• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaBotswanaVictorian putoukset, Botswana & Kapkaupunki
13 päivää

Victorian putoukset, Botswana & Kapkaupunki

Koe eteläisen Afrikan kolme parasta kohdetta yhden ja saman matkan aikana: mahtavat Victorian putoukset, Choben kansallispuisto Botswanassa ja suurkaupungin syke Kapkaupungissa.

Victorian putoukset, Botswana & Kapkaupunki Victorian putoukset, Botswana & Kapkaupunki
13 päivää

Victorian putoukset, Botswana & Kapkaupunki

Koe eteläisen Afrikan kolme parasta kohdetta yhden ja saman matkan aikana: mahtavat Victorian putoukset, Choben kansallispuisto Botswanassa ja suurkaupungin syke Kapkaupungissa.

Valitse tämä matka, koska…

Tässä matkassa yhdistyvät kaikki eteläisen Afrikan tärkeimmät kohokohdat: mahtavat Victorian putoukset Sambian ja Zimbabwen rajalla, safari upeassa Choben kansallispuistossa Botswanassa sekä elämää uhkuva ja kaunis Kapkaupunki Etelä-Afrikassa – vesiputous, safari ja suurkaupunki samassa matkapaketissa.

Jo lentokoneesta käsin voit nähdä ensimmäisen vilauksen maailman suurimmasta vesiputouksesta. Näkymä muistuttaa eniten maasta kohoavia pilviä, mitä ne tavallaan ovatkin: putouksista syntyvä vesisumu nimittäin nousee ylös satojen metrien korkeuteen. Voit tutustua Victorian putouksiin ja niiden ympäristöön omassa tahdissasi, kunnes matka jatkuu kohti Botswanaa.

Botswanassa majoitut kolme yötä lähellä Choben kansallispuistoa, jossa elää enemmän norsuja kuin missään muualla maailmassa. Chobe on fantastinen safarikohde myös siksi, että täällä sinulla on mahdollisuus osallistua sekä perinteiselle safariajelulle että jokisafarille Chobe-joella. Kansallispuiston eläimistö on rikas ja monipuolinen.

Matka huipentuu kauniiseen Kapkaupunkiin, jossa voit valita useista mielenkiintoisista lisäretkistä sen mukaan, millaisia elämyksiä mieluiten haluat kokea. Mahdollisuus matkan jatkamiseen rantalomalla Mauritiuksella.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Livingstoneen, Sambiaan, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • 3 yötä Livingstonessa Victorian putousten läheisyydessä, sis. aamiainen
 • Kuljetus Sambian Livingstonesta Botswanaan Choben kansallispuistoon
 • 3 yötä Choben kansallispuistossa Botswanassa, sis. aamiainen ja illallinen
 • Risteily Chobe-joella
 • Gamedrive-ajelu Choben kansallispuistossa
 • Lento Botswanan Kasanesta Kapkaupunkiin, ml. kuljetus
 • 4 yötä Kapkaupungissa, sis. aamiainen
 • Lento Kapkaupungista Suomeen, ml. kuljetus
 • Mahdollisuus matkan jatkamiseen rantalomalla Mauritiuksella
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Tänään on lähtöpäivä, ja matka alkaa lennolla Sambiaan. Matkalla on välilasku/välilaskuja. 

Päivä 2: Saapuminen Victorian putouksille

Saapuessasi Sambian Livingstoneen sinua on vastassa paikallisen yhteistyökumppanimme edustaja, joka kuljettaa sinut hotellillesi. Majoitut seuraavat kolme yötä Sambesi-joen rannalla.  

Päivät 3-4: Elämyksiä Victorian putouksilla

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita. Suosittelemme kuitenkin, että varaat yhden tai useamman retken jo kotoa käsin, sillä paikkoja on usein rajoitetusti ja joissain paikoissa osallistujien lukumäärä on rajoitettu. 

Kävelyretki vesiputouksilla on luonnollisesti yksi asia, mitä et saa missata. Erityisesti Knife Edge Bridge- sillalle kannattaa ehdottomasti kävellä. Sillalta avautuu ainutlaatuisen upea näköala vesiputouksille, mutta sadekaudella (n. marras-huhtikuussa) sinun kannattaa varautua siihen, että kastut lähes läpimäräksi. Ilma on kuitenkin lämmin, joten luonnonvoimien todistaminen läheltä on kastumisen uhallakin hieno kokemus!  

Tekemisestä ei ole täällä pulaa. Putouksia ympäröivällä alueella on tarjolla valtavasti erilaisia aktiviteetteja ja unohtumattomia elämyksiä.  

Lisäretket

Tarjoamme laajan valikoiman mielenkiintoisia lisäretkiä: Helikopterilennolla vesiputousten yllä pääset näkemään Victorian putoukset aivan erilaisesta ja todella vaikuttavasta perspektiivistä. Putoukset on mahdollista nähdä koko pituudeltaan vain ilmasta käsin. Suosittelemme myös vierailua Elephant Café -ravintolassa – ruoka on uskomattoman herkullista ja elämys on takuulla ikimuistoinen! Auringonlaskuristeily Sambesi-joella tarjoaa unohtumattoman kauniita maisemia, ja junamatka The Royal Livingstone Express -junalla vie sinut historiallisiin siirtomaa-ajan tunnelmiin. Valinta on sinun. 

Alla on valikoima mahdollisia lisäretkiä: 

Päivä 5: Kuljetus Victorian putouksilta Choben kansallispuistoon Botswanaan

Sinut noudetaan hotelliltasi, josta alkaa ajomatka kohti Botswanaa. Matka kestää n. 2-4 tuntia riippuen siitä, kuinka pitkään joudutaan odottamaan rajanylityspaikalla Kazungulassa. Kazungula on pieni kylä, joka sijaitsee Sambesi-joen varrella peräti neljän maan eli Sambian, Zimbabwen, Botswanan ja Namibian rajalla. Matkasi vie Sambiasta Botswanaan, ja joki ylitetään paikallisella lautalla. Siirryt itsenäisesti Botswanan puolelle, jossa sinua pyydetään astumaan (kengät jalassa) kemikaaleilla kyllästetylle matolle, joka puhdistaa jalkineesi mahdollisista tarttuvista sairaudenaiheuttajista (kasvi- ja eläinsairauksien). Tämä on verrattain hitaasti etenevä, mutta hyvin afrikkalainen kokemus.  

Majoitut seuraavat kolme yötä Kasanessa, Choben alueen tärkeimmässä kaupungissa. 

Päivä 6: Choben kansallispuisto

Tänään tutustutaan kansallispuistoon. Päivän ohjelmaan kuuluu perinteinen gamedrive-ajelu sekä rentouttava jokiristeily, jonka aikana sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä lähelle virtahepoja.  

Botswanan hallitus on sitoutunut kestävään matkailuun, ja sen ansiosta pääset nauttimaan täällä vielä varsin koskemattomasta luonnosta ja rikkaasta eläimistöstä. Choben kansallispuistossa voit nähdä mm. puhveleita, norsuja, leijonia, gepardeja ja leopardeja. Kannattaa kääntää katse välillä myös yläilmoihin ja alueen rikkaaseen linnustoon. Täällä elää mm. Botswanan kaunis kansallislintu sininärhi. 

Illan tullen palataan takaisin lodgelle, jossa odottaa illallinen. 

Päivä 7: Choben kansallispuisto

Päivä on vapaata aikaa. Voit vaikkapa vain rentoutua uima-altaalla ja nauttia kauniista näköaloista joelle. Voit myös varata lisäretkiä kansallispuistoon, joko kotoa käsin tai paikan päällä lodgesta.  

Päivä 8: Kasane – Kapkaupunki

Tänään matka vie hotellilta lentokentälle. Ajomatka lentokentälle kestää noin 7 minuuttia – mikäli tiellä ei satu seisomaan norsuja (tämä ei ole lainkaan harvinainen ongelma Kasanessa). 

Kasanesta lennät Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan, jossa paikallinen edustajamme on sinua vastassa lentokentällä. Saat kyydin hotellillesi, jossa majoitut Afrikan-seikkailusi viimeiset neljä yötä. 

Päivät 9-11: Kapkaupunki

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaata aikaa, eikä tekemisestä takuulla ole puutetta. 

Kapkaupunki sijaitsee kauniin ja kuuluisan Pöytävuoren juurella, josta voit nauttia näkymistä Hyväntoivonniemelle, viininviljelysalueille, tummansiniselle Atlantille ja Nelson Mandelan vankilasaarelle Robben Islandille. Juuri Robben Island kuuluu kaikkien Kapkaupungin-kävijöiden ”must”-kohteiden listalle.  

Toinen merkittävä kohde Kapkaupungissa vierailevien matkailijoiden keskuudessa on kaupungin vanha satama-alue, joka tunnetaan nimellä Victoria & Alfred Waterfront. Täällä kuluu helposti kokonainen päivä kaupoissa kierrellessä, hauskoja esityksiä katsellessa, kahviloissa istuessa, kömpelöille hylkeille nauraessa ja jäätelöstä nauttiessa. 

Kapkaupunki tarjoaa myös monia historiallisia nähtävyyksiä, mielenkiintoisia rakennuksia ja museoita sekä paljon hyviä ravintoloita.  

Päivä 12: Kotimatka alkaa

Tänään on aika jättää hyvästit Etelä-Afrikalle. Sinut noudetaan hotelliltasi ja ajetaan lentokentälle, josta lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen. 

Päivä 13: Kotiinpaluu

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen. 

Pidennä matkaasi

Mauritius aikuisille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1290 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Mauritius lapsiperheille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1.290 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 740 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista ja todellinen paratiisi, kun matkustat lasten kanssa. Saaren ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden ja paikalliset ovat erittäin ystävällisiä. Saarta ympäröivät kristallinkirkkaat vedet, ja sen lapsiystävällisiä rantoja suojaavat värikkäät koralliriutat, jotka tekevät saaresta täydellisen snorklauspaikan. Mauritiuksen luonto on uskomattoman kaunis, ja saaren maisemaan kuuluvat niin vehreät metsät ja pienet laguunit kuin vuorten rinteitä alas pulppuavat vesiputoukset.

Mauritius on ihanteellinen kohde koko perheelle, ja siellä riittää tekemistä kaikille niin vedessä kuin maallakin. 8 kilometrin päässä Flic-en-Flac-rannalta sijaitsee Casela Nature Park, jossa voit nähdä jättiläiskilpikonnia, seeproja, tiikereitä, leijonia, kirahveja, apinoita ja yli 1500 lintua. Voit esimerkiksi lähteä segway-ajelulle tai jännittävälle retkelle riippusiltoja pitkin – vaihtoehtoja on paljon.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 994 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.