• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen
12 päivää

Etelä-Afrikan safari

Tutustu perinpohjaisesti Etelä-Afrikan luontoon, kulttuuriin ja eläimiin. Tällä 9 yön matkalla koet safariajeluita Krugerin kansallispuistossa ja halutessasi osallistut jännittäville lisäretkille.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Etelä-Afrikan safari Etelä-Afrikan safari
12 päivää

Etelä-Afrikan safari

Tutustu perinpohjaisesti Etelä-Afrikan luontoon, kulttuuriin ja eläimiin. Tällä 9 yön matkalla koet safariajeluita Krugerin kansallispuistossa ja halutessasi osallistut jännittäville lisäretkille.

Tuemme kestävää kehitystä Afrikassa. Jokaista meiltä ostamaasi matkaa vasten istutamme 10 puuta Sambiaan. Lue lisää kestävän kehityksen hankkeesta täältä.

Mitä hintaan sisältyy?
Matkaan sisältyy
 • Lento Suomesta* Johannesburgiin, ml. kuljetus
 • Paikallinen englanninkielinen opas/kuljettaja
 • Pohjoismainen matkaopas kohteessa
 • 9 yötä Pestana Kruger Lodgessa ****, sis. puolihoito
 • Bushwalk asiantuntevan oppaan kanssa Boulders Game Reservessä
 • Sunset Game Drive ja sundowner Boulders Game Reservessä
 • 2 kokopäivän safariajelua Krugerin kansallispuistossa
 • Kokopäiväretki Panoraamareitillä
 • Kokopäiväretki Swazimaassa
 • Pääsymaksut mainittuihin kansallispuistoihin ja riistansuojelualueille
 • Lento Johannesburgista Suomeen, ml. kuljetus
 • Ympärivuorokautinen puhelinpalvelu koko matkan ajan (englanninkielinen)
 • Lähtötakuu – matka järjestetään matkustajien määrästä riippumatta

 

*Lennot lähtevät Helsingistä. Lisämaksusta on mahdollisuus lentää myös muilta lentokentiltä – saatavuuden mukaan. Jätä kommentti pyytäessäsi tarjousta tai soita meille, niin tarkistamme saatavuuden ja hinnat.

Matka lyhyesti:

Tällä matkalla majoitut Pestana Kruger Lodgessa Crocodile River -joen rannalla, josta on hienot näkymät maailmankuuluun Krugerin kansallispuistoon. Täällä on ohjelmassa jännittävä safariajelu, jonka aikana voit päästä lähelle Big 5 -eläimiä. Opit myös tulkitsemaan luonnon merkkejä asiantuntevan metsänvartijan vetämällä bushwalk-kävelysafarilla.

Voit ihastella Etelä-Afrikan kauneimpia maisemia kokopäiväretkellä Lohikäärmevuorille, jotka muodostavat maan korkeimman ja pisimmän vuoriston. Yksi matkan kohokohdista on Blyde River Canyon, maailman kolmanneksi suurin kanjoni, josta on huikaisevat näköalat Kolmeksi rondaveliksi kutsutuille kukkuloille.

Etelä-Afrikka on kiehtova maa, jossa eri heimot ja kulttuurit elävät sopusoinnussa. Matkan aikana pääset vierailemaan myös Swazimaassa ja tutustumaan swazilaisten yksinkertaiseen elämäntapaan.

Jos mielit kokea vielä enemmän, voit osallistua canopy tour -vaijeriliukuretkelle, pelata golfia tai vierailla uhanalaisten/orpojen eläinten kuntoutuskeskuksessa – mahdollisuuksia on monia.

Voit yhdistää matkaan myös vierailun vaikuttavilla Victorian putouksilla, kaupunkiloman kauniissa Kapkaupungissa tai rantaloman eksoottisella Mauritiuksella.

Miksi valita tämä matka?

 • 12 päivän matka tarjoaa runsaasti aikaa tutustua Etelä-Afrikan upeaan luontoon ja monipuoliseen eläimistöön
 • Pääse lähelle Big 5 -eläimiä safarilla kuuluisassa Krugerin kansallispuistossa
 • Ohjelmaan sisältyy vapaita päiviä, jolloin voit valita haluamasi monien jännittävien elämysten joukosta
 • Jatka matkaa Mauritiuksella, Victorian putouksilla, Kapkaupungissa tai Choben kansallispuistossa

Hintamme sisältää aina:

 • Kaikki lennot – sekä kansainväliset että kohteen sisäiset
 • Kaikki kuljetukset kohteessa
 • Kaikki matkaohjelman mukaiset retket ja aktiviteetit
 • Kaikki majoitukset
Katso kaikki valokuvat
Valokuvat
Yksityiskohtainen matkasuunnitelma
Päivä 1: Lähtö Suomesta

Iltalento Suomesta Johannesburgiin välilaskun/-laskujen kautta.

Päivä 2: Saapuminen Pestana Kruger Lodgeen

Johannesburgiin saavuttuasi ajat kauniiden maisemien läpi kohti neljän tähden Pestana Kruger Lodgea. Pestana Kruger sijaitsee Crocodile River -joen rannalla, ja lodgesta on upea näköala yli värikkään Krugerin kansallispuiston. Voit käyttää iltapäivän näkymistä nauttimiseen tai rentoutua uima-altaalla.

Päivä 3: Bushwalk ja Sunset Game Drive

Bushwalk

Sinut noudetaan lodgelta aikaisin aamulla ja kuljetetaan Boulders Game Reserve -riistansuojelualueelle. Täällä on edessä bushwalk-kävelysafari rangerin kanssa. Opas on erityisesti koulutettu ohjaamaan bushwalkeja. Retkellä opitaan tulkitsemaan luonnon merkkejä haistamalla, kuuntelemalla, havainnoimalla ja tutkimalla. Opas kertoo eri eläinten käyttäytymisestä ja näyttää, miten eläimet voi tunnistaa niiden jättämien jälkien perusteella. Retkellä saat paljon lisätietoa pienistä eläimistä ja kasveista, joita et välttämättä pääse näkemään safariauton kyydissä istuessasi.

Sunset Game Drive

Auringonlaskun aikaan on vuorossa tunnelmallinen safariajelu. Kun saavut yksityiselle Boulders Game Reserve -riistansuojelualueelle, sinulle tarjoillaan ensimmäiseksi ”Sundowner” – drinkki, joka nautitaan luonnon helmassa laskevan auringon kajossa. Hämärän laskeutuessa alkaa jännittävä iltasafari, jonka aikana eläimiä etsitään kohdevaloilla safariautosta käsin. Näin pääset näkemään myös sellaisia eläimiä, jotka viettävät päivänsä lepäillen omissa piilopaikoissaan mutta aktivoituvat pimeällä. Pääset myös lähemmäs päivänvalossa näkemiäsi eläimiä. Jos sää on selkeä, opas voi myös kertoa joistain eteläisen pallonpuoliskon kauniista tähtikuvioista. Pyydä häntä osoittamaan esimerkiksi Etelän risti tai Orionin vyö.

Huomaa, että sekä Bushwalk että Sunset Game Drive ovat sallittuja kaikenikäisille. Suosittelemme kuitenkin, että bushwalkille osallistuvat lapset ovat yli 12-vuotiaita ja sunset game drive -ajelulle osallistuvat lapset ovat yli 6-vuotiaita.

Päivä 4: Kokopäiväretki Krugerin kansallispuistossa

Vuorossa on kopäiväsafari avoimessa safariautossa Krugerin kansallispuistossa, joka on yksi maailman suurimmista kansallispuistoista. Krugerin kansallispuisto perustettiin riistanhoitoalueena jo vuonna 1898 ja se määritettiin kansallispuistoksi vuonna 1926. Puisto ulottuu noin 350 km etelästä pohjoiseen ja noin 65 km idästä länteen. Pinta-alaltaan lähes 20.000 km² kokoinen puisto on yksi Etelä-Afrikan – ja koko maailman – suurimmista kansallispuistoista. Puistossa elää peräti 146 eri nisäkäslajia, noin 520 lintulajia ja 120 matelijalajia. Monien eläinlajien lisäksi kunkin lajin edustajia on paljon. Kansallispuistossa arvioidaan elävän n. 11000 norsua, 2000 leijonaa, 1000 leopardia, 25000 puhvelia, 35000 seepraa ja pitkälti yli 150000 antilooppia.  Krugerin kasvillisuus on luku erikseen. Alueella kasvaa noin 2000 eri kasvilajia sammaleista ruohoihin ja puista liaaneihin ja kaktuksiin.

Villieläimet ovat tyypillisesti aktiivisimmillaan varhain aamulla ja myöhään iltapäivällä. Tästä syystä safariajelulle lähdetään lodgelta jo aikaisin, jotta pääsisit näkemään mahdollisimman paljon eläimiä, ennen kuin ne vetäytyvät varjoisiin paikkoihin pakoon keskipäivän kuumuudelta. Saat lodgelta mukaasi aamiaispaketin, joka nautitaan sopivalla hetkellä ja sopivan paikan löydyttyä. Lounasaikaan pysähdytään jollain puiston virallisista levähdysalueista, joista löytyy kahvila ja minimarket.

Palaat takaisin lodgelle päivän päätteeksi – toivon mukaan kamera täynnä muistoja!

Päivä 5: Vapaata aikaa

Päivä on vapaata aikaa. Voit rentoutua uima-altaalla tai lähteä jollekin Afrikkasafarin järjestämistä lisäretkistä.

Haluatko vierailla eteläafrikkalaisessa esikoulussa?

Afrikkasafari tukee Loving God Pre-School -esikoulua, joka on perustettu vuonna 2001. Vierailulla esikoulussa pääset tutustumaan lasten jokapäiväiseen elämään, jossa riittää aikaa sekä koululle että leikeille  – ja saat takuulla hymyn huulillesi! Esikoulun kustannukset katetaan lahjoituksilla, joista maksetaan niin opettajien palkat kuin lasten lelut, ateriat, juomat, sähkö ja vesi . Vierailu lasten luona on antoisa kokemus, joka tuo hyvän mielen pitkäksi aikaa.

Lue lisää tukemistamme hankkeista täällä: Sosiaalinen vastuu.

Päivä 6: Kokopäiväretki Lohikäärmevuorille

Tänään on ohjelmassa uskomattoman kauniita maisemia tarjoava kokopäiväretki Lohikäärmevuorten kuuluisaa Panoraamareittiä pitkin. Punaiset Lohikäärmevuoret muodostavat upean kontrastin vihreitä puita ja kasveja vasten. Matkalla käydään myös Blyde River Canyonissa, joka on 700 metrin syvyisenä ja 60 km pituisena maailman kolmanneksi suurin kanjoni. Retkellä pysähdytään kolmella näköalapaikalla, jotka ovat God’s Window, Bourke’s Luck Potholes ja Kolme rondavelia. Kolme rondavelia viittaa kolmeen kauniiseen ja erikoisen muotoiseen kukkulanhuippuun, jotka muistuttavat perinteisiä pyöreitä afrikkalaisia majoja, jotka olivat ennen vanhaan tavallinen näky eteläafrikkalaisissa maaseutukylissä. Panoraamareitin varrella on myös lukuisia vesiputouksia, joista yhden kohdalla tehdään lyhyt pysähdys. Pysähdyspaikka voi olla esimerkiksi Berlin Falls, jossa vesi putoaa 150 metrin matkan alla odottavaan järveen. Toinen mahdollisuus on Lisbon Falls, joka sijaitsee Blyde-joen haarautumiskohdassa. Vesi putoaa 92 metriä lähes pystysuoraa kalliota pitkin ja jatkaa pohjalla kulkuaan jokena. Vesiputouksia on monta, ja opas päättää, missä milloinkin kannattaa pysähtyä. Yksi päivän unohtumattomimmista nähtävyyksistä on Bourke’s Luck Potholes, jotka ovat veden ja hiekan kallioon tuhansien vuosien saatossa kovertamia hiidenkirnuja. Näiden erikoisten kolojen välille on rakennettu siltoja, joten voit päästä ihailemaan tätä luonnonilmiötä aivan läheltä.

Päivä 7: Vapaata aikaa
Päivä 8: Historiallinen Swazimaa

Tänään suunnataan kohti Swazimaata. Kun passiisi on rajalla leimattu kaksi leimaa, ensimmäisenä on vuorossa vierailu Swazi Candles -kynttiläkaupassa. Swazi Candles ei ole kuitenkaan pelkkä kynttiläputiikki. Se on työpaikka monille lahjakkaille taiteilijoille ja käsityöläisille, minkä lisäksi se on vilkas ja värikäs markkinapaikka ja matkamuistomyymälä. Ostosten jälkeen matka jatkuu Mantenga Cultural Villageen, jossa katsellaan perinteisiä Swazi-tansseja ja kuunnellaan lauluja ja tutustutaan kylään opastetulla kierroksella. Kierroksen jälkeen nautitaan ravintolassa lounas omaan laskuun. Päivän viimeinen etappi on Ngwenya Glass -lasitehdas. Kaikki tuotteet ovat 100 % kierrätettyjä. Voit seurata lasinpuhaltajien työtä ja vierailla tehtaan yhteydessä olevassa showroomissa, jossa voit ostaa pienen matkamuiston muistuttamaan sinua vierailustasi Swazimaan kuningaskunnassa.
Jos mielesi tekee makeaa, lasitehtaan vieressä sijaitsee myös Swazimaan suklaatehtaan kauppa. Suklaanmaistelun jälkeen on aika lähteä kotimatkalle.

Päivä 9: Kokopäiväretki Krugerin kansallispuistossa

Tänään ohjelmassa on game drive -ajelu nelivetoisessa safariautossa Krugerin kansallispuistossa. Puistossa on sekä aukeita ruohotasankoja että kalliomaisemia, järviä ja jokia. Iltapäivisin eläimet kerääntyvät järvien ja jokien luo juomaan, ja hyvällä onnella voit päästä todistamaan jopa norsujen kylpyhetkeä. Opas pyrkii löytämään mahdollisimman monta eri eläintä – etenkin antilooppeja, koska antilooppien lähistöllä oleilevat myös niitä saalistavat petoeläimet. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös ujon leopardin.

Päivä 10: Vapaata aikaa
Päivä 11: Kotimatka

Aamiaisen jälkeen on edessä ajomatka Johannesburgiin, josta lähtee lento takaisin Suomeen. Matkan varrella on välilasku/-laskuja.

Matkan varrella voi olla välilasku

Päivä 12: Paluu Suomeen

Saavut Suomeen upean opastetun kiertomatkan ja lomaelämyksen jälkeen.

Yhdistä matkaan
Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Kaupunkiloma Kapkaupungissa, 4 yötä

Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla Pöytävuoren juurella Atlantin rannikolla. Trendikkäät kahvilat ja ravintolat, rento ilmapiiri, kuhisevat markkinat ja mielenkiintoiset nähtävyydet tekevät Kapkaupungista kiehtovan suurkaupungin, joka sopii erinomaisesti niin shoppailuun kuin retkiin ja rentoutumiseenkin.

Päivät Kapkaupungissa ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Elämyksiä Victorian putouksilla, 2 yötä

Victorian putoukset kuuluvat maailman hienoimpien vesiputousten joukkoon. Putous on yksi maailman mahtavimmista ja vaikuttavimmista luonnonilmiöistä, minkä lisäksi sen sijainti on erinomainen keskellä trooppista Afrikkaa.

Päivät Victorian putouksilla ovat vapaita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 440 €
Ainutlaatuisia etuja ryhmille (min. 6 hlö) – pyydä tarjous tänään ja saa lisätietoa.
Milloin haluat matkustaa
Lähtöpäiviä
Hinnat ovat per henkilö
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.