• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
12 päivää

Kapkaupunki & Namibia

Koe eteläisen Afrikan kontrastit intensiivisellä kiertomatkalla, joka tarjoaa suurkaupunkitunnelmaa Etelä-Afrikan Kapkaupungissa ja upeita luontomaisemia Namibiassa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Kapkaupunki & Namibia Kapkaupunki & Namibia
12 päivää

Kapkaupunki & Namibia

Koe eteläisen Afrikan kontrastit intensiivisellä kiertomatkalla, joka tarjoaa suurkaupunkitunnelmaa Etelä-Afrikan Kapkaupungissa ja upeita luontomaisemia Namibiassa.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Kapkaupunkiin, ml. kuljetus
 • 4 yötä Premier Hotel Cape Manorissa Kapkaupungissa, sis. aamiainen
 • Kuljetus lentokentälle Kapkaupungissa
 • Lento Kapkaupungista Walvis Bayhin Namibiaan ja kuljetus Swakopmundiin, ml. kuljetus
 • Ohjelman mukaiset kuljetukset Namibiassa englantia ja saksaa puhuvan kuljettajan/oppaan johdolla
 • 5 yötä lodgeissa ja hotelleissa Namibiassa, sis. aamiainen
 • Sisäänpääsymaksu ja opastettu kierros Sossusvleissa & Sesriemin kanjonissa
 • Lento Windhoekista Suomeen, sis. lentokenttäkuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka toteutetaan, jos matkustajia on väh. 2

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti

Oletko jo vieraillut Etelä-Afrikassa ja rakastunut Kapkaupunkiin? Ovatko Namibian luontomaisemat, punaiset hiekkadyynit ja kirkkaansininen taivas toivelistasi kärkipäässä?

Tämä matka sopii erityisen hyvin sinulle, jos olet jo ollut safarilla ja haluaisit nyt tutustua paremmin eteläiseen Afrikkaan.

Matka alkaa kolmen päivän kaupunkilomalla Kapkaupungissa. Päivät ovat vapaita, ja Afrikan viehättävimmässä suurkaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa. Voit suunnitella omat retkesi ja aktiviteettisi itse, tai halutessasi voit varata yhden tai useamman lisäretken kattavasta valikoimastamme. Lähdit retkille tai et, Kapkaupungissa on oikeastaan mahdoton olla viihtymättä.

Kapkaupungin jälkeen matka jatkuu kohti Namibian kiehtovia aavikkomaisemia. Ihastut takuulla ainakin ”saksalaisen” Swakopmundin kaupungin erikoiseen arkkitehtuuriin ja Sossusvlein ja Sesriemin kanjonin ainutlaatuisiin maisemiin. Namibiassa matkanjohtajana toimii paikalliset seudut hyvin tunteva opas.

Malariatableteistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä tällä matkalla käydään vain malariavapailla alueilla.

Miksi valita tämä matka?

 • Olet ehkä jo ollut safarilla ja haluat nyt tutustua paremmin eteläiseen Afrikkaan
 • Haluat kokea jännittävän kaupunkiloman Etelä-Afrikan hurmaavassa Kapkaupungissa
 • Haaveilet Namibian huikeista luontomaisemista
 • Matka on kokonaan malariavapaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia malariatablettien ottamisesta

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Matka alkaa lennolla Suomesta Kapkaupunkiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Kapkaupunkiin

Kapkaupungin lentokentällä sinua on vastassa opas, joka kuljettaa sinut hotelliisi. Majoitut Kapkaupungissa seuraavat neljä yötä.

Päivät 3-5: Elämyksiä Kapkaupungissa

Päivät ovat vapaita, joten voit tutustua kaupunkiin omassa tahdissasi. Uskallamme luvata, että löydät täältä paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa riippumatta siitä, mistä olet kiinnostunut.

Voit lähteä tutustumaan kaupungin lukemattomiin kiehtoviin nähtävyyksiin omin neuvoin tai varata yhden tai useamman lisäretken kotoa käsin ennen matkaa.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi retki Kapkaupungin kuuluisille viinialueille maistelemaan eteläafrikkalaisia viinejä? Jos haluat nähdä valaita, ehkäpä retki Kapkaupungin eteläpuolella sijaitsevaan Hermanusiin sopisi sinulle? Cape Pointissa ja Boulders Beachilla voit puolestaan nähdä suloisia pingviinejä. Aktiivilomailijalle hyvä vaihtoehto on patikkaretki Pöytävuoren huipulle, ja jos olet kiinnostunut historiasta, opastettu kaupunkikierros on aina erinomainen valinta. Kapkaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa.

Päivä 6: Kapkaupunki – Swakopmund

Sinut noudetaan hotelliltasi ja kuljetetaan Kapkaupungin lentokentälle, josta lennät Namibian Walvis Bayhin.

Perillä lentokentällä tapaat paikallisen yhteistyökumppanimme edustajan, joka vie sinut Swakopmundissa sijaitsevaan hotelliisi. Loppupäivä on vapaata aikaa.

Päivä 7: Elämyksiä Swakopmundissa

Namibin aavikko, joka kattaa n. 50.000 km2 kokoisen alueen, on maailman vanhin aavikko.

Swakopmund on pieni viehättävä rannikkokaupunki, joka sijaitsee Namibin aavikon pohjoisreunalla Atlantin rannikolla.

Kaupunki perustettiin vuonna 1892 Saksan Länsi-Afrikan tärkeimmäksi satamakaupungiksi. Suuri osa väestöstä puhuu edelleen saksaa äidinkielenään. Swakopmundissa on paljon hyvin säilyneitä historiallisia rakennuksia, joita pidetään saksalaisen siirtomaa-arkkitehtuurin hienoimpina edustajina.

Tämän päivän ohjelman voit päättää vapaasti itse, eikä keskustassa liikkumiseen tarvita opasta. Voit tutustua Swakopmundin historiaan ja arkkitehtuuriin kävelykierroksella, jolloin kannattaa käydä katsomassa myös kaupungin tunnusmerkkeihin kuuluvaa ”The Jetty” -satamapengertä.

Halutessasi voit varata jonkin valikoimaamme kuuluvista lisäretkistä, kuten hauskan mönkijäajelun kaupungin ulkopuolella sijaitsevan aavikon hiekkadyyneillä.

Päivä 8: Swakopmund – Sossusvlei

Tänään on aika jatkaa matkaa Swakopmundista kohti kaupunkia ympäröivää aavikkoa ja uusia seikkailuja. Juuri täällä sijaitsevat maailman korkeimmat hiekkadyynit.

Elämyksiä on tiedossa jo ajomatkalla, sillä reitti Swakopmundista Sossusvleihin kulkee läpi Namibian upeimpien maisemien. Etenkin Gaub Pass, vuorten läpi kulkeva kaunis sola, tarjoaa henkeäsalpaavia luontomaisemia.

Keskellä aavikkoa sijaitsee pikkuinen Solitairen kaupunki, tai oikeastaan kylä. Willem Christoffel van Coller osti maat vuonna 1948 tarkoituksenaan perustaa lammasfarmi. Willemin vaimo antoi tilalle nimen Solitaire – kenties vihjeenä siitä, mitä mieltä hän oli miehensä projektista… Tänä päivänä ”kaupunki” on suosittu pysähdyspaikka lähes kaikkien Sossusvleihin matkustavien keskuudessa.

Sossusvleihin saavutaan iltapäivällä. Kun olet kirjautunut sisään lodgeen, sinulla on vielä hyvin aikaa osallistua iltapäiväretkelle, jos haluat.

Huomaa: Seuraavilla lähdöillä majoitus on Tsauchab River Campissa (A Little Sossus Lodgen sijasta): 6. elokuu ja 17. elokuu 2021

Päivä 9: Elämyksiä Sossusvleissa ja Sesriemin kanjonissa

Tänään vuorossa on vierailu Sossuvlein kuuluisilla hiekkadyyneillä, jotka kuuluvat Namibian legendaarisimpien nähtävyyksien joukkoon.

Dune 45 on todennäköisesti yksi maailman valokuvatuimmista hiekkadyyneistä. Sossusvleissa sijaitseva dyyni on saanut nimensä siitä, että se sijaitsee tasan 45 km päässä Sesriemistä. Dyyni on valokuvaajien suosiossa sekä muotonsa ansiosta että siksi, että sen luokse on helppo päästä. Myös sinulla on tänään paljon mahdollisuuksia napata täydellisiä otoksia Dune 45 -dyynistä. Värien leikki maisemassa muodostaa kenties päivän vaikuttavimman elämyksen. Maaperän punaiset ja oranssit sävyt muodostavat huikean kontrastin kirkkaansinistä taivasta vasten. Jos katselet Namibiasta otettuja luontokuvia, huomaat, että monissa kuvissa juuri luonnon värileikki on merkittävässä osassa.

Toinen tämän päivän kohteista on Sesriem Canyon. Sesriem Canyon eli Sesriemin kanjoni on Tsauchab-joen miljoonien vuosien saatossa kovertama rotko. Täällä sataa vain harvoin, mutta sateet ovat tullessaan todella rankkoja, eikä maaperä pysty imemään vettä riittävän nopeasti. Vesi tunkeutuu kivenhalkeamiin ja kuoppiin, ja ajan myötä se on kaivertanut kokonaisen kanjonin, jonne tänään suunnataan pienelle patikkaretkelle.

Iltapäivällä palataan lodgelle, jossa voit rentoutua uima-altaalla tai osallistua lodgen tarjoamiin aktiviteetteihin.

Huomaa: Seuraavilla lähdöillä majoitus on Tsauchab River Campissa (A Little Sossus Lodgen sijasta): 6. elokuu ja 17. elokuu 2021

Päivä 10: Sossusvlei – Windhoek

Tänään on aikainen lähtö kohti Namibian pääkaupunkia Windhoekia, jotta ehtisit viettämään iltapäivän rauhassa kaupunkiin tutustuen.

Windhoek on Namibian suurin kaupunki, mikä näkyy muun muassa ravintoloiden ja kauppojen suurena valikoimana. Kaupunki on moderni, vaikka sen arkkitehtuurissa edelleen näkyykin selkeästi Saksan siirtomaavallan vaikutus. Christuskirche-kirkko on monella tapaa kaupungin symboli ja tunnusmerkki. Jos olet kiinnostunut historiasta, kannattaa vierailla ainakin vuonna 1890 perustetussa vanhassa linnakkeessa, joka tänä päivänä toimii museona. Tänään ehdit vielä hankkimaan viimeiset matkamuistot ja tuliaiset. Hyvä ostospaikka on esim. Namibia Craft Centre.

Päivä 11: Windhoek – Kotimatka alkaa

Sinut noudetaan hotellilta ja kuljetetaan lentokentälle, josta kotimatkasi alkaa.

Päivä 12: Kotiinpaluu

Laskeudut takaisin Suomeen jännittävän ja tapahtumarikkaan loman jälkeen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 396 €
Alennus suuremmille ryhmille
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.