• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaSafari Krugerissa, Kapkaupunki & Victorian putoukset
13 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Victorian putoukset

Matkustatko ensimmäistä kertaa eteläiseen Afrikkaan? Tämä matka tarjoaa sekä safarielämyksiä että suurkaupungin sykettä Kapkaupungissa. Kierros huipentuu mahtavien Victorian putousten pärskeisiin.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Victorian putoukset Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Victorian putoukset
13 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Victorian putoukset

Matkustatko ensimmäistä kertaa eteläiseen Afrikkaan? Tämä matka tarjoaa sekä safarielämyksiä että suurkaupungin sykettä Kapkaupungissa. Kierros huipentuu mahtavien Victorian putousten pärskeisiin.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Johannesburgiin, ml. lentokenttäkuljetus
 • Paikallinen englantia puhuva opas/kuljettaja
 • 3 yötä Pestana Kruger Lodgessa Krugerin kansallispuiston vieressä sis. puolihoito
 • 1 kokopäivän safariajelu Krugerin kansallispuistossa
 • Lento Nelspruitista Kapkaupunkiin, ml. kuljetus
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa sis. aamiainen
 • Lento Kapkaupungista Livingstoneen Sambiaan, ml. lentokenttäkuljetus
 • 3 yötä Avani Victoria Falls Resort -lodgessa Livingstonessa Victorian putousten vieressä, sis. aamiainen
 • Mahdollisuus jatkaa matkaa Victorian putouksilla
 • Lento Livingstonesta Suomeen, ml. kuljetus kentälle
 • Pääsymaksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Tämä matka sopii erinomaisesti ensikertalaiselle, joka ei ole aiemmin vieraillut eteläisessä Afrikassa. Matka vie sinut kolmeen eteläisen Afrikan parhaaseen kohteeseen ja tarjoaa niin safarielämyksiä Krugerissa kuin kaupunkielämää Kapkaupungissa ja luontoelämyksiä Victorian putouksilla.

Ensimmäinen etappi on Krugerin kansallispuisto, jossa on tiedossa autenttinen afrikkalainen safari. Tiedämme kokemuksesta, että matka kannattaa aloittaa juuri safarilla. Mikään ei nimittäin tunnu yhtä afrikkalaiselta kuin mahtavan urosnorsun näkeminen luonnollisessa elinympäristössään!

Kapkaupungissa palaat hetkeksi takaisin länsimaisempaan kulttuuriin. Täällä pääset nauttimaan kaikesta, mitä hyvään kaupunkilomaan kuuluu: herkullisesta ruoasta ja erinomaisista viineistä, vaikuttavista nähtävyyksistä, hyvistä shoppailumahdollisuuksista ja mielenkiintoisista museoista.

Matka huipentuu vierailuun maailman suurimmalla vesiputouksella eli Victorian putouksilla, jotka eivät jätä ketään kylmäksi – eivätkä kuivaksi.

Me huolehdimme luonnollisesti kaikista kuljetuksista, joten sinun tarvitsee vain nauttia matkan tarjoamista elämyksistä. Olemme sisällyttäneet jokaiseen kohteeseen myös vapaita päiviä, jolloin voit päättää ohjelman ja tahdin itse.

Miksi valita tämä matka?

 • Näet kolme merkittävää afrikkalaista nähtävyyttä kohtuuhintaan
 • Saat hyvän maistiaisen siitä, mitä eteläisellä Afrikalla on tarjottavanaan
 • Matka tarjoaa paljon erilaisia, monipuolisia ja vaikuttavia elämyksiä
 • Mukana on myös vapaita päiviä, jolloin voit päättää ohjelmasta itse.

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Lento Suomesta Johannesburgiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Johannesburgiin ja kuljetus Krugerin kansallispuistoon

Sinut noudetaan Johannesburgin lentokentältä ja kuljetetaan lodgeen, jossa majoitut seuraavat kolme yötä. Iltapäivällä voit nauttia lodgen mukavuuksista, loikoilla uima-altaalla ja rentoutua pitkän lentomatkan jälkeen.

Päivä 3: Safari Krugerin kansallispuistossa

Tänään on vuorossa yksi koko matkan kohokohdista: autenttinen safari Krugerin kansallispuistossa.

Game drive -ajelulle lähdetään heti aamiaisen jälkeen, ja Krugerin kansallispuistossa vietetään kokonainen päivä safarielämysten merkeissä. Opas pyrkii varmistamaan, että näet päivän aikana kaikki Big 5 -eläimet. Mahdollisuudet siihen ovat erittäin hyvät, sillä puiston eläimistö on runsas ja monipuolinen. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että yksi safarin viehätyksistä on juuri se, ettei koskaan voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan.

Tänään kannattaa muistaa pakata kiikarit mukaan, sillä niiden avulla voit auttaa opasta eläinten bongaamisessa. Mitä useampi silmäpari, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ehditte keräämään kaikki viisi ja monta muutakin lajia!

Puolenpäivän tienoilla pidetään lounastauko sopivassa paikassa puiston keskellä. Puistossa on useita leirialueita, joiden kahviloista voit ostaa lounasta.

Hauskan safaripäivän jälkeen palataan takaisin lodgelle, jossa voit nauttia upeasta auringonlaskusta terassilla ja istahtaa sitten hyvin ansaitun illallisen ääreen.

Päivä 4: Vapaa päivä

Päivä on vapaata aikaa, joten voit päättää ohjelmasta itse. Halutessasi voit varata maksullisen lisäretken – miltä kuulostaisi esimerkiksi retki kuuluisalle Panoraamareitille? Voit myös vierailla Chimp Edenissä tai vain viettää päivän lodgessa rentoutuen. Valinta on sinun!

Päivä 5: Krugerin kansallispuisto – Kapkaupunki

Tänään on aika sanoa näkemiin norsuille ja kirahveille.

Sinut noudetaan lodgelta ja kuljetetaan lentokentälle, josta lennät Kapkaupunkiin. Lentokentällä sinua on vastassa paikallinen oppaamme, joka vie sinut hotelliisi. Majoitut Kapkaupungissa seuraavat neljä yötä.

Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivät 6-8: Elämyksiä Kapkaupungissa

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita. Suosittelemme, että käyt ainakin Waterfrontin alueella, jossa on valtava valikoima ravintoloita, kauppoja ja kaikenlaista viihdykettä. Kävelyretki Company’s Gardenissa on myös hyvä vaihtoehto, ja jos olet kiinnostunut modernista taiteesta, kannattaa suunnata Zeitz Museum of Contemporary Art -museoon.

Saatavilla on laaja valikoima maksullisia retkiä, joiden joukosta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Suosituimmat retket myydään nopeasti loppuun, joten jos tiedät jo nyt haluavasi kokea esimerkiksi valassafarin, käydä Robben Islandilla tai patikoida Pöytävuorelle jne., suosittelemme retken varaamista jo kotoa käsin ennen matkan alkamista.

Päivä 9: Kapkaupunki – Victorian putoukset

Vuorossa on Afrikan-seikkailusi viimeinen etappi: Sambian ja Zimbabwen rajalla sijaitsevat mahtavat Victorian putoukset.

David Livingstone näki putoukset ensimmäisenä eurooppalaisena melottuaan kanootillaan alas Sambesijokea. Paikalliset ovat antaneet putouksille nimen ”Savu, joka jylisee” (Mosi-oa-Tunya). Livingstone nimesi putoukset uudelleen kuningattarensa mukaan.

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta lennät Sambian Livingstoneen. Perillä sinua ollaan taas vastassa lentokentällä, ja saat kyydin hotellillesi. Majoitut seuraavat kolme yötä Victorian putousten kupeessa.

Majoitus:
Mahdollisuus huonetason korotukseen:
Päivät 10-11: Elämyksiä Victorian putouksilla

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita. Itse vesiputouksilla voi hyvin käydä ilman opasta, mutta ympäröivillä alueilla on tarjolla myös monenlaista muuta hauskaa, jännittävää ja haastavaa tekemistä. Jos haluat esimerkiksi ruokkia norsuja, voit tehdä sen Elephant Café -ravintolaan suuntautuvalla retkellä. Helikopterilento puolestaan tarjoaa paremman käsityksen vesiputousten massiivisesta koosta. Vaihtoehtoja riittää! Muista varata myös riittävästi aikaa vesiputouksilla käymiseen – valtavien vesimassojen vyöryä kannattaa ihailla ainakin kaksi kertaa.

Päivä 12: Kotimatka alkaa

Sinut noudetaan hotelliltasi hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä. Saat kyydin lentokentälle, josta kotimatkasi alkaa.

Päivä 13: Kotiinpaluu

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Choben kansallispuiston norsut, 3 yötä

Jos haluat varmistaa näkeväsi matkallasi norsuja, sinun kannattaa valita kohteeksi Choben kansallispuisto Botswanassa. Täällä voit nimittäin nähdä enemmän norsuja kuin missään muualla Afrikan mantereella. Chobessa elää vähintään 50000 norsua – joidenkin mukaan peräti 120000 yksilöä. Lisäksi voit nähdä laumoittain puhveleita, gnuuantilooppeja, seeproja, kirahveja, antilooppeja, leijonia, virtahepoja ja krokotiileja sekä lukuisia eri lintuja, kuten esimerkiksi haikaroita, mehiläissyöjiä ja korppikotkia. Ei ole myöskään harvinaista bongata hyeenoja, leopardeja tai jopa villikoiria. Botswanaa ei suotta pidetä yhtenä Afrikan parhaista safarikohteista!

Choben kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen safarielämyksen, johon kuuluvat niin perinteiset gamedrive-ajelut kuin erilaiset aktiviteetit elämää kuhisevalla Chobe-joella.

Tämä neljän päivän jatkosafari Chobessa tarjoaa parasta, mitä kansallispuistolla on tarjottavanaan niin maalla kuin vesilläkin. Olemme lisänneet ohjelmaan myös yhden vapaan päivän, jolloin voit lisämaksusta osallistua retkelle esimerkiksi majesteetillisille Victorian putouksille tai ylimääräiselle jokiristeilylle tai safariajelulle. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Botswanan parhaat puolet matkallasi Afrikassa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 792 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.