• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaMalariavapaa perhesafari Kariegassa, Etelä-Afrikassa
7 päivää

Malariavapaa perhesafari Kariegassa, Etelä-Afrikassa

Vältä malariatabletit matkustamalla Itä-Kapiin. Kariegan rangerit on koulutettu toimimaan lasten kanssa, perheet majoittuvat yhdessä mökissä ja sekä juomat että elämykset sisältyvät hintaan.

Malariavapaa perhesafari Kariegassa, Etelä-Afrikassa Malariavapaa perhesafari Kariegassa, Etelä-Afrikassa
7 päivää

Malariavapaa perhesafari Kariegassa, Etelä-Afrikassa

Vältä malariatabletit matkustamalla Itä-Kapiin. Kariegan rangerit on koulutettu toimimaan lasten kanssa, perheet majoittuvat yhdessä mökissä ja sekä juomat että elämykset sisältyvät hintaan.

Valitse tämä matka, koska…

Malariavapaa Kariega Game Reserve sijaitsee ainutlaatuisen rehevän Kariegan laakson sydämessä. Kariega River- ja Bushman’s River -joet, metsäiset kukkulat ja aukeat ruohotasangot tuovat vaihtelevuutta alueen kauniiseen ja monipuoliseen luontoon. Lumoavan luonnon keskellä on perheystävällinen Main Lodge, joka on aidattu lapsia silmällä pitäen. Oppaat on erityisesti koulutettu toimimaan lasten kanssa, ja he osaavat tehdä safarista elämyksellisen perheen pienimmille. Big 5 -eläinten eli norsujen, leijonien, puhvelien, sarvikuonojen ja leopardien lisäksi riistansuojelualuetta asuttavat virtahevot, hyeenat, hirviantiloopit, kirahvit, gnuuantiloopit, impalat, sakaalit, seeprat ja monet muut kotoperäiset eläimet. Monipuoliseen linnustoon kuuluvat niin kuningaskalastajat kuin kotkatkin. Safarien ulkopuolella voit nauttia lomasta suuressa ”chaletissa”. Chaletit ovat luksusmökkejä, joista on huikaisevat näköalat, ja jotkut niistä on varustettu jopa omalla uima-altaalla.  Majoitus ja palvelutaso lodgessa ja sen yhteistiloissa on ehdottomasti neljän tähden arvoista, minkä lisäksi majoitukseen sisältyvät ”all-inclusive” -ateriat.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Port Elizabethiin
 • Ohjelman mukaiset kuljetukset, paikallinen englanninkielinen kuljettaja/opas
 • 6 yötä Main Lodgen chaletissa täysihoidolla, sis. paikalliset juomat (myös viini ja olut)
 • 4 safariajelua Kariegan omissa avoimissa nelivetoisissa safariautoissa
 • 1 opastettu kävelysafari
 • 1 opastettu kanoottiretki (iltapäivällä)
 • Lento Port Elizabethistä Suomeen
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

HUOM: Tapahtumien järjestys voi muuttua paikallisista olosuhteista riippuen.
Matka voidaan yhdistää kaupunkilomaan Kapkaupungissa, vierailuun Victorian putouksilla tai rantalomaan Mauritiuksella.

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Port Elizabethiin. Matkan aikana tehdään yksi välilasku Euroopassa ja toinen välilasku joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa.

Päivä 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Sinua on vastassa englanninkielinen kuljettaja, joka ajaa sinut Kariega Game Reserve -riistansuojelualueelle. Matka on noin 120 kilometriä ja kestää n. 1½ tuntia.

Kariega Game Reserve on yksityinen riistansuojelualue, joka on kooltaan n. 10000 ha. Alue on siis yhtä suuri kuin esimerkiksi Hossan kansallispuisto Suomessa. Riistansuojelualue perustettiin noin 20 vuotta sitten luonnonkauniille paikalle, ja sen alueella on kukkuloita, laaksoja ja kaksi jokea. Suojelualueeseen kuuluu sekä savanneja että aukeita ruohikkoalueita, kosteikkoja ja kuivia mäenrinteitä. Nämä muodostavat otolliset elinolosuhteet monille eläimille. Suojelualueella tavataankin kaikkia Big 5 -eläimiä: leijonia, norsuja, sarvikuonoja, leopardeja ja puhveleita. Sitä pitävät kotinaan myös monet muut kiehtovat ja eksoottiset eläimet, kuten kauniit impalat, valkoisesta takamuksestaan tunnistettavat vesiantiloopit, antilooppilajeista suurimmat eli lähes tonnin painoiset hirviantiloopit, kiemurasarviset kudut ja ujot sakaalit sekä kaikkien tuntemat seeprat, virtahevot, kirahvit, gnuuantiloopit, pahkasiat ja paviaanit. Myös linnusto on rikas.

Saapumisen jälkeen kirjaudut sisään neljän tähden ”Main Lodgen” ylelliseen chalet-mökkiin. Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 3: Kävelysafari

Iltapäivällä on ohjelmassa kävelysafari, joka tarjoaa erilaisen kokemuksen luonnosta ja eläimistä. Petoeläimiä ei tavata tässä osassa suojelualuetta, joten kävelysafarille on turvallista lähteä. Kävelyretken aikana voit törmätä esimerkiksi kameleonttiin ja seurata väsymättömien lantakuoriaisten urakkaa niiden pyöritellessä norsunlantapalleroita hautomiskammioiksi munilleen. Opas näyttää myös, miten eri eläinten jäljet voidaan erottaa toisistaan.
Myös tänään kaikki ateriat tarjoillaan ”Main Lodgen” ravintolassa.

Päivä 4: Vierailu paikallisessa kylässä

Tänään vuorossa on vierailu yhdessä paikallisessa kylässä. Kariega on tukenut nuorten yrittäjien joukkoa, jotka haluavat tehdä opastettuja kierroksia omalla alueellaan ja Kariega-säätiön ansiosta tämä on tullut mahdolliseksi. Retki kestää noin 3 tuntia, ja sen aikana käydään mm. paikallisessa kodissa ja “Sangoman” eli perinteisen parantajan luona. Lounas tarjoillaan pienessä paikallisessa ravintolassa. Retki on todella jännittävä kokonaisuus, jonka aikana sinulla on hyvä tilaisuus oppia lisää Etelä-Afrikasta ja paikallisesta kulttuurista.
Myös tänään kaikki muut ateriat tarjoillaan ”Main Lodgen” ravintolassa.
Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 5: Venesafari ja kanoottiretki

Päivä alkaa aamusafarilla, johon kuuluu myös veneretki Kariega-joella. Iltapäivällä on vuorossa melontaretki kanooteissa tyynellä joella. Hiljaa meloessasi voit uppoutua luonnon koskemattomaan rauhaan ja tarkkailla jokialueen lukuisia lintuja ja joenpenkereiden ruohikoissa piileskeleviä eläimiä.  Tämän safarin aikana pääset lähelle eläimiä aivan eri tavalla.

Myös tänään kaikki ateriat tarjoillaan ”Main Lodgen” ravintolassa.

Päivä 6: Kotimatka

Aamiaisen jälkeen sinut ajetaan Port Elizabethin lentokentälle. Täältä lennät takaisin Suomeen.

Päivä 7: Kotiin Suomeen

Saavut Suomeen ihanan loman jälkeen monia kokemuksia rikkaampana.

Pidennä matkaasi

Kapkaupunki, 4 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 586 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 719 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 319 €

Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla Pöytävuoren juurella Atlantin rannikolla. Trendikkäät kahvilat ja ravintolat, rento ilmapiiri, kuhisevat markkinat ja mielenkiintoiset nähtävyydet tekevät Kapkaupungista kiehtovan suurkaupungin, joka sopii erinomaisesti niin shoppailuun kuin retkiin ja rentoutumiseenkin.

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Mauritius lapsiperheille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1.290 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 740 €
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista ja todellinen paratiisi, kun matkustat lasten kanssa. Saaren ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden ja paikalliset ovat erittäin ystävällisiä. Saarta ympäröivät kristallinkirkkaat vedet, ja sen lapsiystävällisiä rantoja suojaavat värikkäät koralliriutat, jotka tekevät saaresta täydellisen snorklauspaikan. Mauritiuksen luonto on uskomattoman kaunis, ja saaren maisemaan kuuluvat niin vehreät metsät ja pienet laguunit kuin vuorten rinteitä alas pulppuavat vesiputoukset.

Mauritius on ihanteellinen kohde koko perheelle, ja siellä riittää tekemistä kaikille niin vedessä kuin maallakin. 8 kilometrin päässä Flic-en-Flac-rannalta sijaitsee Casela Nature Park, jossa voit nähdä jättiläiskilpikonnia, seeproja, tiikereitä, leijonia, kirahveja, apinoita ja yli 1500 lintua. Voit esimerkiksi lähteä segway-ajelulle tai jännittävälle retkelle riippusiltoja pitkin – vaihtoehtoja on paljon.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Victorian putoukset, 3 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 860 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 400 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 270 €

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Lisäretket
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 780 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.