• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
KotiMatkakohteet AfrikassaEtelä-AfrikkaMalariavapaa Big 5-safari Kariegassa, Etelä-Afrikassa
9 päivää

Malariavapaa Big 5-safari Kariegassa, Etelä-Afrikassa

Lähde safarille yksityiselle riistansuojelualueelle ilman huolta malariasta. Kariegassa sinua odottaa täysihoito, jännittävät safarielämykset, kävelysafarit ja vierailu paikallisessa kylässä.

Malariavapaa Big 5-safari Kariegassa, Etelä-Afrikassa Malariavapaa Big 5-safari Kariegassa, Etelä-Afrikassa
9 päivää

Malariavapaa Big 5-safari Kariegassa, Etelä-Afrikassa

Lähde safarille yksityiselle riistansuojelualueelle ilman huolta malariasta. Kariegassa sinua odottaa täysihoito, jännittävät safarielämykset, kävelysafarit ja vierailu paikallisessa kylässä.

Valitse tämä matka, koska…

Lähde safarille Etelä-Afrikkaan Itä-Kapin provinssiin. Täällä sinua odottavat kaunis luonto, lauhkea ilmasto ja rikas eläimistö – eikä malariasta ole pelkoa!

Kariega Game Reserve on 10000 hehtaarin kokoinen yksityinen riistansuojelualue. Riistansuojelualue tarjoaa runsaasti upeita eläin- ja luontokokemuksia, jotka sinun tarvitsee jakaa vain muutaman muun vieraan kanssa. Koska alue on yksityinen, voit myös lähteä bushwalk-patikkaretkelle, seikkailla safariajelulla ”off-road”-tyyliin tai kokeilla kanoottimelontaa – minkä tahansa valitsetkin, erityinen ja ainutlaatuinen safarielämys on taattu.

Matkaohjelmassa on gamedrive-ajeluja joka päivä. Ne ovat kuitenkin useimmiten suurin syy lähteä safarille. Big 5 -eläinten lisäksi riistansuojelualuetta asuttavat virtahevot, hyeenat, hirviantiloopit, kirahvit, gnuuantiloopit, impalat, sakaalit, seeprat ja monet muut kotoperäiset eläimet. Alueen linnusto on erittäin monipuolinen, ja voit bongata esimerkiksi sihteerejä, kuningaskalastajia, haikaroita, kiljumerikotkia, liitokotkia ja monia muita lintulajeja. Olemme sisällyttäneet matkaan myös muutamia muita paikallisia elämyksiä, jotta saisit varmasti kaiken mahdollisen irti eteläafrikkalaisesta seikkailustasi.

Kaiken lisäksi matka on ”all inclusive”. Toisin sanoen kaikki ateriat ja juomat sisältyvät hintaan.

Sinun tarvitsee huolehtia vain siitä, että kameran muistikortilla on riittävästi tilaa!

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Port Elizabethiin, ml. kuljetus
 • Ohjelman mukaiset kuljetukset, paikallinen englanninkielinen kuljettaja/opas
 • 4 yötä Main Lodgen chaletissa
 • 2 yötä River Lodgen sviitissä
 • Täysihoito, ml. paikalliset juomat (myös viini ja olut)
 • 6 safariajelua Kariegan omissa avoimissa nelivetoisissa safariautoissa
 • 1 retki Sunshine Coastin rannalle, sis. pikniklounas
 • 1 opastettu kävelysafari
 • 1 opastettu kanoottiretki (iltapäivällä)
 • Lento Port Elizabethistä Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

HUOM: Tapahtumien järjestys voi muuttua paikallisista olosuhteista riippuen.

Matka voidaan yhdistää kaupunkilomaan Kapkaupungissa, vierailuun Victorian putouksilla tai rantalomaan Mauritiuksella.

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Port Elizabethiin. Matkan aikana tehdään yksi välilasku Euroopassa ja toinen välilasku joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa.

Päivä 2: Port Elizabeth – Kariega Game Reserve

Sinua on vastassa englanninkielinen kuljettaja, joka ajaa sinut Kariega Game Reserve -riistansuojelualueelle. Matka on noin 120 kilometriä ja kestää n. 1½ tuntia.

Kariega Game Reserve on yksityinen riistansuojelualue, joka on kooltaan n. 10000 ha. Alue on siis yhtä suuri kuin esimerkiksi Hossan kansallispuisto Suomessa. Riistansuojelualue perustettiin noin 20 vuotta sitten luonnonkauniille paikalle, ja sen alueella on kukkuloita, laaksoja ja kaksi jokea. Suojelualueeseen kuuluu sekä savanneja että aukeita ruohikkoalueita, kosteikkoja ja kuivia mäenrinteitä. Nämä muodostavat otolliset elinolosuhteet monille eläimille. Suojelualueella tavataankin kaikkia Big 5 -eläimiä: leijonia, norsuja, sarvikuonoja, leopardeja ja puhveleita. Sitä pitävät kotinaan myös monet muut kiehtovat ja eksoottiset eläimet, kuten kauniit impalat, valkoisesta takamuksestaan tunnistettavat vesiantiloopit, antilooppilajeista suurimmat eli lähes tonnin painoiset hirviantiloopit, kiemurasarviset kudut ja ujot sakaalit sekä kaikkien tuntemat seeprat, virtahevot, kirahvit, gnuuantiloopit, pahkasiat ja paviaanit. Myös linnusto on rikas.

Saapumisen jälkeen kirjaudut sisään neljän tähden ”Main Lodgen” ylelliseen chalet-mökkiin.  Lodgeen kuuluu 15 chalet-mökkiä, joista kussakin on 3 makuuhuonetta, sekä yhteiskäytössä oleva oleskelualue, johon kuuluvat ravintola, uima-allas ja spa-osasto. Jos matkustatte kahdestaan ja haluatte hieman lisää yksityisyyttä, voitte varata lisämaksusta chaletin, jossa on vain yksi huone. Lisämaksu on yhteensä XXX euroa.

Sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 3: Safari Kariega Game Reservessä

Sinut herätetään auringon noustessa. Nautit lodgen ravintolassa kupin kahvia tai teetä, jonka jälkeen on aika aloittaa päivän safariseikkailu. Eläimet ovat aktiivisia aikaisin aamulla etsiessään ruokaa, joten tämä on erinomainen ajankohta safarille. Kariegassa ajamme nelivetoautoilla, joissa on tilaa enintään 10 henkilölle. (Jos ryhmäänne kuuluu yli 10 henkeä, käytetään useampaa safariautoa.) Safarilla ajetaan eläinten jäljillä, ja samalla koulutetut oppaat kertovat eläimistä ja luonnosta. Safarin jälkeen aamupäivällä palataan takaisin ”Main Lodgen” ravintolaan, jossa sinua odottaa herkullinen ja monipuolinen aamiainen.  Tämän jälkeen voit ottaa lepotauon luksusmökissäsi.

Lounas tarjoillaan alkuiltapäivästä, ja klo. 16.00 on toisen safariajelun vuoro. Iltapäivällä monet isommat eläimet hakeutuvat juomapaikoille, ja auringonlaskun lähestyessä opas pysäyttää auton ja tarjoilee ”sundownerin” – viiniä, mehua ja pientä purtavaa hienon safaripäivän päätteeksi.
Safarin jälkeen nautitaan illallinen ”Main Lodgen” ravintolassa päivän seikkailuja muistellen.

Päivä 4: Kävelysafari

Iltapäivällä on ohjelmassa kävelysafari, joka tarjoaa erilaisen kokemuksen luonnosta ja eläimistä. Petoeläimiä ei tavata tässä osassa suojelualuetta, joten kävelysafarille on turvallista lähteä. Kävelyretken aikana voit törmätä esimerkiksi kameleonttiin ja seurata väsymättömien lantakuoriaisten urakkaa niiden pyöritellessä norsunlantapalleroita hautomiskammioiksi munilleen. Opas näyttää myös, miten eri eläinten jäljet voidaan erottaa toisistaan.

Myös tänään kaikki ateriat tarjoillaan ”Main Lodgen” ravintolassa.

Päivä 5: Safari Kariega Game Reservessä

Päivä alkaa aamusafarilla, johon kuuluu myös veneretki Kariega-joella. Joelta käsin pääset kokemaan alueen luonnon ja eläimistön eri näkökulmasta. Aamupäivällä palataan takaisin lodgeen, jossa tarjoillaan brunssi. Tämän jälkeen on muutama tunti vapaata aikaa ennen lounasta ja iltapäiväsafaria.

Päivä 6: Safariajelu ja majoituspaikan vaihto

Aamusafarin ja brunssin jälkeen on aika pakata laukut ja siirtyä ”River Lodgeen”, jossa majoitut seuraavat kaksi yötä. ”River Lodge” sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla paikalla, leveän ja rauhallisesti virtaavan Bushman’s-joen rannalla toisella puolella riistansuojelualuetta.  Täällä yövyt olkikattoisessa sviitissä. Keskipäivän hiljaisina tunteina on aikaa nauttia uima-altaasta. Lounaan jälkeen on vuorossa iltapäiväsafari.

Mahdollisuus huonetason korotukseen

Jos haluat todella hemmotella itseäsi, suosittelemme, että vaihdat majoituspaikkasi Kariegassa kahdeksi viimeiseksi päiväksi 4 tähden River Lodgesta 5 tähden Settlers Driftiin.

Päivä 7: Safariajelu, ranta ja kanoottiretki

Päivä alkaa aamusafarilla.  Brunssin jälkeen sinua odottaa kiehtova veneretki Bushman’s-joella. Veneretkellä seilataan aina Kenton-on-Sean rannalle saakka, jossa voit uida joko Intian valtameressä tai toisella puolella olevassa laguunissa. Jos et halua uida, voit lähteä kävelylle rantaa pitkin tai vain rentoutua vaikkapa hyvän kirjan kanssa.  Iltapäivällä on vuorossa melontaretki kanooteissa tyynellä Bushman’s-joella. Hiljaa meloessasi voit uppoutua luonnon koskemattomaan rauhaan ja tarkkailla jokialueen lukuisia lintuja ja joenpenkereiden ruohikoissa piileskeleviä eläimiä.  Tämän safarin aikana pääset lähelle eläimiä aivan eri tavalla.

Päivä 8: Kotimatka

Aamiaisen jälkeen sinut ajetaan Port Elizabethin lentokentälle. Täältä lennät takaisin Suomeen.

Päivä 9: Kotiin Suomeen

Saavut Suomeen ihanan loman jälkeen monia kokemuksia rikkaampana.

Pidennä matkaasi

Mauritius aikuisille, 5 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 1290 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 135 €

Trooppinen Mauritius on yksi Intian valtameren kiehtovimmista saarista. Miellyttävä ilmasto ja paikallisten ystävällisyys tekevät tästä pikku paratiisisaaresta täydellisen lomakohteen. Mauritiuksesta tulee mieleen rentoutuminen ja romantiikka, mutta se sopii erinomaisesti myös gastronomiasta, vesiurheilulajeista ja luontoelämyksistä kiinnostuneille. Mauritiusta ympäröivät kauniit hiekkarannat huojuvine palmuineen, kristallinkirkkaat vedet ja värikkäät koralliriutat. Saaren maisemaan kuuluvat myös vehreät metsät, sokeriruokopellot, vuoret, kuohuvat vesiputoukset ja rannikon pienet laguunit. Pääkaupunki Port Louisista löytyy tasokkaita liikkeitä shoppailijoille sekä mielenkiintoisia museoita kulttuurinnälkäisille.

Mauritiuksella päivät ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy puolihoito.

Huomaa: Hotelli Le Meridien on suljettu 31. lokakuuta 2019 asti remontista johtuen. Kyseisenä ajankohtana majoitut sen sijaan The Westin Turtle Bay & Spa -hotellissa.

Kapkaupunki, 4 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 586 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 719 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 319 €

Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla Pöytävuoren juurella Atlantin rannikolla. Trendikkäät kahvilat ja ravintolat, rento ilmapiiri, kuhisevat markkinat ja mielenkiintoiset nähtävyydet tekevät Kapkaupungista kiehtovan suurkaupungin, joka sopii erinomaisesti niin shoppailuun kuin retkiin ja rentoutumiseenkin.

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Victorian putoukset, 3 yötä

Hinta:
Per henki kahden hengen huoneessa: + 860 €
Per lapsi (alle 12 v.): + 400 €
Yhden hengen huoneen lisämaksu: + 270 €

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Lisäretket
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1 200 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Arvostelut
Matkakertomuksia
Ota yhteyttä matkailuneuvojaan Iida Väänänen

Kirjoita:
info@afrikkasafari.fi

Soita:
09 424 15 833

Aukioloajat:
ma-pe 9-16

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä tilastoihin ja kohdennettuun markkinointiin kolmannessa osapuolessa.

Hyväksyt tämän napsauttamalla.

Lue lisää täältä.

Tervetuloa Afrikkasafarin uudistuneille kotisivuille

Kotisivumme ovat saaneet uuden designin edellisen vierailusi jälkeen, mutta matkamme ovat edelleen yhtä upeita.