• Tyytyväisiä asiakkaita vuodesta 2006
 • Omistautuneet matka-asiantuntijat
 • Testatut laatumatkat
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat
 • Hintatakuu
 • 24/7 apu
 • Matkatakuurahaston jäsen

Safari Etelä-Afrikassa

Safari Etelä-Afrikassa tarjoaa monipuolisia eläin- ja luontoelämyksiä upeissa kansallispuistoissa ja yksityisillä riistansuojelualueilla.

Yhdistä matkaan suurkaupunkiloma Kapkaupungissa, safari Botswanassa, vierailu Victorian putouksilla tai rantaloma Mauritiuksella.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Etelä-Afrikkaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka

Safari Etelä-Afrikassa

Safari Etelä-Afrikassa tarjoaa monipuolisia eläin- ja luontoelämyksiä upeissa kansallispuistoissa ja yksityisillä riistansuojelualueilla.

Yhdistä matkaan suurkaupunkiloma Kapkaupungissa, safari Botswanassa, vierailu Victorian putouksilla tai rantaloma Mauritiuksella.

Tutustu alla kaikkiin matkoihimme Etelä-Afrikkaan.

Jos sinulla on kysyttävää, matkailuneuvojamme palvelevat numerossa 09 424 15 833.

Miksi kannattaa matkustaa Etelä-Afrikkaan?

Etelä-Afrikka on tunnettu safarikohde, jossa voit nauttia vehreästä luonnosta, ainutlaatuisesta kulttuurista ja historiasta sekä lukemattomista villieläimistä – Big Five mukaan lukien.

Etelä-Afrikka on erinomainen valinta sinulle, joka haluat kokea Afrikan monipuolisimman eläimistön Krugerin kansallispuistossa. Lisäksi Etelä-Afrikassa on mahdollisuus malariavapaaseen safariin ja perhesafariin, joka on erityisesti suunniteltu lasten kanssa matkustaville.

Mitä voit nähdä ja kokea Etelä-Afrikassa?

Tällä hetkellä valikoimassamme on 9 matkaa Etelä-Afrikkaan, mukaan lukien 8 safarimatkaa sekä 1 autolomamatka.

Safari Krugerin kansallispuistossa

Kuudella matkallamme safarin kohteena on Krugerin kansallispuisto.

Krugerin kansallispuisto on vaikuttava riistansuojelualue, jossa elää suuri määrä eri eläinlajeja, kuten 147 eri nisäkäslajia, 118 eri matelijalajia ja lähes 520 eri lintulajia.

Perinteisen safarin lisäksi matkaasi voi sisältyä:

 • Bushwalk, jossa opitaan tunnistamaan eläinten jälkiä
 • Sunset Game Drive, joka on kolmen tunnin safariajelu auringon laskiessa
 • Retki mahtaville Lohikäärmevuorille

Krugerin kansallispuisto on erinomainen valinta, jos haluat nähdä Etelä-Afrikan suurimman kansallispuiston monet eläinlajit.

Safari Kariega Game Reserve -suojelualueella

Kahdella matkallamme safarin kohteena on Kariega Game Reserve. Toinen kahdesta matkasta on perhesafari, joka sopii erityisen hyvin lasten kanssa matkustaville.

Riistansuojelualue sijaitsee vehreässä Kariegan laaksossa. Kariega on malariavapaa-alue, jossa voit päästä näkemään mm. Big Five -eläimet avoimissa jeepeissä ajettavilla safareilla.

Kariega Game Reserve on erinomainen valinta, kun matkustat lasten kanssa tai haluat kokea kauniin ja monipuolisen luonnon, rehevät jokialueet, metsäiset kukkulat, ruohikkotasangot ja villieläimet malariavapaalla seudulla.

Etelä-Afrikan kohokohdat

Etelä-Afrikka tarjoaa runsaasti jännittäviä elämyksiä. Asiakkaamme ovat kertoneet kokeneensa kohokohtina erityisesti seuraavat:

 • Krugerin kansallispuiston ainutlaatuinen, monipuolinen eläimistö
 • Vierailu Swazimaassa, joka on pieni afrikkalainen kuningaskunta Mosambikin ja Etelä-Afrikan välissä
 • Pöytävuori, eli Tafelberg, joka on Kapkaupungin tavaramerkki
 • Mauritiuksen saarivaltion upeat hiekkarannat
 • Victorian putousten henkeäsalpaavat maisemat

Tutustu asiakkaittemme kirjoittamiin matkakertomuksiin, joissa he kertovat matkojensa kohokohdista omin sanoin.

Yhdistelmämahdollisuudet Etelä-Afrikan matkoillamme

Jos haluat nähdä vielä enemmän Afrikkaa, voit yhdistää matkaasi vierailun kauniissa Kapkaupungissa, safarin Botswanassa, ylellisen rantaloman Mauritiuksen paratiisisaarella tai retken Victorian putouksille Zimbabween.

Yhdistä safari kaupunkilomaan Kapkaupungissa

Kapkaupunki on Etelä-Afrikan toiseksi suurin kaupunki. Kapkaupungissa moderni arkkitehtuuri ja vanhojen kaupunginosien kapeat kadut, pienet putiikit, museot, kirpputorit ja viihtyisät katukahvilat luovat jännittävän kontrastin. Voit tutustua kaupunkiin omin neuvoin tai osallistua jollekin mielenkiintoisista retkistämme.

Vieraile esimerkiksi kaupunkimaisemaa hallitsevalla Pöytävuorella, josta on upeat näköalat siniselle Atlantille. Tai tee retki Robben Islandin vankilasaarelle, jossa Nelson Mandela oli vangittuna 18 vuotta. Tänä päivänä saari on UNESCOn maailmanperintökohde ja toimii museona.

Yhdistä matkaasi vierailu Kapkaupungissa, jos haluat kokea eteläafrikkalaisen suurkaupungin sykkeen, upeat vuoristomaisemat ja mielenkiintoisen historian.

Yhdistä matkaan safari Botswanassa

Huipenna seikkailusi Etelä-Afrikassa safarimatkaan Botswanassa. Voit valita safarin upeassa Choben kansallispuistossa, joka on yksi koko mantereen parhaista kansallispuistoista, tai huikean luontoseikkailun Okavangon suistossa, joka on yksi maailman suurimmista kosteikoista.

Choben kansallispuisto

Choben kansallispuisto sijaitsee Pohjois-Botswanassa ja koostuu 10.000 km2 kaunista ja koskematonta luontoa. Puistosta löytyy tietysti myös suuri ja monipuolinen eläimistö. Kansallispuistossa tiedetään asustavan jopa 50 000 elefanttia, mikä on Afrikan suurin määrä. Sen lisäksi voit nähdä leijonia, norsuja, vuohia, kirahveja, seeproja ja monia muita eläimiä. Chobe on myös paratiisi lintujen ystäville, ja puistossa on vähintään 450 erilaista lintulajia, esim. sininärhi – Botswanan kaunis kansallislintu.

Game Drive -safariajelun ja leveän Chobe-joen risteilyn yhdistelmä antaa sinulle monipuolisen ja rikkaan safari-kokemuksen. On itse asiasssa lähes mahdotonta löytää kauniimpaa ja afrikkalaisempaa auringonlaskua kuin se, minkä voit nähdä Chobe-joella.

Okavangon suisto

14.000 km2 laajuinen Okavangon suisto on yksi maailman suurimmista kosteikkoalueista. Suiston luonto on erityisen kiehtova, koska se sijaitsee keskellä rutikuivaa Kalaharin autiomaata. Okavangojoen vesi, joka on peräisin Angolan ylängöltä, leviää Botswanassa viuhkamaisena muodostelmana aavikolle. Kosteikko on myös elintärkeä juomaveden lähde monille eläimille, jotka kerääntyvät alueelle kuivalla kaudella.

Suisto on ainutlaatuinen safarikohde. Alueella elää yli 500 eri lintulajia, tuhansia norsuja ja maailman uhanalaisimpien joukkoon kuuluvia nisäkkäitä, kuten gepardeja, isosarvikuonoja, pensassarvikuonoja ja afrikkalaisia villikoiria.

Yhdistä safari vierailuun Victorian putouksilla

Voit päättää matkasi myös vierailuun Victorian putousten henkeäsalpaavissa maisemissa Sambian ja Zimbabwen rajalla.

Matka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia seikkailuihin. Lennä helikopterin kyydissä Victorian putousten yllä, lähde jokisafarille Sambesi-joelle tai tee lähempää tuttavuutta norsujen kanssa Elephant Caféssa.

Valitse yhdistelmämatka Victorian putouksille, jos haluat päättää safarimatkasi jännittävien retkien ja ainutlaatuisten luontokokemusten merkeissä.

Yhdistä safari rantalomaan Mauritiuksella

Viimeinen mutta ei suinkaan vähäisin vaihtoehto on yhdistää matkasi rentouttavaan rantalomaan eksoottisella Mauritiuksen saarella, joka sijaitsee keskellä Intian valtamerta. Mauritiuksella voit harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja, sukellusta ja snorklausta. Voit myös shoppailla pienessä mutta viehättävässä Grand Baien kaupungissa, jossa myös kahvilat ja ravintolat ovat edullisia.

Valitse yhdistelmämatka Mauritiukselle, jos haluat kruunata lomasi rentoutumalla hiekkarannoilla ylellisyydestä nauttien.

Onko sinulla kysyttävää Etelä-Afrikasta?

Käytännön tietoa -sivuillemme olemme koonneet runsaasti hyödyllistä tietoa Etelä-Afrikasta. Sivuilta löytyy tietoa esim. viisumeista, rokotuksista ja ilmastosta.

Lisäksi matkailuneuvojamme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Heillä on monen vuoden kokemus Afrikasta, ja he vierailevat säännöllisesti kohteissamme testatakseen matkojamme. Jos sinulla on kysyttävää Etelä-Afrikasta, matkatarjouksen pyytämisestä, matkan varaamisesta tai mistä tahansa muusta asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Haluatko nähdä lisää matkoja? Lue lisää kaikista kiertomatkoistamme Afrikkaan.

Haluamme tarjota sinulle elämäsi matkan!

Afrikkasafari.fi – Pääse vielä lähemmäs!

Katsele valokuvia
Valokuvat
Arvostelut
Matkakertomuksia
Miten matka varataan?
Näin varaat unelmiesi matkan afrikkasafarilta

Valitse unelmamatkasi kotisivuiltamme

Voit tutustua kaikkien matkojemme yksityiskohtaiseen päiväohjelmaan ja katsella upeita kuvia ja videoita sivustollamme. Voit lukea lisää majoituksesta, yhdistelmämahdollisuuksista ja kaikista käytännön asioista – ja nähdä hinnat ja lähtöpäivät seuraavien 18 kuukauden ajalta.

Onko sinulla kysyttävää tai erityistoiveita?

Olet aina tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostia. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle rehellisiä ja asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä, jotka perustuvat useiden vuosien kokemukseen matkaelämysten järjestämisestä Afrikassa.

Pyydä sitomaton tarjous

Lähetämme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen valitsemastasi matkasta. Voit tallentaa, tulostaa tai jakaa tarjouksen matkakumppaniesi kanssa. Kun päätät varata matkan, voit tehdä sen helposti suoraan tarjouksessa olevasta linkistä.

Miksi kannattaa valita Afrikkasafari?
Miksi meidät valitaan

Olemme aina kanssasi

 • Henkilökohtainen palvelu matkailun asiantuntijoilta, joilla on ensikäden tiedot
 • Omistautunut varaustiimi varmistaa sujuvan matkan
 • 24/7 tuki matkan aikana

100-prosenttinen mukavuus

 • Hyvin suunnitellut matkaohjelmat, joissa on harkiten valittuja nähtävyyksiä
 • Kaikki matkat sisältävät lennot, kuljetukset ja majoitukset
 • Erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat mieleisesi matkan
 • Majoitukset loistavissa sijainneissa
 • Huolellisesti valitut paikalliset oppaat, joilla on kattavat tiedot & kokemus

Kokemus

 • Tuhansien vierailijoiden suosima jo vuodesta 2006
 • Kaikki matkat ovat oman tiimimme testaamia ja laatutarkastamia
 • Pitkäaikaiset suhteet laajaan afrikkalaisten kumppaneiden verkostoon

Paras vastine rahoille & täysi suojaus

 • Takaamme sinulle parhaat hinnat
 • Loistava yhteistyö kumppaneidemme kanssa varmistaa parhaan laadun ja hinnat
 • Optimoimme logistiikkamme ja prosessimme niin, että maksat vain siitä, mikä on tärkeintä
 • Pohjoismaisen matkatakuurahaston jäsen

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Voit kieltää evästeiden käytön klikkaamalla tästä. Tässä tapauksessa käytämme vain yhtä evästettä muistamaan, että olet kieltänyt evästeiden käytön.

Lue lisää täällä.