aistit herkistyvät, joten havaitset pensaikosta kuuluvat äänet selkeämpinä kuin päivällä.

Päivä 8: Serengeti – Masai Mara. Rajanylitys Tansaniasta Keniaan

Ikomasta matka jatkuu kohti pohjoista ja Kenian rajaa. Ylität rajan Isibanian kohdalla, ja Kenian puolella vastassa on oppaasi, joka huolehtii sinusta reissun viimeisten päivien ajan. Seuraava etappi on Masai Mara, jossa majoitut seuraavat päivät.

Päivä 9: Masai Mara

Eilen olit vielä Serengetin tasangoilla – tänään on vuorossa game drive -ajelu Masai Marassa. Mutta tiesitkö, että Masai Mara on itse asiassa osa Serengetin valtavaa ekosysteemiä? Masai Mara on kuitenkin huomattavasti Serengetiä pienempi, joten eläinkantakin on tiheämpi täällä kuin Kenian puolella rajaa. Masai Maran laajoilla tasangoilla voit nähdä laumoittain norsuja, gnuuantilooppeja, seeproja, virtahepoja, kirahveja, gaselleja ja muita ruohoa syöviä saaliseläimiä sekä niitä saalistavia leijonia, hyeenoja, leopardeja ja gepardeja.
Seuraavien päivien aikana pääset ihan lähelle monia eläimiä Land Cruiserin suojissa. Heinäkuusta lokakuuhun voit nähdä täällä yli miljoona gnuuantilooppia, satojatuhansia seeproja ja lukemattomia thomsoningaselleja, jotka joka vuosi taittavat 1200 kilometrin matkan Serengetiltä. Vaelluksen aikana monet niistä joutuvat Mara-joessa vaanivien niilinkrokotiilien saaliiksi.

Päivä 10: Masai Mara – Lake Naivasha

Tänään on vihdoin aika jättää hyvästit Masai Maralle ja aukeille tasangoille. Matka jatkuu nimittäin masaimaan läpi ohi vanhan Longonot-tulivuoren aina Naivasha-järvelle saakka. Naivasha-järvi on Ison hautavajoaman korkeimmassa kohdassa, 1890 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva makean veden järvi. Järvi on erityisen tunnettu virtahevoista, kirahveista, vesiantiloopeista ja vihermarakateista eli verveteistä sekä monipuolisesta linnustosta, johon kuuluu sekä paikallisia lajeja että muuttolintuja.
Iltapäivä on vapaata aikaa. Rentoudu uima-altaalla tai lähde kävelylle kauniiseen puutarhaan, jossa usein viihtyvät myös antiloopit, kirahvit ja apinat. Jos kaipaat liikuntaa safariautossa vietettyjen päivien jälkeen, voit varata lisämaksusta opastetun pyöräretken Hell’s Gaten kansallispuistoon. Suosittelemme pyöräretkeä lämpimästi. Hell’s Gaten maisemat ovat hyvin erilaisia verrattuna viime päivien aikana näkemiisi laajoihin ja aukeisiin tasankoihin, ja retken aikana saat aivan erilaisen perspektiivin Kenian luontoon!

Päivä 11: Lake Naivasha – Nairobi. Kotimatka

Varhain aamulla on ohjelmassa veneretki järvellä. Retken aikana kannattaa pitää silmät auki etenkin virtahepojen ja monien alueella elävien lintulajien varalta. Myöhemmin aamupäivällä otetaan suunnaksi Nairobi, jossa odottaa lounas. Iltapäivällä on vuorossa kaupunkikierros kiehtovassa Nairobissa.

Illalla on vihdoin aika siirtyä lentokentälle, josta alkaa kotimatka. Matkan aikana voi olla välilasku/ja.

Halutessasi voit myös jatkaa matkaa rentouttavalla rantalomalla Mombasassa, Sansibarilla tai Mauritiuksella.

Päivä 12: Kotiinpaluu

Saavut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Pidennä matkaasi

Koe Nairobin nähtävyydet, 2 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 380 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 380 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 380 €

Nairobi on Kenian pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1899 väliasemaksi brittiläiselle rautatielle, joka kulki Afrikan helmeksikin kutsuttuun Ugandaan. Tänä päivänä Nairobi on yksi Itä-Afrikan kosmopoliittisimpia kaupunkeja ja todellinen kulttuurien ja elämysten sulatusuuni, jonka tunnelmaan pääset sukeltamaan tällä jatkomatkalla.

Olet ehkä jo kuullutkin Nairobissa sijaitsevasta norsujen orpokodista, joka on nimeltään David Sheldrick Wildlife Trust. Joka keskipäivä ”orpokoti” avaa ovensa vierailijoille, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan pikkunorsujen ruokintaa tuttipulloilla. Kokemus on sekä hauska että koskettava, ja orpokodissa vierailun aikana voit päästä ihan lähelle pieniä norsuja ja opit paljon säätiön toiminnasta.

Olet varmasti kuullut myös tanskalaisen kirjailijan Karen Blixenin elämästä Afrikassa tai nähnyt elokuvan Minun Afrikkani, jota tähdittivät Meryl Streep ja Robert Redford. Elokuva alkaa sanoilla: ”I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills”. Karen Blixenin entinen kotitalo on muutettu museoksi, ja se on ehdoton vierailukohde Nairobissa käydessäsi. Karen Blixen on jättänyt merkittävän jäljen Nairobin alueen historiaan. Hänen mukaansa on nimetty esimerkiksi kokonainen kaupunginosa, Karen.

Tiesitkö, että Giraffe Centressä voit ruokkia kirahveja käsin? Kirahvikeskus kuuluu myös päivän ohjelmaan, samoin kuin vierailu Kazuri-korutehtaassa, joka työllistää yksinhuoltajaäitejä niin, että he voivat huolehtia lapsistaan.

Kaiken tämän pääset kokemaan tällä jatkomatkalla, johon kuuluu kahden yön majoitus Nairobissa sekä yksi kokopäiväretki.

Rantaloma Sansibarilla, 6 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 813 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 375 €

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Mahdollisuus huonetason korotukseen

Rantaloma Mombasassa, 6 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 575 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 555 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 115 €

Päätä safarimatkasi rantalomaan Mombasassa.

Vietä viikko rentoutuen valkeilla hiekkarannoilla palmujen katveessa, pulahda turkoosinsiniseen mereen ja snorklaile upeiden koralliriuttojen lomassa. Lomalla on aikaa myös tutustua Mombasaan, joka on Kenian toiseksi suurin kaupunki. Kaupungin kapeilla kaduilla voit nähdä merkkejä sekä swahili- että arabikulttuurista. Markkinoilla myyntipöydät notkuvat paikallisia ruokia ja eksoottisia mausteita.

Päivät Mombasassa ovat vapaasti käytettävissä, mutta voit halutessasi ostaa myös lisäretkiä, jos haluat tutustua paremmin Mombasan kaupunkiin tai sen ympäristöön.

Mauritius lapsiperheille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1.290 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 740 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista ja todellinen paratiisi, kun matkustat lasten kanssa. Saaren ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden ja paikalliset ovat erittäin ystävällisiä. Saarta ympäröivät kristallinkirkkaat vedet, ja sen lapsiystävällisiä rantoja suojaavat värikkäät koralliriutat, jotka tekevät saaresta täydellisen snorklauspaikan. Mauritiuksen luonto on uskomattoman kaunis, ja saaren maisemaan kuuluvat niin vehreät metsät ja pienet laguunit kuin vuorten rinteitä alas pulppuavat vesiputoukset.

Mauritius on ihanteellinen kohde koko perheelle, ja siellä riittää tekemistä kaikille niin vedessä kuin maallakin. 8 kilometrin päässä Flic-en-Flac-rannalta sijaitsee Casela Nature Park, jossa voit nähdä jättiläiskilpikonnia, seeproja, tiikereitä, leijonia, kirahveja, apinoita ja yli 1500 lintua. Voit esimerkiksi lähteä segway-ajelulle tai jännittävälle retkelle riippusiltoja pitkin – vaihtoehtoja on paljon.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Rantaloma Sansibarilla, 6 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 866 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 576 €

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Mauritius aikuisille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1290 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 750 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.