• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaMalariavapaa safari Etelä-Afrikassa & Kapkaupunki
11 päivää

Malariavapaa safari Etelä-Afrikassa & Kapkaupunki

Unohda malariatabletit ja lähde kauniiseen Itä-Kapiin ”all inclusive” -safarimatkalle, johon sisältyy kanoottiretki, kävelysafari ja vierailu paikallisessa kylässä. Matka huipentuu Kapkaupungissa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Malariavapaa safari Etelä-Afrikassa & Kapkaupunki Malariavapaa safari Etelä-Afrikassa & Kapkaupunki
11 päivää

Malariavapaa safari Etelä-Afrikassa & Kapkaupunki

Unohda malariatabletit ja lähde kauniiseen Itä-Kapiin ”all inclusive” -safarimatkalle, johon sisältyy kanoottiretki, kävelysafari ja vierailu paikallisessa kylässä. Matka huipentuu Kapkaupungissa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Port Elizabethiin
 • Ohjelman mukaiset kuljetukset, mukana paikallinen englantia puhuva kuljettaja/opas
 • 4 yötä Main Lodgen chaletissa täysihoidolla, sis. paikalliset juomat (myös viini ja olut)
 • 4 safariajelua Kariegan omissa avoimissa nelivetoisissa safariautoissa
 • 1 opastettu kävelysafari
 • Vierailu paikallisessa townshipissä, sis. lounas
 • 1 opastettu kanoottiretki
 • Lento Port Elizabethistä Kapkaupunkiin
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa, sis. aamiainen
 • Mahdollisuus jatkaa matkaa Kapkaupungissa
 • Lento Kapkaupungista Suomeen
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

HUOM! Tapahtumien järjestys ei välttämättä ole sama kuin tässä on kuvailtu. Oppaat ottavat huomioon mm. tuulen, sään, eläimet jne. päivän aktiviteetteja suunnitellessaan.

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Lähde safarille Etelä-Afrikassa sijaitsevan Itä-Kapin provinssin mahtaviin maisemiin! Täällä sinua odottavat kaunis luonto, miellyttävä ilmasto ja monipuolinen eläimistö – eikä malariasta tarvitse huolehtia!

10 000 hehtaarin kokoinen Kariega Game Reserve on yksityinen riistansuojelualue. Suojelualueella voit nauttia huikeista eläin- ja luontoelämyksistä pitkälti omassa rauhassa, sillä muita vieraita on vain vähän. Koska alue on yksityinen, suojelualueella on mahdollista poiketa tieltä ”off-road”-tyyliin, käydä bushwalk-kävelysafareilla ja meloa kanootilla upeissa luontomaisemissa. Loma Kariegassa tarjoaakin todella eksklusiivisen safarielämyksen.

Jos suunnittelet safarimatkaa koko perheen voimin, Kariega on erinomainen valinta matkakohteeksi. Oppaat on erityisesti koulutettu toimimaan lasten kanssa, ja he osaavat tehdä safarielämyksistä ymmärrettäviä ja mielenkiintoisia kaikenikäisille lapsille. Perheen pienimmillä on käytettävissään leikkihuone, minkä lisäksi lapsille järjestetään aamupäivisin omaa ohjelmaa. Lapset voivat myös ansaita ikioman ”Junior Ranger” -sertifikaatin.

Matkaan sisältyy game drive -ajeluja joka päivä, joten unohtumattomat safarielämykset ovat taattuja. ”Big Five” -eläinten lisäksi suojelualueella elää virtahepoja, hyeenoja, hirviantilooppeja, impaloja, sakaaleja ja seeproja ja paljon muita nisäkkäitä. Myös Kariegan linnusto on monipuolinen, ja voitkin bongata taivaalla muun muassa sihteerilintuja, kuningaskalastajia, haikaroita, kurkia, kiljumerikotkia ja monia muita lintulajeja. Olemme myös sisällyttäneet ohjelmaan pari muuta paikallista elämystä, jotta saisit kaiken mahdollisen irti seikkailustasi Etelä-Afrikassa.

Matkan safariosuus on ”all inclusive”, mikä tarkoittaa, että kaikki ateriat ja juomat sisältyvät majoitukseen.

Safariseikkailujen jälkeen matka jatkuu kaupunkilomalle viehättävään Kapkaupunkiin, missä voit valita itse haluamasi aktiviteetit.

Miksi valita tämä matka?

 • Nauti unohtumattomista safarielämyksistä ja rentoudu viihtyisässä lodgessa, jossa hintaan sisältyy kaikki tarvittava
 • Majoitu yksityisellä riistansuojelualueella, jossa pääset offroad-safarilla lähemmäs eläimiä
 • Etelä-Afrikan Itä-Kap on malariavapaata aluetta
 • Matka huipentuu suurkaupunkilomaan kauniissa Kapkaupungissa, missä on paljon vapaata aikaa omille tutkimusretkille

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Port Elizabethiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut Kariega Game Reserve -riistansuojelualueelle. Ajomatka on noin 120 kilometriä ja kestää n. 1½ tuntia.

Kariega Game Reserve on yksityinen riistansuojelualue, joka on pinta-alaltaan n. 10 000 hehtaaria. Alue on siis yhtä suuri kuin esimerkiksi Hossan retkeilyalue Hossan kansallispuistossa Suomessa. Suojelualue perustettiin noin 20 vuotta sitten luonnonkauniille paikalle, jonka maisemiin kuuluu kukkuloita, laaksoja ja kaksi jokea. Alueella on sekä savanneja että aukeita ruohikkoalueita, kosteikkoja ja kuivia mäenrinteitä. Nämä muodostavat otolliset elinolosuhteet monille eläimille, ja niitä elääkin Kariegassa paljon, mukaan lukien kaikki legendaariset ”Big 5” -eläimet: leijona, norsu, sarvikuono, leopardi ja puhveli. Suojelualuetta pitävät kotinaan myös monet muut kiehtovat ja eksoottiset eläimet, kuten kauniit impalat, valkoisesta takamuksestaan tunnistettavat vesiantiloopit, antilooppilajeista suurimmat eli lähes tonnin painoiset hirviantiloopit, kiemurasarviset kudut ja ujot sakaalit sekä kaikkien tuntemat seeprat, virtahevot, kirahvit, gnuuantiloopit, pahkasiat ja paviaanit. Myös linnusto on rikas.

Saapumisen jälkeen kirjaudut sisään neljän tähden ”Main Lodgeen”, jossa majoitut ylellisessä chalet-mökissä. Loppupäivä on vapaata aikaa.

Majoitus:
Päivä 3: Kävelysafari

Aamupäivä on vapaata aikaa. Iltapäivällä on ohjelmassa kävelysafari, joka tarjoaa vähän erilaisen kokemuksen luonnosta ja eläimistä. Kävelysafarilla ei etsitä isoja eläimiä, vaan keskitytään pienempiin eläimiin, kasveihin, ääniin ja tuoksuihin. Kävelyretken aikana voit törmätä esimerkiksi kameleonttiin ja seurata väsymättömien lantakuoriaisten urakkaa niiden pyöritellessä norsunlantapalleroita hautomiskammioiksi munilleen. Opas näyttää myös, miten eri eläinten jäljet voidaan erottaa toisistaan. Kävelysafarilla saat paremman käsityksen ympäröivästä luonnosta, niin eläimistä kuin kasveistakin. Huomaa, että lasten tulee olla yli 16-vuotiaita osallistuakseen kävelysafarille. Jos seurueeseesi kuuluu pieniä lapsia, voitte osallistua joka aamupäivä järjestettävälle lapsiystävälliselle kävelysafarille, joka tehdään erikoistuneen rangerin johdolla.

Kaikki päivän ateriat tarjoillaan Main Lodgen ravintolassa.

Majoitus:
Päivä 4: Vierailu paikallisessa townshipissä

Yhtenä päivänä ohjelmaan kuuluu vierailu paikallisessa ”townshipissä”. Kariega tukee nuoria yrittäjiä, jotka saivat idean järjestää opastettuja retkiä lähialueilla. Kariega Foundationin (Kariega-säätiö) ansiosta he ovat voineet myös toteuttaa unelmansa.  Retki kestää runsaat kolme tuntia, ja sen aikana vieraillaan muun muassa paikallisessa kodissa ja ”Sangoman” eli paikallisen parantajan luona. Lounas nautitaan pienessä paikallisessa ravintolassa. Tämä on erityisen mielenkiintoinen retki, jonka aikana opit paljon Etelä-Afrikasta ja paikallisesta kulttuurista.

Lounasta lukuun ottamatta kaikki päivän ateriat tarjoillaan Main Lodgen ravintolassa.

Majoitus:
Päivä 5: Jokivenesafari ja kanoottiretki

Päivä alkaa aamusafarilla, johon tänään kuuluu myös veneretki Kariega-joella. Iltapäivällä puolestaan on vuorossa rauhallinen opastettu kanoottiretki tyynellä joella. Hiljaa meloessasi voit uppoutua luonnon koskemattomaan rauhaan ja tarkkailla yhdessä muiden kanssa jokialueen lukuisia lintuja ja joenpenkereiden ruohikoissa piileskeleviä eläimiä. Tämän safarin aikana pääset lähelle eläimiä aivan eri tavalla.

Kaikki päivän ateriat tarjoillaan Main Lodgen ravintolassa.

Majoitus:
Päivä 6: Lento Port Elizabethistä Kapkaupunkiin

Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan Port Elizabethin lentokentälle, josta lennät edelleen Kapkaupunkiin. Lentokentällä sinua on vastassa paikallinen oppaamme, joka vie sinut hotelliisi. Majoitut Kapkaupungissa seuraavat 4 yötä.

Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivät 7-9: Elämyksiä Kapkaupungissa

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita.

Kapkaupunki on yksinkertaisesti upea kaupunki! Kuuluisan Pöytävuoren juurella sijaitseva suurkaupunki tarjoaa niin paljon tehtävää ja nähtävää, että vierailija saa helposti kulumaan useamman päivän pelkästään kaupungilla kierrellen ja satama-alueen tunnelmasta, historiallisista nähtävyyksistä, kauniista rakennuksista, mielenkiintoisista museoista ja hyvistä ravintoloista nauttien. Voit päättää itse päiväohjelmasi ja tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi. Vieraile esimerkiksi District Six -museossa, joka kertoo apartheidin aikaisista väestön pakkosiirroista. Jos moderni taide kiinnostaa, Zeitz Museum of Contemporary Art on ehdottomasti käynnin arvoinen. Suosittelemme myös Waterfrontin aluetta, jonka kiertelyyn kannattaa varata riittävästi aikaa. Alueella on lukemattomia kahviloita, ravintoloita, kauppoja, aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Voimme myös lämpimästi suositella retkeä kaupungin ulkopuolelle. Opastettu päiväretki Hyväntoivonniemelle on mahtava elämys. Matkan varrella poiketaan myös Boulders Beachilla, jossa voit nähdä suloisia pikkupingviinejä. Chapman’s Peak Drivelta avautuva näköala on henkeäsalpaava.

Kapkaupunkia ympäröivät viininviljelyalueet ovat maailmankuuluja. Päiväretkellä vieraillaan Stellenboschin, Paarlin ja Franschoekin viinitiloilla, ja luonnollisesti pääset myös maistelemaan tilojen antimia.

Ei kannata myöskään jättää väliin Robben Islandia, jonka vankilassa Nelson Mandela istui vuosikausia. Entiset vangit toimivat nykyään saarella oppaina, ja tämä historiallinen kohde on takuulla vierailun arvoinen.

Kapkaupungissa on tietenkin ainakin kerran käytävä katsomassa Pöytävuoren huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näköalat. Voit nousta vuoren laelle köysirataa pitkin, tai jos kaipaat vähän liikuntaa, voimme lämpimästi suositella patikkaretkeä huipulle. Kävellessä on myös runsaasti aikaa nauttia upeista maisemista ja näköaloista.

Alla on valikoima mahdollisia lisäretkiä. Suosittelemme, että varmistat paikkasi varaamalla haluamasi retket jo kotoa käsin ennen matkaa. Osa retkistä on todella suosittuja, ja paikkoja on rajoitetusti.

Päivä 10: Lähtö Kapkaupungista

Sinut noudetaan hotellilta hyvissä ajoin ennen lentosi lähtöä ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatkasi alkaa.

Päivä 11: Kotiinpaluu

Laskeudut Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Etelä-Afrikan viinialue, 2 yötä

Laadukkaita viinejä, herkullista ruokaa ja kaunista luontoa – tämän kaiken voit kokea Etelä-Afrikan viinialueella.

Vehreä viinialue sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista, ja se tunnetaan erityisen kauniista maisemistaan. Kumpuilevaa maastoa rikkovat siellä täällä rosoiset kallioseinämät, ja vehreiden viiniviljelmien keskellä kohoavat rustiikkiset viinitilat ja pienet maalaiskylät, joiden talot on rakennettu viehättävään Kapmaan hollantilaiseen tyyliin.

Kapkaupunkia ympäröivät laaksot sopivat ihanteellisesti viininviljelyyn. Vuoret tarjoavat sekä vettä että tuulensuojaa, maaperä on hyvin vettä läpäisevää ja alueella vallitsee välimerellinen ilmasto.

Kapmaan kuvernööri perusti Stellenboschin kaupungin jo vuonna 1679, joten se on Kapkaupungin jälkeen Etelä-Afrikan toiseksi vanhin eurooppalainen asutusalue.

Hugenotit toivat ensimmäiset viiniköynnökset laaksoon vuonna 1690 ja loivat perustan viinintuotannolle.

Tämä lisämatka sisältää kahden yön majoituksen maailmankuululla Spierin viinitilalla ja opastetun kokopäiväretken Stellenboschin, Paarlin ja Franschhoekin viinialueilla.

Majoitus:
Rantaloma Mauritiuksella, 5 yötä

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Elämyksiä Victorian putouksilla, 2 yötä

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1 477 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.