• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
8 päivää

Kenian perhesafari

Kaikkein perheystävällisimmällä Kenian matkallamme saatte yksityisen safariauton, majoituksen lapsiystävällisissä lodgeissa, upeita luontoelämyksiä ja mahdollisuuden jatkaa matkaa rantalomalla.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Kenian perhesafari Kenian perhesafari
8 päivää

Kenian perhesafari

Kaikkein perheystävällisimmällä Kenian matkallamme saatte yksityisen safariauton, majoituksen lapsiystävällisissä lodgeissa, upeita luontoelämyksiä ja mahdollisuuden jatkaa matkaa rantalomalla.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Nairobiin, ml. Kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 1 yö Nairobissa, sis. aamiaisen
 • Vierailu David Sheldrick -norsukeskuksessa Nairobissa
 • 1 yöpyminen lodgessa Naivasha-järven rannalla, sis. täysihoidon
 • Purjehdusretki Isossa hautavajoamassa Naivasha-järvellä
 • 3 yötä lapsiystävällisessä lodgessa Masai Marassa, sis. täysihoidon
 • Masai Mara – maailman suurin villieläinpopulaatio
 • Kuljetukset ja safariajelut nelivetoisessa Land Cruiserissa
 • Pullo vettä joka päivä safariajelulla
 • Sisäänpääsy- ja muut maksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla
 • Lento Nairobista Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu: matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Haluatko lastesi näkevän Afrikan villieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä pelkän Leijonakuningas-elokuvan sijasta? Silloin tämä perhesafari on sinulle.

Olemme koonneet oikean koko perheen seikkailumatkan ja kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että lapsilla kärsivällisyys on luonnostaan rajallinen. Matkalla majoitutte kodikkaissa hotelleissa ja lapsiystävällisissä lodgeissa toisiinsa yhdistetyissä huoneissa. Olemme myös ottaneet huomioon etäisyydet, jotka voivat Afrikassa olla pitkiä. Tällä matkalla ajomatkoja on vain juuri sen verran, että sitä voidaan sanoa oikeaksi safariksi. Saatte myös oman auton, joten jos lapset väsyvät tai huomaatte tarvitsevanne pillimehun tai pari, voitte pysähtyä milloin vain haluatte.

Matka alkaa vierailulla Nairobin kuuluisassa norsujen orpokodissa. Naivashajärvellä voitte nähdä virtahepoja, kirahveja ja apinoita. Seuraavaksi on vuorossa koko matkan kohokohta: Masai Mara ja kansallispuiston valtavat eläinlaumat. Safari sisältää kaiken: ateriat, juomat, kuljetuksen, opastuksen ja majoituksen.

Jos haluatte, voitte pidentää matkaa rantalomalla ja rentoutua muutaman päivän yhdessä safarin tapahtumia muistellen.

Miksi valita tämä matka?

 • Safarilla matkat ajetaan omalla, kuljettajan ajamalla autolla, ja majoitus tapahtuu yhdistettävissä huoneissa lapsiystävällisissä lodgeissa
 • Hintaan sisältyvät kaikki kuljetukset, ateriat, juomat, majoitukset ja opas koko safarin ajan
 • Paljon perheen pienimmille sopivia elämyksiä, kuten vierailu norsujen orpokodissa
 • Mahdollisuus pidentää matkaa rantalomalla safarin jälkeen

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Lähtöpäivä. Matka alkaa lennolla Keniaan välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Nairobiin

Paikallinen oppaamme on vastassa lentokentällä, kun saavutte Nairobiin. Teidät viedään hotelliin, jossa on yksi yöpyminen.

Nairobi on Kenian pääkaupunki ja yksi Itä-Afrikan suurimpia kaupunkeja. Siellä asuu 4 miljoonaa ihmistä. Alun perin kaupunki perustettiin Mombasasta ja Ugandaan kulkevan rautatielinjan pisteeksi, mutta siitä tuli nopeasti sekä suurriistan metsästäjien että turistien keskus. Nyt se on suurkaupunki, jossa on rikas liike- ja kulttuurielämä, ja Mombasa on ehkä Itä-Afrikan kosmopoliittisin kaupunki.

Päivä 3: Nairobi – Lake Naivasha

Sinut haetaan hotellista aamulla ja viedään elefanttien orpokotiin, The David Sheldrick Wildlife Trust -säätiöön. Säätiö pelastaa pieniä orpoja elefantin poikasia, kasvattaa niitä ja palauttaa ne takaisin luontoon. Elefanttien orpokoti avaa joka aamupäivä ovet tunniksi, jolloin kaikki voivat tulla vierailulle. Pääset aivan lähelle nuoria elefantteja, ja hoitajat kertovat elefanttien elämästä ja säätiön työstä. Se on kiehtova ja ainutlaatuinen kokemus.

Elefanttien orpokoti on tietenkin hyvin suosittu, ja koska aukioloaika on rajoitettu, voi vierailussa tulla kiirettä. Jos haluat eksklusiivisemman elämyksen, voit ryhtyä yhden elefantin sponsoriksi ja saada yksityisemmän kokemuksen elefanttien kanssa. Orpokoti avaa nimittäin joka iltapäivä tunniksi vain sponsoreille. Sponsorointi on vähintään 50 Yhdysvaltain dollaria vuodessa. Siinä tapauksessa suosittelemme lisäyötä Nairobissa. Lue lisää orpokodista ja sponsoriksi ryhtymisestä täällä: (https://www.sheldrickwildlifetrust.org/).

Matka jatkuu Nairobista autolla Naivasha-järvelle.

Naivasha-järvi on Ison hautavajoaman korkeimmassa kohdassa 1 890 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva makean veden järvi. Siellä odottaa purjehdusretki järvellä, joka tunnetaan virtahevoista, kirahveista, vesiantiloopeista ja vihermarakateista eli verveteistä sekä monipuolisesta linnustosta.

Päivä 4: Naivasha-järvi – Masai Mara

Tänään suunnataan Masai Maran upealle luonnonsuojelualueelle, Serengetin valtavan ekosysteemin kenialaiseen osaan, jonne lähdemme perhesafarille. Muista, että perheellä on oma yksityinen auto – ja siten vapaus pysähtyä, kun taukoa tarvitaan!

Masai Maran laajoilla tasangoilla kohtaamme laumoittain norsuja, gnuuantilooppeja, seeproja, virtahepoja, kirahveja, gaselleja ja muita ruohoa syöviä saaliseläimiä sekä niitä saalistavia leijonia, hyeenoja, leopardeja ja gepardeja.

Pääsemme ihan lähelle monia eläimiä Land Cruiserimme suojissa.

Safarilla on vaikea sanoa tarkasti, milloin ollaan missäkin. Ei ole kahta samanlaista päivää – mutta se vain lisää jännitystä!

Heinäkuusta lokakuuhun voidaan kokea eläinten pitkä vaellus. Siihen osallistuu yli miljoona gnuta ja puhvelia, pari sataa tuhatta seepraa ja valtavasti Thompson-gaselleja, jotka etsivät vettä ja tuoretta ruohoa. Vaelluksen aikana monet gaselleista joutuvat Mara-joessa vaanivien niilinkrokotiilien saaliiksi.

Safarin jälkeen voit rentoutua lodgessa upean tähtitaivaan alla ja kuunnella yön ääniä savannilta.

Majoitus:
Päivät 5-6: Perhesafari Masai Marassa

Seuraavina kauniina päivinä lähdetään game drive -ajeluille. Joinakin päivinä otat ehkä mukaan retkilounaan, joka nautitaan yhdessä upean näkymän äärellä. Sää ja luonto ratkaisevat, miltä päivät näyttävät. Samoin sinä itse!

Jos haluat vierailla masaikylässä, voit sopia retkestä safarioppaasi kanssa. Retki maksaa 25 USD per henki (ei sisälly matkan hintaan) ja se maksetaan suoraan masaille. Masait ovat ylpeä kansa, jotka elävät edelleen samaan tapaan kuin esi-isänsä 400 vuotta sitten.

Masait mittaavat varallisuuttaan lehmien ja vaimojen määrän perusteella. Mitä enemmän lehmiä ja vaimoja, sitä rikkaampana masaimiestä pidetään. Päivittäinen ruokavalio koostuu lehmänmaidosta ja -verestä, minkä lisäksi ruokalistalla voi olla maissipuuroa. Juhlatilaisuuksissa tarjoillaan omasta karjasta saatua lihaa.

Majoitus:
Päivä 7: Masai Mara – Nairobi – Kotimatka alkaa

Jännittävän perhesafarin jälkeen palaatte takaisin Nairobiin, mistä lennätte edelleen Mombasaan kohti uusia seikkailuja.

Masai Marasta on mahdollista ostaa suora lento Nairobiin, jolloin vältätte ajomatkan. Kysy meiltä lisätietoja.

Luonnollisesti voitte myös pidentää matkaanne rantalomalla joko Kenian rannikolla Mombasassa, trooppisella Mauritiuksella tai Sansibarin eksoottisella maustesaarella.

Päivä 8: Kotiinpaluu

Saavut Suomeen ihanan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Lapsiystävällinen rantaloma Mombasassa, 5 yötä

Suosittelemme safarimatkan päätteeksi koko perheen rentoa rantalomaa Mombasassa.

Mombasassa teitä odottavat liidunvalkeat hiekkarannat, vihreät palmut, turkoosi meri, värikkäät koralliriutat sekä vilkas rannikkokaupunki ja sen mielenkiintoinen historia. Majoitus tapahtuu viihtyisässä lapsiystävällisessä all inclusive -resortissa. Täällä koko perhe voi rentoutua, nauttia yhdessäolosta ja muistella safarin jännittäviä tapahtumia.

Rentoutukaa valkeilla hiekkarannoilla palmujen katveessa, pulahtakaa turkoosinsiniseen mereen ja snorklatkaa upeiden koralliriuttojen lomassa. Lomalla on aikaa myös tutustua Mombasaan, joka on Kenian toiseksi suurin kaupunki. Kävelyretkellä kaupungin kapeilla kaduilla voi nähdä merkkejä sekä swahili- että arabikulttuurista. Markkinoilla myyntipöydät notkuvat paikallisia ruokia ja eksoottisia mausteita.

Päivät Mombasassa ovat vapaita. Voitte viettää päivänne rentoutuen, uiden ja resortin mukavuuksista nauttien. Tarjolla on myös hyvä valikoima lisäretkiä, jos haluatte tutustua paremmin Mombasaan ja sen ympäristöön.

Rantaloma Sansibarilla, 6 yötä

Sansibar sijaitsee Intian valtamerellä ja koostuu Unguja- (joka tunnetaan epävirallisesti nimellä Sansibar) ja Pemba-pääsaarista sekä lukemattomista pienemmistä saarista. Sansibarin saarelta löytyy yltäkylläisesti sekä kulttuuria että luonnonkauneutta. Liidunvalkeat hiekkarannat, turkoosinsininen meri ja upeat koralliriutat. Lämmin ja aurinkoinen ilmasto ympäri vuoden. Dramaattinen historia, joka vilisee arabialaisia sulttaaneja, portugalilaisia merenkulkijoita, orjakauppiaita ja eurooppalaisia tutkimusmatkailijoita, jotka kaikki ovat jättäneet jälkensä saarelle. Ja yksi Afrikan kiehtovimmista kaupungeista, jonka arkkitehtuurissa näkyvät arabialaiset vaikutteet. Swahilikeittiön herkullisia antimia ja ystävällisiä paikallisasukkaita unohtamatta.

Rantaloma Mauritiuksella, 5 yötä

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 486 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 4 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.