• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
  • Omistautuneet matka-asiantuntijat
  • Testatut laatumatkat
  • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
  • Hintatakuu
  • 24/7 apu
  • Matkatakuurahaston jäsen

Majoitus: Kenia

Täällä voit lukea lisää majoituspaikoista, joita käytämme matkoillamme Keniaan. Voit myös katsella kuvia majoituspaikoista.

Amboseli Sopa Lodge

Amboselin kansallispuisto

Tämä viehättävä lodge sijaitsee Amboselin kansallispuistossa Kilimanjaro-vuoren juurella.

Lodgen tilavat mökit on sijoiteltu 200 hehtaarin kokoiselle alueelle, ja niitä ympäröivät kauniit puutarhat. Huoneita on kaikkiaan 83, ja kaikissa on veranta, kylpyhuone ja WC. Huoneet on sisustettu lämpimin värein, ja joidenkin huoneiden seinillä on upeita Masai-taiteen innoittamia seinämaalauksia.

Lodgessa on myös mahtavat ulkotilat uima-altaineen, josta on upeat näkymät Afrikan katolle.


Ol Tukai Lodge

Amboselin kansallispuisto

Lodgessa on 80 ylellistä 2 hengen mökkiä, joissa kaikissa on parisänky ja kylpyhuone. Nykyaikaiset ja mukavat mökit on rakennettu luonnonmateriaaleista, kuten kumipuusta, paikallisesta kivestä ja liuskekivestä.  Kaikissa huoneissa on oma terassi, josta on upea näköala Kilimanjaroa ympäröivien tasankojen yli. Voit myös rentoutua lodgen viihtyisässä uima-altaassa.

Huonetason korotus, hinta:
per yö per henki:  68 €

AA Lodge Amboseli

Amboselin kansallispuisto

AA Lodge Amboseli sijaitsee Kilimanjaron juurella vain 2 km päässä Amboselin kansallispuiston pääsisäänkäynnistä. Lodgelta avautuu huikean kaunis panoraamanäköala lumihuippuiselle Kilimanjarolle.

Lodgeen kuuluu sekä huoneita että telttoja, joissa on oma kylpyhuone, oma sisäänkäynti ja nykyaikaiset mukavuudet, kuten tallelokero, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin kahvin ja teen keittämiseen. Matkoillamme yövytään teltoissa, joiden sisustuksen monet alkuperäiset yksityiskohdat ja modernit mukavuudet luovat rentouttavaa ja viihtyisää tunnelmaa. Telttoja on yhteensä 29.

Ravintolassa ja baarissa on istumapaikkoja sisällä ja ulkona, joten ateriasta tai lasillisesta nauttiessasi voit samalla ihailla kauniita näköaloja savannille ja  Kilimanjarolle.

Safarin jälkeen voit  pulahtaa virkistäytymään lodgen uima-altaaseen tai lisämaksusta myös hemmotella itseäsi hieronnalla tai spa-hoidoilla. Iltaisin voit nauttia Masai-tanssiesityksistä tai rentoutua nuotiopaikalla lodgen baarimikon loihtiessa värikkäitä cocktaileja.

Sähköä ja lämmintä vettä on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, ja kaikissa yhteisissä tiloissa on ilmainen WiFi.


Amboseli Sentrim Lodge

Amboselin kansallispuisto

Amboseli Sentrim Lodge sijaitsee oman suljetun tiensä päässä lähellä Amboselin kansallispuiston sisäänkäyntiä. Lodgelta avautuu poikkeuksellisen hieno näköala Kilimanjarolle, Afrikan korkeimmalle vuorelle.

Matkoillamme majoitutaan erilleen pystytetyissä suurissa ja tilavissa teltoissa, joita lodgessa on yhteensä 60. Teltoissa on mukavat sängyt, pieni oleskelutila, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittovälineet, oma pieni kuisti sekä oma kylpyhuone, jossa on suihku, pesuallas ja WC.

Tapahtumarikkaan safaripäivän jälkeen voit rentoutua uima-altaalla tai vehreässä puutarhassa. Lisämaksusta on saatavilla myös hierontaa. Jos et ole saanut tarpeeksesi Afrikan upeasta luonnosta, voit nauttia siitä omassa rauhassasi telttasi kuistilta käsin tai lodgen aurinkoterassilta, joka toimii myös näköalapaikkana.

Ravintolassa on tarjolla laaja valikoima herkullisia annoksia, ja syödessäsi voit nauttia ainutlaatuisista vuorimaisemista. Päivän päätteeksi on mukava vielä nauttia yömyssy lodgen viihtyisässä baarissa. Vastaanotossa on ilmainen WiFi.

Huonetason korotus, hinta:
per yö per henki:  50 €

Lake Naivasha Country Club

Lake Naivasha

Lake Naivasha Country Club sijaitsee Naivasha-joen rannalla. Paikka suorastaan huokuu historiaa, ja se onkin yksi vanhimmista majoituspaikoista koko Keniassa.

Country Club rakennettiin vuonna 1937, ja se toimi pysähdyspaikkana Durbanista Lontooseen matkaaville lennoille, jotka siihen aikaan olivat erittäin pitkiä. Lentokone laskeutui järvelle, ja sillä aikaa kun konetta tankattiin, matkustajat saattoivat virkistäytyä vastarakennetun Country Clubin vieraanvaraisten isäntien hoivassa. Majapaikkaa on sittemmin uudistettu ja laajennettu, ja tänä päivänä siihen kuuluu 50 huonetta, jotka sijaitsevat suuressa, upeassa puutarhassa kauniiden puiden katveessa ja värikkäiden kukkien ympäröimänä. Siirtomaa-ajan tyyli ja historiallinen tunnelma ovat edelleen käsin kosketeltavissa.

Huonekategorioita on useampia, mutta kaikki huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja ja niiden varustuksiin kuuluvat oma kylpyhuone, TV, minibaari, ilmainen WiFi, tallelokero ja oma veranta.

Country Clubissa on myös ravintola, baari, spa ja uima-allas.


Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Tämä viihtyisä turistiluokan lodge sijaitsee aivan Naivasha-järven rannalla.

Lodgen 70 tilavaa huonetta on jaettu rakennuksiin, joissa kussakin on 10 huonetta. Alakerrassa on 6 huonetta ja yläkerrassa on 4 huonetta. Kaikissa huoneissa on pieni oleskelutila sekä oma terassi tai parveke. Huoneissa on myös kahvin- ja teenkeittovälineet, TV, tallelokero ja WiFi. Jos matkustat perheen kanssa tai isommalla joukolla, huoneet on mahdollista yhdistää.

Rakennuksia ympäröi valtava, hyvin hoidettu puutarha, joka muistuttaa klassista eurooppalaista puistoa. Jos päätät lähteä kävelylle puistoon, ei ole harvinaista, että kohtaat retkelläsi seepran, kirahvin tai impalan. Jos olet todella onnekas, voit nähdä villejä eläimiä omalta parvekkeeltasi tai aamiaisravintolasta. Puutarhassa on myös viihtyisä uima-allasalue, jossa on paljon tilaa aurinkotuoleille.

Lodgessa on ravintola, pieni kauppa ja mahdollisuus hierontaan.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Tämä lodge sijaitsee luonnonkauniilla paikalla suuren nurmialueen keskellä, ja sitä ympäröivät komeat puut ja akaasiapensaat. Vehreä ympäristö houkuttelee paikalle monia savannin eläimiä, joten täällä voit usein nähdä kirahveja, vesiantilooppeja, vervettejä tai gueretsa-apinoita.

Lodgessa on yhteensä 84 huonetta 21 mökissä, joissa on värikkäät kiviseinät niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Kaikissa mökeissä on panoraamaikkunat ja avoimet verannat.

Lodge tarjoaa myös erilaisia palveluja ja mukavuuksia, kuten saunan ja hienon ulkouima-altaan.


Ilkeliani Camp

Masai Mara Nationalpark

Jos haaveilet klassisesta afrikkalaisesta safarileiristä, valitse Ilkeliani. Leirin kaikki 17 telttaa on valmistettu kankaasta, joten täällä majoittuessasi olet aina lähellä luontoa. Mukavuuden takaavat muhkeat vuoteet, safarihenkiset kalusteet sekä oma kylpyhuone. Kaikissa teltoissa on lisäksi oma veranta, josta avautuu mahtava näköala.

Ateriat nautitaan autenttiseen safarityyliin pitkien pöytien ääressä messiteltassa, jossa voit tutustua muihin vieraisiin ja jutella yhdessä päivän tapahtumista ja kokemuksista. Illan tullen sytytetään leirinuotio, jonka ympärillä vietetään iltaa tähtitaivaan alla aina siihen asti, kun on aika vetäytyä yöpuulle masai-saattajan johdolla. Leirin aluetta ei nimittäin ole aidattu, joten pimeän tultua masait saattavat vieraat kaikkialle – aivan kuin perinteisellä safarilla!


Keekorok Lodge

Masai Mara

Keekorok Lodge on yksi Masai Maran klassikoista. Lodge rakennettiin vuonna 1962, ja se oli Masai Maran suojelualueen ensimmäinen lodge. Lodgea on luonnollisesti sen jälkeen remontoitu, joten se on edelleen viehättävä eikä ole menettänyt alkuperäistä charmiaan.

Lodge on rakennettu pääasiassa luonnonmateriaaleista, kuten puusta ja kivestä, minkä ansiosta se sulautuu hyvin ympäröivään luontoon. Keekorok Lodge on myös aivan suuren eläinvaelluksen reitin varrella.

Kaikki huoneet on sisustettu kauniisti paikallisella taiteella, ja niissä kaikissa on parveke. Luonnollisesti kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone ja WC.

Lodgen hienoin ominaisuus on varmasti pitkä kävelysilta, joka johtaa pieneen baariin. Baarista puolestaan on upea näköala pienelle järvelle, joka vilisee virtahepoja. Täydellinen paikka nauttia jokailtainen “sundowner”-drinkki!

Lodgen mukavuuksiin kuuluvat luonnollisesti myös uima-allas ja viihtyisä aurinkoterassi. Hotelli tarjoaa myös hierontapalveluja sekä ilmaisen WiFin kaikkialla lodgen alueella.

Huonetason korotus, hinta:
Per yö per henki:  48 €

Mara Simba Lodge

Masai Maran kansallinen suojelualue

Neljän tähden Mara Simba Lodge sijaitsee Talek-joen rannalla. Lodge on rakennettu ympäröivän luonnon ehdoilla, eikä ole helppo uskoa, että siihen kuuluu jopa 84 huonetta. Viihtyisä puutarha on hyvin hoidettu ja täynnä eksoottisia lintuja, mutta heti lodge-alueen toisella puolella vallitsee jo villi luonto. Rakennuksissa on käytetty pääasiassa neutraalin värisiä luonnonmateriaaleja, jotka luovat aitoa safaritunnelmaa. Yhteisistä tiloista on hieno näköala virran yli, joten voit jo aamiaisella seurata joelle juomaan tulevia norsuja. Lodgessa on uima-allas, ravintola, baari ja pieni matkamuistomyymälä.

Huoneet sijaitsevat pienissä, kaksikerroksisissa “taloissa”, joissa on kussakin 6 huonetta. Kaikki “talot” on liitetty toisiinsa ja päärakennukseen korotetuilla kävelysilloilla, jotka valaistaan kauniisti illan tullen. Tilavissa huoneissa on kaikissa oma kylpyhuone ja veranta.

Jos haluat kokea vielä autenttisemman afrikkalaisen safarielämyksen, valitse telttamajoitus Mara Simba Lodgessa. Kaikissa teltoissa on oma terassi ja kylpyhuone, mutta luonnon äänet ja tuoksut tuntuvat kangasseinienkin läpi. Kyseessä on todellakin aito afrikkalainen safarielämys!

Hinta huonetason korotukselle:
Mökistä telttaan, per yö per henki:  75 €

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nationalpark

Viihtyisä telttaleiri Mara Leisure Camp sijaitsee Talek-joen varrella Masai Maran kansallisella suojelualueella, joka on yksi Kenian tunnetuimmista luontoalueista.

Leirillä pääset aivan lähelle luontoa, ja telttakankaan läpi voit niin kuulla kuin haistaakin ympärillä olevan villin luonnon!

Mara Leisure Campissa on muista leireistä poiketen myös uima-allas, jossa on mukava viilentyä päivän safarin jälkeen. Viihtyisällä oleskelualueella on ilmainen WiFi, ja leirissä on myös oma ravintola.

Leiri koostuu 22 erikokoisesta teltasta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja WC. Kaikissa teltoissa on puulattia, ja ne on pystytetty korotettujen tasojen päälle, mikä takaa hyvän ilmanvaihdon. Joissain teltoissa sisäänkäynti tapahtuu tavallisesta ovesta, mutta useimmissa on perinteinen kangasovi klassiseen safarityyliin! Kaikissa teltoissa on tilaa myös pöydälle ja tuoleille sekä sisällä että ulkona.


Mara River Camp

Masai Mara Nationalpark

Location, location, location…

Mara River Camp on viihtyisä klassinen safarileiri, joka sijaitsee Masai Maran luoteisosassa. Leiristä on suora näköala Marajoelle, jossa uiskentelevat virtahevot ja krokotiilit. Viimeksi mainittujen elämää on erityisen mielenkiintoista seurata suuren eläinvaelluksen aikaan, kun ne odottavat kita ammollaan ohi kulkevia saaliseläimiä.

Mara River Camp on yksi Masai Maran vanhimmista safarileireistä, jossa vallitsee edelleen aito vanhanajan safaritunnelma.

Leiriin kuuluu 22 kangastelttaa, joissa asuessa voit kuulla ja haistaa ympäröivän luonnon. Mukavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä jokaisessa teltassa on oma kylpyhuone, ympäri vuorokauden toimiva sähkö sekä oma parveke, josta on näköala Marajoelle.

Ateriat tarjoillaan leirin omassa kodikkaassa ravintolassa, ja ruokahalua voi herätellä sundowner-drinkillä joelle antavalla terassilla. Leirissä on myös pieni uima-allas, jossa on mukava virkistäytyä pitkän safaripäivän jälkeen. Yhteistiloissa on WiFi.

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Huonetason korotus, hinta:
per yö per henki:  67 €

Masai Mara Sopa Lodge

Masai Maran kansallinen suojelualue

Masai Mara Sopa Lodgessa on 100 huonetta. Lodge on yksi Masai Maran suosituimmista. Lodgen sijainti Oloolaimutia Hillsin rinnealueella takaa upeat näköalat itäisen Masai Maran yli. Lodgessa on kaksi uima-allasta, joista toinen on lastenallas. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone ja veranta.


Sarova Mara Game Camp

Masai Maran kansallinen suojelualue

Masai Marassa voit halutessasi majoittua Mara Simba Lodgen sijasta tähän telttaleiriin huonetason korottamiseksi. Tämä on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat päästä lähemmäksi luontoa.

Sarova Mara Game Camp tarjoaa eturivin paikan yhteen luonnon mahtavimmista esityksistä. The Great Migration eli suuri eläinvaellus tapahtuu joka vuosi elokuun ja lokakuun lopun välisenä aikana. Yli 1,2 miljoonaa gnuuantilooppia ja 200.000 seepraa – Afrikan petoeläimet kannoillaan – kulkee tuhansien kilometrien matkan pois kuivilta alueilta ja kohti vehreämpiä laitumia.

Leiri koostuu luksusteltoista ja tarjoaa monenlaista nähtävää ja tehtävää. Voit esimerkiksi lähteä bongaamaan lintuja, pelata minigolfia tai kalastaa.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle:
Teltta, per yö, alkaen: per henki:  62 €
Teltta, per yö, alkaen: per lapsi:  47 €

Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Kodikas Tipilikwani Mara Camp sijaitsee Talek-joen rannalla. Leiri koostuu 20 teltasta, jotka ovat kaikki erittäin tilavia. Teltoissa on lakatut lattiat ja ne on sisustettu kodikkaasti ilmavilla verhoilla ja värikkäillä matoilla. Kylpyhuoneessa on osittain muuratut seinät. Kaikki teltat on rakennettu korokkeille, ja jokaiseen kuuluu oma veranta, josta avautuu upea näköala ympäröivään luontoon. Teltoissa on sähköt ympäri vuorokauden.

Leirin ravintolarakennuksen kiinteä lattia ja osittain muuratut seinät saavat sen vaikuttamaan enemmän luksushotellilta kuin ”leiriltä”, ja loungen pehmeillä sohvilla on mukava rentoutua päivän tapahtumia muistellen.

Tipilikwanissa on myös pieni uima-allas. Kokonsa puolesta se soveltuu ennemmin kastautumiseen kuin uimiseen, mutta pitkän safaripäivän jälkeen sekin tuntuu takuulla ihanalta! Yleisissä tiloissa on pääsääntöisesti WiFi.

Hinta on voimassa, kun majoittujia on neljä henkeä. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä hintaa kahden hengen majoitukselle.

Huonetason korotus, hinta:
per yö per henki:  67 €

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Kuvittele loikoilevasi lepotuolilla omalla isolla puuterassilla aivan oman telttasi ulkopuolella Masai Marassa. Voit kuulla virtahepojen kamppailevan lähellä leiriä sijaitsevalla Mara-joella, joka joka vuosi toimii suuren eläinvaelluksen dramaattisena näyttämönä.

Olet viettänyt koko päivän jännittävällä game drive -ajelulla Masai Marassa, mutta nyt sinulla on aikaa vain rentoutua ja kuunnella Afrikan ääniä. Telttasi on sisustettu klassisen safariteltan tyyliin, mutta ylellisellä tavalla. Teltassa on kangasseinät, hyttysverkoilla varustetut sängyt ovat pehmeitä, ja kylpyhuoneessa on juokseva lämmin vesi. Ummistat silmäsi ja ehkä torkahdat hetkeksi. Eläinten äänet kuuluvat kangasseinien läpi teltan sisään, joten heräilit muutamaan otteeseen edellisenä yönä kuuntelemaan niitä. Mutta kukapa ei kerran haluaisi herätä kaukaisuudesta kuuluvaan leijonien ärinään?

Harkitset pulahtamista uima-altaaseen virkistäytymään ennen auringonlaskudrinkkiä ja illallista. Mitä vain suunnitteletkin, Ashnil Marassa olet keskellä kaikkea – ja yhtä luonnon kanssa.

Leiriin kuuluu kaikkiaan 50 luksustelttaa.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle:
Luksusteltta, per yö, alkaen: per henki:  110 €

Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara

Olengoti Safari Campiin kuuluu itse asiassa kaksi leiriä: klassinen afrikkalainen telttaleiri sekä luksusmökeistä koostuva leiri.

Molemmissa leireissä painotetaan voimakkaasti ympäristötietoisuutta. Kaikki energia saadaan aurinkokennoista, ja kaikki leirillä käytetty puu on ekosertifioitua. Paikalliset masait ovat itse osallistuneet leirin rakentamiseen, ja rakennustyössä on käytetty pääasiassa paikallisia materiaaleja.

Yhteensä 11 luksusteltasta ja 6 luksusmökistä koostuva Olengoti Eco Safari Camp sijaitsee aivan Talek-joen rannalla.

Teltat ovat suuria ja tyylikkäästi sisustettuja. Vuoteissa on oikeat tyynyt ja pehmeät puuvillalakanat. Myös masaikulttuuri näkyy sisustuksessa, kuten värikkäissä seinävaatteissa ja käsintehdyissä kalusteissa.  Kaikki telttaseinät ovat kangasta – myös kylpyhuoneen. Kylpyhuoneessa on silti oikea WC-istuin, juokseva vesi ja suihku, joten vaikka asut teltassa ja voit kuulla ja haistaa heti kangasseinän ulkopuolelta alkavan savannin, et joudu tinkimään mukavuuksista.  Jokaisen teltan edessä on oma pikku ”kuisti”, jossa on safaripöytä ja -tuolit. Viihtyisällä kuistilla tulet varmasti viettämään tunnin ja toisenkin ympäröivää luontoa ihastellen.

Leirissä on myös yhteisteltta, jonka mukavat nahkakalusteet kutsuvat rentoutumaan päivällisen jälkeen. Päivällinen puolestaan tarjoillaan joko avoimen taivaan alla tai ravintolateltassa.

Mökit on rakennettu ekosertifioidusta puusta, varustettu aurinkopaneeleilla ja suunniteltu sopimaan harmonisesti luontoon. Mökeissä on tilaa makuuhuoneelle/olohuoneelle ja suurelle terassille, jossa on mukava viettää aikaa luonnosta ja maisemista nauttien. Mökit ovat riittävän suuria kahden aikuisen ja kahden lapsen perheelle.

Hinta huonetason korotukselle:
Huonetason korotus telttaan, per yö per henki:  44 €
Huonetason korotus mökkiin, per yö per henki:  81 €

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Aivan Nairobin kansallispuiston vieressä sijaitseva Eka Hotel Nairobi on tyylikäs ja moderni neljän tähden hotelli. Aivan hotellin lähellä sijaitsevat Karen Blixenin kotitalo, norsujen orpokoti ja monet muut kaupungin nähtävyydet.

Hotellissa on 167 moderniin tyyliin sisustettua huonetta, joissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, taulutelevisio, tallelokero, teen- ja kahvinkeittotarvikkeet ja ilmainen WiFi.

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja kaksi baaria sekä viihtyisä terassi uima-altaan vieressä. Jos makeahammasta alkaa kolottaa, voit vierailla paikallisessa kahvilassa, jossa on tarjolla kahvia ja herkullisia kotona leivottuja leivonnaisia. Hotelliin kuuluu myös spaosasto, jossa voit nauttia hemmottelevasta hieronnasta safariretken jälkeen.


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk Hotel on kansainvälisten standardien mukainen viiden tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Nairobissa.

Hotelli on rakennettu vuonna 1904 ja se on vuosien saatossa onnistunut säilyttämään historiallisen sisustuksensa, kauniin puutarhansa ja niistä huokuvan vanhan ajan tunnelman.

Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, spa ja kuntokeskus.


Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric on kansainvälisten standardien mukainen neljän tähden hotelli.  Hotelli sijaitsee turvallisella alueella keskellä Nairobia, ja sen mukavuuksiin kuuluvat mm. viihtyisä uima-allas, baari, ravintola ja snackbaari.


Samburu Sopa Lodge

Samburun kansallinen suojelualue

Samburu Sopa Lodge on rakennettu korkealle, ja sen ainutlaatuinen sijainti tarjoaa upean panoraamanäkymän lodgesta yli mahtavan Samburun.

Saapuessasi sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi lodgeen, joka koostuu 60 huoneesta ja jossa on tilaa enint. 120 vieraalle.
Lodgessa on uima-allas, lastenallas, ravintola, baari ja lounge-alue. Lisäksi lodgessa on WiFi.

Rakennusten designissa näkyy perinteinen Samburu-tyyli, ja huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Siinä missä perinteiset talot olivat hyvin matalia ja ikkunat pieniä, lodgen huoneissa on enemmän korkeutta, isommat ikkunat, enemmän lattiatilaa ja erilliset kylpyhuoneet.

Huoneiden paras ominaisuus on oma terassi, josta on näkymä juottopaikalle, johon eläimet usein tulevat virkistäytymään.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nationalpark

Majoituspaikan sijainti on lyömätön. Samburu Simba Lodgesta sinulle aukeaa näköala sekä joelle ja tasangoille, joissa mm. kirahvit, puhvelit, leijonat ja norsut nauttivat luonnon antimista.

Lodge koostuu 7 pienistä kaksikerroksista ”taloista”, joissa jokaisessa on 10 huonetta. Huoneet ovat sisustettu mukavaan afrikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, kattotuuletin, tee- ja kahvinkeittotarvikkeet ja kaikkein tärkein: suuri terassi tai parveke tasangon eläinten katseluun.

Lodgessa on oma eläinten juottopaikka ja ihmisille löytyy myös mukava uima-allas viilentymiseen. Majoituspaikassa on ravintola, allasbaari ja mahdollisuus hierontaan.

Lodgessa on myös pieni matkamuistomyymälä.


Samburu Intrepids Tented Camp

Samburu

Jos haluat kokea autenttisemman safarielämyksen Samburussa, suosittelemme korottamaan huonetasoa Samburu Intrepids Tented Campiin.

Leiri koostuu 28 hyvin varustellusta teltasta, joissa on hyttysverkot, kylpyhuoneet ja oma terassi – osasta on näköala savannille ja osasta joelle. Kaikissa teltoissa on kangasseinät ja -katto, joten voit sekä haistaa että kuulla luonnon teltan ulkopuolella.

Leirin ravintola ja baari houkuttelevat viihtymään ja nauttimaan jokinäkymistä niin aterioilla kuin muina aikoina.  Leirin uima-altaassa on mukava vilvoitella, ja lapsille on lisäksi oma ”kids club”.

Hinta huonetason korotukselle:
Luksusteltta, 2 yötä per henki:  116 €

Elephant Bedroom Camp

Samburu

Jos haluat hemmotella itseäsi, suosittelemme huonetason korottamista Elephant Bedroomiin. Elephant Bedroom on klassinen afrikkalainen telttaleiri parhaimmillaan – keskellä villiä luontoa mutta ylellisin mukavuuksin.

Leirin 12 telttaa on sisustettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan pehmeillä sängyillä, puulattioilla ja värikkäillä matoilla. Tilaa riittää sekä sängyille että pöydälle ja nojatuoleille. Kaikissa teltoissa on luonnollisesti oma kylpyhuone, jossa on juokseva vesi (kylmä ja kuuma). Kaikissa teltoissa on oma terassi, johon kuuluu pikkuinen plunge pool -allas, jossa on mukava vilvoitella kuumimpina päivinä.

Suurin houkutin on leirin oma ”lounge”. Istahda pehmeään nojatuoliin, tilaa kylmä juoma ja nauti upeasta näköalasta joelle. Tämä paikka on erityisen vaikea jättää taakseen, kun on aika jatkaa matkaa! Onneksi ravintolaan ei ole pitkä matka, sillä se sijaitsee loungen naapuriteltassa. Ruoka on herkullista, ja hyvällä onnella voit saada aamiaisvieraaksi leirin alueelle vaeltavan norsun.

Hinta on voimassa, kun matkustajia on neljä. Otathan meihin yhteyttä koskien hintaa, kun matkustajia on kaksi.

Hinta huonetason korotukselle:
Teltta, 2 yötä alkaen: per henki:  404 €

Ashnil Aruba Lodge

Itä-Tsavon kansallispuisto

Ashnil Aruba Lodge sijaitsee keskellä Itä-Tsavon kansallispuistoa, aivan Voi-joen yli rakennetun Aruba-padon vieressä. Suuri patoallas houkuttelee paikalle runsaasti eläimiä ja vesilintuja.

Lodgessa on 40 huonetta, joissa kaikissa on oma terassi. Huoneissa on myös tallelokerot ja kattotuulettimet.

Päärakennuksessa on ravintola, josta on upea näköala Aruba-padolle.

Tämän lisäksi lodgessa on viihtyisä ulkouima-allas, lounge-alue, baari ja jäätelökioski.


Severin Safari Camp

Länsi-Tsavon kansallispuisto

Severin Safari Camp tarjoaa luksusta ja hemmottelua keskellä villiä luontoa.

Aamu alkoi game drive -ajelulla. Nyt istut telttasi ulkopuolella omalla yksityisellä terassillasi ja taputtelet vatsaasi herkullisen lounaan jälkeen. Muistelet aiemmin aamulla näkemääsi kylläistä leijonaa, joka melkeinpä hyperventiloi ahmittuaan liian ison osan saaliiksi saamaansa puhvelia.

Edessäsi avautuu vehreä pensasmaisema, jossa Tsavon punainen maaperä antaa lähes kaikelle erikoisen punaisen sävyn. Seeprat ja norsutkin värjäytyvät tomusta punaisiksi.

Tätä voit odottaa safarilomalla Severin Safari Camp -luksusleirissä. Leiriin kuuluu 27 klassista afrikkalaista safaritelttaa, joissa on kaikissa oma kylpyhuone (ja luonnollisesti myös lämmin vesi), sähkö, pehmeät hyttysverkoilla varustetut vuoteet sekä oma yksityinen terassi.

Leirin alueella kiertelee masaisotureita. Leiri ei ole aidattu, joten masait toimivat vartijoina kierrellen alueella kellon ympäri ja huolehtien siitä, että villieläimet eivät yritä tulla leirialueen sisäpuolelle. Illalla masait saattavat sinut illalliselle ja jälkeenpäin takaisin teltallesi. Tunnet todella olevasi keskellä villiä luontoa – keskellä eläinten valtakuntaa eläinten ehdoilla.

Uima-altaalta voit hyvällä säällä nähdä mahtavan Kilimanjaron, Afrikan korkeimman vuoren.

Ateriat tarjoillaan ”Out of Africa” -ravintolassa, ja illan viimeisen drinkin voit nauttia leirinuotion ympärillä. Täältä voit nähdä suoraan valaistulle juomapaikalle, jonka äärelle janoiset eläimet kokoontuvat.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Länsi-Tsavon kansallispuisto

Kilaguni Serena Safari Lodge sijaitsee erinomaisella paikalla Kilimanjaro-vuoren ja Chyulu Hillsin vulkaanisten huippujen suojassa.

Klassisesta kivirakenteisesta lodgesta on näköala lodgen omalle juottopaikalle, jossa vierailee päivittäin norsuja, puhveleita ja monia muita villejä eläimiä.

Lodgessa on yhteensä 56 huonetta. Kaikissa huoneissa on oma veranta, ja osasta huoneita on näkymä juottopaikalle ja osasta Chyulu Hills -vuorille.

Lodgessa on keskeisellä paikalla sijaitseva olkikattoinen ruokailutila sekä luonnonkivestä rakennettu baari. Ruokailutilasta ja baarista pääsee terassille, josta on suora näkymä alas juomapaikalle.

Kun haluat rentoutua, voit pulahtaa lodgen uima-altaaseen ja nauttia auringosta aurinkoterassilla.

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.