• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaSafari Krugerissa, Kapkaupunki & Garden Route
15 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Garden Route

Kolme Etelä-Afrikan upeinta kohdetta yhdessä paketissa: jännittävä safari Krugerin kansallispuistossa, kaupunkiloma viehättävässä Kapkaupungissa ja opastettu kiertomatka upeista maisemistaan tunnetulla Garden Route -rannikkoreitillä.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Garden Route Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Garden Route
15 päivää

Safari Krugerissa, Kapkaupunki & Garden Route

Kolme Etelä-Afrikan upeinta kohdetta yhdessä paketissa: jännittävä safari Krugerin kansallispuistossa, kaupunkiloma viehättävässä Kapkaupungissa ja opastettu kiertomatka upeista maisemistaan tunnetulla Garden Route -rannikkoreitillä.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Johannesburgiin, ml. lentokenttäkuljetus
 • Paikallinen englantia puhuva opas/kuljettaja
 • 3 yötä Pestana Kruger Lodgessa Krugerin kansallispuiston vieressä sis. puolihoito
 • 1 kokopäivän safariajelu Krugerin kansallispuistossa
 • Lento Nelspruitista Kapkaupunkiin, ml. lentokenttäkuljetus
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa sis. aamiainen
 • 6 päivän opastettu kiertomatka Garden Routella, lähtö ja paluu Kapkaupungista
 • 5 yötä tasokkaissa 3 ja 4 tähden hotelleissa Garden Routella aamiaisella sekä 1 x lounas ja 1 x illallinen
 • Sisäänpääsymaksu Cango Caves -luoliin
 • Sisäänpääsymaksu Safari Ostrich Farm -strutsitilalle
 • Sisäänpääsymaksu Monkeyland Primate Sanctuary -apinakeskukseen
 • Veneretki Knysnan laguunissa
 • Sisäänpääsymaksu Bartolomeu Dias Museum Complex -museokeskukseen Mossel Bayssa
 • Pääsymaksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Lento Kapkaupungista Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Etelä-Afrikka on pullollaan mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ja nähtävyyksien välillä voi olla vaikea valita. Maa ei ole turhaan saanut lempinimeä ”A World in One Country” (maailma yhdessä maassa).

Tällä matkalla sanonta tulee todeksi, sillä kiertomatkan aikana pääset kokemaan Etelä-Afrikan monipuoliset nähtävyydet laidasta laitaan.

Matka alkaa safarilla maailman eläinrikkaimpiin luonnonpuistoihin kuuluvassa Krugerin kansallispuistossa. Jännittävän safariseikkailun jälkeen on vuorossa kaupunkiloma uskomattoman kauniilla paikalla sijaitsevassa Kapkaupungissa. Kapkaupungissa päivät ovat vapaita, joten ohjelmasta päätät itse. Voit valita aktiviteetit oman mielesi mukaan, mutta jos mielessäsi on jokin tietty kohde, voimme luonnollisesti auttaa sopivan retken valinnassa.

Kapkaupungin jälkeen on vuorossa kauniita maisemia ja hätkähdyttäviä kontrasteja opastetulla kierroksella, joka vie sinut ensin Klein Karoon alueella sijaitsevaan Oudtshoorniin. Täällä sinua odottavat aromaisemat, vuoret, viiniviljelmät ja strutsifarmit. Vuoristosolan toisella puolella alkaa Etelä-Afrikan ”puutarhareitti” Garden Route, jonka henkeäsalpaavat maisemat ovat maailmankuuluja. Rannikon maisemat ovat samanaikaisesti karuja ja uskomattoman kauniita, ja Etelä-Afrikan monet vastakohdat tekevät viimeistään täällä suuren vaikutuksen.

Jos matkasi osuu kesäkuun ja marraskuun välille, sinulla on hyvät mahdollisuudet nähdä valaita rannikkovesissä. Luontoelämyksiä, kaupunkikulttuuria ja upeita maisemia – tämä on todellakin ”A World in One Country”.

Miksi valita tämä matka?

 • Seikkaile Big Five -eläinten jäljillä Krugerin kansallispuistossa
 • Nauti kaupunkilomasta tunnelmallisessa Kapkaupungissa ja päätä itse, mitä haluat tehdä
 • Ihaile maisemia Garden Routella, joka on yksi maailman kauneimmista rannikkoreiteistä
 • Ota rennosti ja anna kuljettajan huolehtia ajamisesta

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Johannesburgiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen ja kuljetus Krugerin kansallispuistoon

Johannesburgissa sinut noudetaan lentokentältä ja kuljetetaan lodgeesi, jossa majoitut seuraavat kolme yötä.

Loppupäivä on vapaata aikaa rentoutua pitkän lentomatkan jälkeen. Voit esimerkiksi hemmotella itseäsi rentouttavalla hieronnalla tai pulahtaa uima-altaaseen virkistäytymään. Myös lodgen terassilla on mukava istuskella, siemailla viileää juomaa ja nauttia rauhassa näköaloista Krugerin kansallispuistoon. Voit nähdä ensimmäiset norsut jo nyt, sillä ne hakeutuvat usein joen rantaan uimaan ja juomaan.

Päivä 3: Safari Krugerin kansallispuistossa

Tänään on aikainen herätys, sillä edessä on jännittävä safaripäivä Krugerin kansallispuistossa!  Puistossa elää rikas ja monipuolinen eläimistö, ja vaikka emme voi ennustaa, mitä tulet päivän aikana näkemään, yksi asia on varma: safariajelusta tulee takuulla ikimuistoinen elämys. Kruger on yksi maailman eläinrikkaimmista alueista. Lähes 20 000 km2 kokoisessa luonnonpuistossa elää muun muassa n. 12 000 norsua, 27 000 puhvelia ja 90 000 impalaa – ja niitä saalistamassa noin 1 500 leijonaa.

Tänään vietät koko päivän kansallispuistossa, lukuun ottamatta pienessä paikallisessa kahvilassa pidettävää lounastaukoa.

Eläimet ovat aktiivisimmillaan varhain aamulla ennen kuin aurinko on ehtinyt lämmittää ympäristön liian kuumaksi. Voit nähdä leijonan tallustelemassa kotiin öiseltä metsästysretkeltään, norsun mutustelemassa tuoreita lehtiä ja impaloita laiduntamassa aamukasteisella niityllä.

Keskipäivällä koko puisto tuntuu laiskistuvan. Aurinko paahtaa ja eläimet lepäilevät, joten nyt on hyvä hetki käydä lounaalla. Tähän aikaan päivästä kannattaa keskittyä katselemaan maisemia. Tutkiskele esimerkiksi puistossa kasvavia eksoottisia puita ja yritä bongata mahdollisimman monta uutta lintua. Voit myös harjoitella jälkien tunnistamista auton viereisessä hiekassa.

Iltapäivällä eläimet alkavat taas heräillä. Norsut siirtyvät lammikoiden äärelle juomaan ja kylpemään, ja varjossa venyttelevät kissaeläimet alkavat suunnitella seuraavaa jahtiaan.

Yön ajaksi puisto suljetaan yleisöltä. Silloin eläimet saavat olla rauhassa autoilta, valoilta ja ihmisiltä. Auringon laskiessa on siis aika ajaa takaisin lodgelle, missä odottavat kylmä olut ja tukeva illallinen.

Päivä 4: Vapaa päivä

Tämä päivä on vapaata aikaa. Voit rentoutua lodgella ja katsella maisemia terassilla, nauttia uima-altaasta ja käydä vaikka hieronnassa. Voit myös varata lisäretken (varattava samaan aikaan matkan kanssa).

Päivä 5: Krugerin kansallispuisto – Kapkaupunki

Sinut noudetaan lodgelta ja kuljetetaan lentokentälle, mistä lennät Kapkaupunkiin. Perillä sinua on vastassa paikallisen yhteistyökumppanimme edustaja. Hän kuljettaa sinut hotellillesi, jossa majoitut seuraavat neljä yötä.

Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivät 6-8: Elämyksiä Kapkaupungissa

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin rauhassa omassa tahdissasi. Valinnanvaraa riittää: lähde vaikka shoppailemaan ja herkuttelemaan Victoria & Alfred Waterfrontin historialliselle satama-alueelle tai vieraile jossain kaupungin monista mielenkiintoisista museoista.

Voit myös varata retken laajasta valikoimastamme, jos mielessäsi on jokin tietty kokemus tai elämys. Suosittelemme, että varaat retket jo kotoa käsin ennen matkaa. Monet retkistä ovat erittäin suosittuja, ja vapaita paikkoja on vaikea löytää lyhyellä varoitusajalla (tällaisia retkiä ovat esimerkiksi veneretki Robben Islandille, patikkaretki Pöytävuorella, valassafari ja haihäkkisukellus).

Päivä 9: Kapkaupunki – Oudtshoorn

Aamiaisen jälkeen sinut noudetaan hotelliltasi. Tänään alkaa matkan kolmas ja viimeinen osuus: opastettu kiertomatka kauniilla Garden Routella. Virallinen ”Garden Route” on 300 km pitkä rannikkotie, joka kulkee Mossel Baysta (Länsi-Kap) Storms Riveriin (Itä-Kap).

Kiertomatkan ensimmäinen etappi on Oudtshoornin kaupunki. Vaikka Oudtshoorn ei varsinaisesti ole Garden Routen varrella, se on ehdottomasti visiitin arvoinen. Oudtshoorn on maailman strutsipääkaupunki, ja sinne ajetaan pitkin kuuluisaa R62-tietä, jonka sanotaan olevan ”maailman pisin viinireitti”. Reitti kulkee läpi Klein Karoon eli Pienen Karoon alueen, joka tarjoaa Garden Routeen verrattuna hieman erilaisia, mutta omalla tavallaan viehättäviä maisemia. Karoo on hedelmällinen aroalue, jonka maisemiin kuuluvat niin vuoret kuin vehreät viiniviljelmätkin. Matkan varrella on pieniä kyliä, joista yhdessä poiketaan lounasaikaan. Täällä voit halutessasi ostaa lounasta.

Strutsien lisäksi Oudtshoornin suurin vetonaula on tippukiviluolasto Cango Caves. Yli 20 miljoonaa sitten muodostuneissa luolissa käydään ihmettelemässä vaikuttavia stalaktiitteja ja stalagmiitteja, jotka on valaistu kauniisti. Luoliin tutustutaan opastetulla kierroksella.

Seuraavan yön vietät Oudtshoornissa, missä illallinen hotellissa sisältyy majoitukseen.

Päivä 10: Oudtshoorn – Knysna

Aamiaisen jälkeen on aika käydä katsomassa Oudtshoornin toista tärkeää nähtävyyttä eli strutseja. Strutsitilalla tutustutaan strutsinkasvatukseen ja kuullaan, miten juuri Oudtshoornista on tullut maailman strutsipääkaupunki. Tilan omassa myymälässä myydään hienoja matkamuistoja.

Seuraavaksi matka jatkuu kohti viehättävää Knysnan kaupunkia. Ennen lähtöä poiketaan ravintolassa, missä voit ostaa lounasta.

Matka Oudtshoornista Knysnaan vie muutaman tunnin, ja matkan aikana maisemat muuttuvat dramaattisesti. Ensimmäinen osuus kulkee Klein Karoon läpi, mutta Outeniqua-solan jälkeen alkavat Garden Routen kuuluisat rannikkomaisemat tulla näkyviin.

Garden Route ei ole – ehkä vastoin odotusta – saanut nimeään siisteistä maisemapuutarhoista tai maissi-, porkkana- ja kurpitsaplantaaseista. Nimitys ”Garden Route” on vain tulosta erityisen tehokkaasta markkinointikampanjasta. Nimi ei kuitenkaan ole täysin harhaanjohtava; reitin varrella on paljon monimuotoista luontoa, vihreitä metsiä, pitkiä valkoisia hiekkarantoja, eläimiä viliseviä suojeltuja laguuneja ja pieniä viihtyisiä kyliä ja kaupunkeja. Kontrastit ovat suuria ja etäisyydet suhteellisen pieniä, joten alue sopii erinomaisesti luonnonystävän lomakohteeksi.

Perillä Knysnassa kirjaudut hotelliin, jossa majoitut seuraavat kaksi yötä. Loppupäivä on vapaata aikaa. Opas voi kertoa vinkkejä hyvistä ravintoloista – Knysnan ravintolavalikoima on laaja, ja etenkin kala- ja äyriäisruokien ystävät löytävät täältä paljon hyvä illallispaikkoja.

Päivä 11: Knysna – Monkeyland ja Bloukrans Bridge

Knysnan hotellista on noin puolen tunnin ajomatka Plettenberg Bayn lähellä sijaitsevaan Monkeyland Primate Sanctuary -apinakeskukseen. Täällä asuu noin 550 vankeudesta pelastettua apinaa, jotka saavat elää ”vapaina” suojelualueella, joka on pinta-alaltaan yksi maailman suurimmista. Suojelualueella on ohjelmassa opastettu kävelyretki sademetsän siimeksessä. Retken aikana opas kertoo eri apinalajeista, joita puistossa voi nähdä. Yksi retken kohokohdista on 128 metriä pitkän riippusillan ylittäminen. Puunlatvojen välissä kulkevalla sillalla pääset ihan lähelle apinoiden luonnollista elinympäristöä.

Plettenberg Baysta on 30 minuutin ajomatka Bloukrans-sillalle, joka on sekin yksi Garden Routen kohokohdista. Bloukrans Bridge on maailman korkein benjihyppypaikka, ja pelkästään rohkeiden hyppääjien katseleminen saa monet hengästymään!

Iltapäivän päätteeksi palataan takaisin Knysnaan, missä majoitut vielä yhden yön. Ilta on vapaata aikaa, joten voit suunnata vaikka lempiravintolaasi.

Päivä 12: Knysna – Hermanus

Aamupäivällä on ohjelmassa veneretki Knysnan laguunissa ja vierailu Featherbed Nature Reserve -luonnonsuojelualueella. Luonnonsuojelualueen vetonauloja ovat hienot näköalapaikat ja ainutlaatuinen kasvillisuus ja eläimistö. Täällä tehdään noin 2 kilometrin kävelyretki metsässä ja alueelle ominaisella ”fynbos”-kasvillisuusvyöhykkeellä.

Seuraavaksi nautitaan herkullinen lounas, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Mossel Bayta. Seuraavaksi nautitaan herkullinen lounas, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Mossel Bayn kaupunkia. Perillä vieraillaan Bartolomeu Dias Museum Complex -museokeskuksessa, johon kuluu sekä luonnontieteellinen museo että kulttuurihistoriallinen museo. Museossa voit nähdä mm. kopion aluksesta, jolla Dias miehistöineen nousi maihin Mossel Bayssa vuonna 1488.

Illalla saavutaan viihtyisään pieneen Hermanusin kaupunkiin, joka tunnetaan Etelä-Afrikan valaspääkaupunkina. Hermanusissa majoitut seuraavat kaksi yötä.

Päivä 13: Hermanus

Päivä on vapaata aikaa. Voit ostaa yhden tai useamman lisäretken (varataan matkan varaamisen yhteydessä) tai vain lähteä kiertelemään ja tutustumaan pikkukaupunkiin.

Jos matkasi osuu valasesonkiin (suurin piirtein kesäkuusta joulukuuhun), sinun ei tarvitse edes lähteä vesille nähdäksesi valaita. Rannikolta voit nähdä leikkisiä pikkuvalaita ja hitaammin liikkuvia isoja valaita, jotka nauttivat runsaasta ruoasta. Ne hyppivät mielellään ylös vedestä, ja on erittäin todennäköistä, että ainakin pari valasta tulee aivan rannan lähelle. Välillä ne jopa tulevat aivan Hermanusin satamaan. Hotellilta voit kävellä noin 5 km matkan rannikkoa pitkin kulkevaa ”Cliff Path” -polkua Hermanusin keskustaan. Polun varrella on paljon hyviä näköalapaikkoja ja penkkejä. Voit katsella valaita tai nauttia muuten vain näköaloista, jotka ovat hienoja valassesongin ulkopuolellakin.

Päivä 14: Hermanus – Kapkaupunki – Kotimatka alkaa

Aamiaisen jälkeen on aika palata takaisin Kapkaupunkiin ja sanoa näkemiin upealle Etelä-Afrikalle. Halutessasi voit myös yhdistää kiertomatkaan jonkin lisämatkoistamme.

Päivä 15: Kotiinpaluu

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Rantaloma Mauritiuksella, 5 yötä

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Etelä-Afrikan viinialue, 2 yötä

Laadukkaita viinejä, herkullista ruokaa ja kaunista luontoa – tämän kaiken voit kokea Etelä-Afrikan viinialueella.

Vehreä viinialue sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista, ja se tunnetaan erityisen kauniista maisemistaan. Kumpuilevaa maastoa rikkovat siellä täällä rosoiset kallioseinämät, ja vehreiden viiniviljelmien keskellä kohoavat rustiikkiset viinitilat ja pienet maalaiskylät, joiden talot on rakennettu viehättävään Kapmaan hollantilaiseen tyyliin.

Kapkaupunkia ympäröivät laaksot sopivat ihanteellisesti viininviljelyyn. Vuoret tarjoavat sekä vettä että tuulensuojaa, maaperä on hyvin vettä läpäisevää ja alueella vallitsee välimerellinen ilmasto.

Kapmaan kuvernööri perusti Stellenboschin kaupungin jo vuonna 1679, joten se on Kapkaupungin jälkeen Etelä-Afrikan toiseksi vanhin eurooppalainen asutusalue.

Hugenotit toivat ensimmäiset viiniköynnökset laaksoon vuonna 1690 ja loivat perustan viinintuotannolle.

Tämä lisämatka sisältää kahden yön majoituksen maailmankuululla Spierin viinitilalla ja opastetun kokopäiväretken Stellenboschin, Paarlin ja Franschhoekin viinialueilla.

Majoitus:
Elämyksiä Victorian putouksilla, 2 yötä

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Choben kansallispuiston norsut, 3 yötä

Jos haluat varmistaa näkeväsi matkallasi norsuja, sinun kannattaa valita kohteeksi Choben kansallispuisto Botswanassa. Täällä voit nimittäin nähdä enemmän norsuja kuin missään muualla Afrikan mantereella. Chobessa elää vähintään 50000 norsua – joidenkin mukaan peräti 120000 yksilöä. Lisäksi voit nähdä laumoittain puhveleita, gnuuantilooppeja, seeproja, kirahveja, antilooppeja, leijonia, virtahepoja ja krokotiileja sekä lukuisia eri lintuja, kuten esimerkiksi haikaroita, mehiläissyöjiä ja korppikotkia. Ei ole myöskään harvinaista bongata hyeenoja, leopardeja tai jopa villikoiria. Botswanaa ei suotta pidetä yhtenä Afrikan parhaista safarikohteista!

Choben kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen safarielämyksen, johon kuuluvat niin perinteiset gamedrive-ajelut kuin erilaiset aktiviteetit elämää kuhisevalla Chobe-joella.

Tämä neljän päivän jatkosafari Chobessa tarjoaa parasta, mitä kansallispuistolla on tarjottavanaan niin maalla kuin vesilläkin. Olemme lisänneet ohjelmaan myös yhden vapaan päivän, jolloin voit lisämaksusta osallistua retkelle esimerkiksi majesteetillisille Victorian putouksille tai ylimääräiselle jokiristeilylle tai safariajelulle. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Botswanan parhaat puolet matkallasi Afrikassa.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 510 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.