• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaSafari Krugerissa, Kapkaupunki & viinialue
12 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & viinialue

Maailmanluokan safariseikkailu, herkullista ruokaa ja erinomaisia viinejä – kuulostaako hyvältä yhdistelmältä? Tämä jännittävä ja monipuolinen matka tarjoaa nämä kaikki yhdessä paketissa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & viinialue Safari Krugerissa, Kapkaupunki & viinialue
12 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & viinialue

Maailmanluokan safariseikkailu, herkullista ruokaa ja erinomaisia viinejä – kuulostaako hyvältä yhdistelmältä? Tämä jännittävä ja monipuolinen matka tarjoaa nämä kaikki yhdessä paketissa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Johannesburgiin, ml. lentokenttäkuljetus
 • Paikallinen englantia puhuva opas/kuljettaja
 • 3 yötä Pestana Kruger Lodgessa Krugerin kansallispuiston vieressä sis. puolihoito
 • 1 kokopäivän safariajelu Krugerin kansallispuistossa
 • Lento Nelspruitista Kapkaupunkiin, ml. kuljetus
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa sis. aamiainen
 • Kuljetukset Kapkaupungin ja viinialueella sijaitsevan Spierin kylän välillä
 • Kokopäiväretki viinialueella, ml. viininmaistelua, nähtävyyksiä ja ajelu Wine Tramilla eli ”viiniratikalla”
 • 2 yötä Spier Hotelissa viinialueella, sis. aamiainen
 • Mahdollisuus pidentää matkaa viinialueella
 • Lento Kapkaupungista Suomeen, ml. kuljetus
 • Pääsymaksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tämä matka alkaa autenttisella safariseikkailulla. Majoitut kodikkaassa 4 tähden lodgessa, josta on näköala suoraan Krugerin kansallispuistoon. Krugerissa käyt jännittävällä safariajelulla Big Five -eläinten ja muiden kiehtovien safarieläinten jäljillä. Aikaa riittää myös rentoutumiseen, maisemista nauttimiseen ja vaikka retkeen lumoavan kauniille Panoraamareitille.

Luontoelämysten jälkeen matka jatkuu viehättävään Kapkaupunkiin.

Jos rakastat hyvää ruokaa ja haluat lomaltasi unohtumattomia gastronomisia elämyksiä, Kapkaupunkia parempaa kohdetta ei ole helppo löytää. Kaupunki on todellinen kulttuurien sulatusuuni, ja sen voi myös maistaa! Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin omassa tahdissasi tai halutessasi varata erilaisia lisäretkiä kattavasta valikoimastamme.

Matka huipentuu kahden yön majoitukseen kuuluisalla Spierin viinitilalla, joka sijaitsee Etelä-Afrikan viinialueella Kapkaupungin ulkopuolella.

Miksi valita tämä matka?

 • Klassinen safari Krugerin kansallispuistossa tarjoaa autenttisia safarielämyksiä Big Five -eläinten jäljillä
 • Haluat monipuolisen loman, joka tutustuttaa sinut kaikkiin Etelä-Afrikan klassisiin kohokohtiin
 • Paljon hyviä tilaisuuksia tutustua Kapkaupungin herkulliseen monikulttuuriseen keittiöön
 • Maistele palkittuja eteläafrikkalaisia viinejä Kapkaupungin lähellä sijaitsevalla viinialueella

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Johannesburgiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen ja kuljetus Krugerin kansallispuistoon

Paikallinen oppaamme on vastassa Johannesburgin lentokentällä. Täältä matka jatkuu itään kohti maailmankuulua Krugerin kansallispuistoa. Seuraavat kolme yötä majoitut viihtyisässä lodgessa, josta on näköala kansallispuistoon.

Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Istahda terassille, nauti kylmä juoma ja ota rennosti, sillä safariseikkailusi alkaa jo seuraavana aamuna!

Päivä 3: Safari Krugerin kansallispuistossa

Safarikokemusta on vaikea pukea sanoiksi niille, jotka eivät koskaan ole käyneet safarilla. Kun istut safariauton kyydissä varhain aamulla ja ajat sillan yli kansallispuistoon, jossa elää enemmän eläimiä kuin lähes missään muualla maailmassa, et voi olla tuntematta perhosia vatsassasi. Mitä kaikkea päivä tuokaan tullessaan? Mitä eläimiä tulen näkemään, ja kuinka monta?

Tänään on sinun vuorosi nauttia huikeista safarielämyksistä, sillä edessä on jännittävä safariajelu Krugerin kansallispuiston eläinten jäljillä.

Ajelulla pyritään luonnollisesti bongaamaan kaikki Big 5 -eläimet, mutta niiden lisäksi tulet näkemään todella paljon muitakin kiehtovia eläimiä, kuten kirahveja, seeproja, lukemattomia impaloja ja kauniita isokorvaisia kuduja. Vesiantilooppi on helppo tunnistaa sen valkoisesta takamuksesta, joka saa eläimen näyttämään siltä kuin se olisi juuri noussut valkoiseksi maalatulta WC-istuimelta! Myös Krugerin linnut ansaitsevat erityismaininnan. Täällä voit nähdä kotkia, haikaroita, korppikotkia ja monia muita mielenkiintoisia lajeja kaikissa sateenkaaren väreissä ja kaikissa kokoluokissa.

Kukaan ei tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, ja juuri se tekeekin safarista niin jännittävän!

Myöhään iltapäivällä palataan takaisin lodgelle, jossa sinua odottaa maukas illallinen.

Päivä 4: Vapaa päivä

Päivä on vapaata aikaa. Voit rentoutua lodgen uima-altaalla ja nauttia maisemista, ja jos kaipaat tekemistä, voit varata ylimääräisen safariajelun tai retken Panoraamareitin henkeäsalpaaviin maisemiin. Valinta on sinun!

Päivä 5: Krugerin kansallispuisto – Kapkaupunki

Krugerin kansallispuiston jälkeen on vuorossa kaupunkiloma Kapkaupungissa. Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät Etelä-Afrikan kauneimpaan kaupunkiin. Perillä sinua on vastassa paikallisen yhteistyökumppanimme edustaja. Hän kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat neljä yötä.

Päivät 6-8: Kapkaupunki

Ympärillä kohoavat jylhät vuoret, lukemattomat upeat luontokohteet, vitivalkoiset hiekkarannat, hyvät shoppailumahdollisuudet, mielenkiintoiset nähtävyydet ja valtavat valikoimat laadukkaita ravintoloita, jotka tarjoavat unohtumattomia gastronomisia elämyksiä. Kapkaupunki tarjoaa kaiken tämän, minkä lisäksi se on yksi maailman kauneimmista kaupungeista.

Seuraavat päivät ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin omassa tahdissasi ja omalla tavallasi.

Jos rakastat hyvää ruokaa, olet juuri oikeassa paikassa. Klassikoita, kuten bobotieta, biltongia, hyppyantilooppi-carpacciota ja bunny chow’ta löytyy kaikkialta. Monissa ravintoloissa uskalletaan myös yhdistellä uutta ja vanhaa rohkein ottein, ja etenkin erilaiset fuusiokeittiöt ovat täällä voimissaan.

Jos haluat vierailla suosituissa nähtävyyksissä, kuten Robben Islandilla, townshipeissä tai Pöytävuorella, suosittelemme varaamaan retken jo kotoa käsin ennen matkaa, sillä paikkoja on usein rajoitetusti.

Päivä 9: Kapkaupunki – kokopäiväretki viinialueelle

Kapkaupungista on aika jatkaa matkaa viinialueen vehreisiin maisemiin. Ajomatkaa on vain tunnin verran, mutta perille päästyäsi voit tuntea astuneesi kokonaan toiseen maailmaan. Edessäsi avautuvat syvänvihreät viiniviljelmät, siellä täällä näkyy kauniita Kapmaan hollantilaiseen tyyliin rakennettuja taloja, ja taustalla kohoavat jylhät vuoret, jotka omalta osaltaan tekevät viinialueesta niin otollisen juuri viininviljelylle.

Tämän päivän aikana käydään maistelemassa viinejä kolmella eri viinitilalla Paarlissa, Stellenboschissa ja Franshhoekissa. Stellenboschissa tehdään opastettu kävelyretki vanhassa kaupungissa ja tutustutaan viinitilaan. Franschhoekissa on vuorossa hauska ajelu kuuluisalla ”Wine Tramilla”, joka on viinitilojen välillä kulkeva raitiovaunu. Reitti vie läpi kauniin Helshoogten solan, ja loppupäivästä saavut perille Spierin viinitilalla sijaitsevaan hotelliisi, missä majoitut seuraavat kaksi yötä.

Majoitus:
Päivä 10: Viinialue

Päivä on vapaata aikaa. Spier on pienen maalaiskylän kokoinen, joten tekemistä ja nähtävää riittää. Voit lähteä leppoisalle kävelyretkelle, hemmotella itseäsi spahoidoilla, pulahtaa hotellin uima-altaaseen tai ajella Segwaylla – ja tietenkin voit maistella tilalla tuotettuja viinejä.

Majoitus:
Päivä 11: Viinialue – Kotimatka alkaa

Tänään on aika sanoa näkemiin Etelä-Afrikalle. Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään Kapkaupungin lentokentälle, mistä lennät välilaskun/-laskujen kautta Suomeen.

Päivä 12: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Mauritiuksella, 5 yötä

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 658 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.